<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 10:14

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 27 » ЗАБИТИ В ДОБРЯНЦІ ЧОТИРИ М’ЯЧІ — ЦЕ ФАНТАСТИКА?

ЗАБИТИ В ДОБРЯНЦІ ЧОТИРИ М’ЯЧІ — ЦЕ ФАНТАСТИКА?
13:46
ZV-INFO Казка скінчилася. «Звягель-750» на домашньому стадіоні у першому матчі 1/8 фіналу Кубку України серед аматорських команд не зумів нічого протиставити злагодженій грі ФК «Полісся» з села Добрянка Чернігівської області і цілком заслужено зазнав розгромної поразки 1:4.
Свідками такого фіаско стали кілька тисяч місцевих уболівальників, які до гри вірили, що звягельчанам під силу нав’язати гідну боротьбу сильному супернику. А полісян, поза сумнівом, слід віднести до таких. Більшість їхнього складу – гравці, котрі свого часу засвітилися на рівні першої й другої українських ліг. До того ж, ФК «Полісся» є фарм-клубом «Десни» — визнаного флагмана футболу Чернігівської області.
 Вже на 9-ій хвилині гри гості примусили трибуни «Авангарду» притихнути: простріл із лівого флангу з гострого кута влучно замкнув гравець «Полісся» — 0:1. До честі господарів, вони доволі швидко зрівняли рахунок. Пройшла класна комбінація по флангу, наслідком якої став пас на Ярослава Корнійчука в центр штрафного майданчика. Нападник «Звягеля» пробив сильно й точно — 1:1. Як далі з’ясувалося, цей гол, що спочатку подарував надію, перетворився на банальний гол престижу…
 За інерцією звягельчани провели ще кілька атак. Протягом тайму два супермоменти не використав той таки Ярослав Корнійчук. Але було видно, що гравці «Полісся» почувають себе на гостьовому полі практично як удома. Цьому сприяли господарі, раз-по-раз «даруючи» м’яч суперникам у простих ситуаціях. До кінця тайму «Звягель» двічі виручила стійка воріт. Як білка в колесі крутився воротар Максим Дубров, щонайменше тричі виручивши команду. Один гол у наші ворота не зарахували через офсайд. Тож, констатуємо, що лише фарт і майстерність воротаря вберегли від неприємностей звягельчан у перші 45 хвилин гри.
 У другому таймі Фортуна зняла свою покрову з воріт господарів. І вже на 47-ій хвилині «Полісся» вийшло вперед. Це Валентин Круковець самотужки продерся крізь центр захисту «Звягеля» і сильним ударом зробив рахунок 1:2. Звягечани спробували щось створити й собі, але за рахунок чого вони збиралися забивати, так ніхто з глядачів і не зрозумів. За увесь другий тайм новоград-волинські футболісти не мали жодного реального гольового моменту. А в площину воріт суперника, здається, влучили всього два рази. Та й то, такі удари прийнято називати «ударами відчаю».
 Тим часом добрянці без зайвої доброти методично використовували провали в захисті нашої команди, довівши рахунок до розгрому – 1:4. А могли забити й більше…
 Схоже, що матч-відповідь, який відбудеться через тиждень на полі ФК «Полісся», перетворюється на формальність. Хоча й кажуть, що в житті завжди є місце для подвигу. Але, щоб у даному разі здійснити цей подвиг, потрібно докласти надзусиль. Адже забивати звягельчанам треба щонайменше чотири м’ячі. Та ще й власні ворота при цьому берегти. А з такими дірками в захисті, що ми бачили в першому матчі, це буде зробити неймовірно складно. Тим не менше, будемо вірити, що ця поразка піде на користь гравцям, тренеру та всім, хто причетний до ФК «Звягель-750». У спорті поширена думка, що досягає справжніх перемог той, хто вміє тримати удар після програшу, хто робить із невдач правильні висновки.
 Насамкінець хочеться подякувати тим людям, завдяки яким новоград-волинські любителі футболу отримали в подарунок свято під назвою Кубок України. Це – голова ради засновників клубу Василь Гордійчук та головний спонсор команди в цьому турнірі, генеральний директор корпорації «Сварог» Андрій Гордійчук.

  Олег БРЮХАНОВ
Переглядів: 820 | Додав: shved | Рейтинг: 4.0/3

Всього коментарів: 4
4 berya  
0
Верим,Любим,Победим!!)

3 kamolik  
0
так же все дальше будут любить звягель дальше!!! ето наша команда!!! а вот отыграть 4 мяча будет им очень тежело!! cry

2 Nataliy18  
0
А я все равно верю в "Звягель", потомучто он The best!!!!!!!!!!!! И из-за любого их поражения не перестану их любить А это их поражение сделает команду только сильнее!!!!!!!!!!!!!! biggrin

1 Алекс  
0
Конечно же, хочется верить в проход "Звягеля"... Но сейчас как-то трудно об этом говорить - слишком инертная была команда во втором тайме, нас просто перебегали. Но, думаю, вполне реально дать бой во втором матче и даже постараться выиграть его (пускай даже не с тем результатом, который бы нас полностью устроил). Немного здорового настроя на игру, немного фарта, немного недооценки со стороны соперников (а она будет точно), немного самоотдачи.... А вобще - спасибо за такой классный сезон!!! Надеюсь, в следующем сезоне "Звягель" перенесёт футбольную столицу области в Новоград.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net