<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 27.04.2024, 11:28

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 27 » ДОБИЛИ «ШАХТАР»

ДОБИЛИ «ШАХТАР»
13:29
n-v news Трошки з запізненням, але як кажуть, краще пізніше... звіт газети "Новоград-Волинські новини" про повторну зустріч з нововолинським "Шахтарем".
 
 19 серпня, вже на нашому стадіоні «Авангард», відбулася зустрічна гра за вихід в 1/8 фіналу чемпіонату з футболу за кубок України серед аматорських команд. Нагадаю, суперником «Звягеля - 750» був Нововолинський «Шахтар», який у першій грі програв нам на власному полі, яким же буде результат цієї зустрічі? Про це залишалося лише здогадуватися.
 Хоча особливо великих сумнівів у перемозі звягельчан і не було, та все ж не хотілося наперед про щось говорити і загадувати, аби не наврочити. 
Стадіон був повен глядачів, якщо в крайніх секторах ще де не де можна було знайти вільні місця, то в центральних, окрім сидячих місць, організувалися ще й стоячі. Хоча простояти півтори години на сонці не так просто і приємно, але подарована футболістами гра була того варта.
Матч почався з таким складом нашої команди: Дмитро Ржонковський, Ігор Вакуленко, Юрій Галюк, Дмитро Лободін, Дмитро Горбаченко, Роман Весельський, Рулан Соболевський, Віталій Ванжура, Олег Глушок, Павло Осарчук, а ворота захищав Андрій Петров.
 Одразу ж після свистка почалась активна гра, з нашої команди особливо наполегливим був Роман Весельський. Перейняв естафету в нього Павло Осарчук, він на 12 хвилині ледь не забив гол у ворота суперника, та як на заваді стала перекладина. Після чого, кількість спроб лише збільшилась. Не стояли на місці й футболісти «Шахтаря» - на 26 хвилині гри вони намагалися забити гол, але, на щастя, цього не сталося. Натомість, послаблені ейфорією незабитого голу, вони залишили майже голі свої ворота. Чим вдало скористався Роман Весельський, який ще з початку гри ловив такі моменти. 18:41 – 26 хвилина гри, і рахунок 1:0. Роман довів почату справу до кінця. З таким рахунком пішли відпочивати футболісти на перерву, а повернулися вже в оновленому складі - Руслан Соболевський та Віталій Ванжура пішли відпочивати, а на їх місця вийшли Ігор Ковальчук та Олександр Загривий.
 Автором другого голу став капітан команди Дмитро Горбаченко, який влучно пробив пенальті. Завдяки йому на 54 хвилині гри рахунок був 2:0. Через вісім хвилин тренер звягельчан почав виставляти заміни, замість Павла Осарчука на поле вийшов Михайло Войтови, а ще через три хвилини Ігоря Вакуленко замінив Ігор Носарєв. 
 Незважаючи на заміни, особливих змін у грі нашої команди не відчувалося – вони продовжували атакувати. Результатом цього став третій гол у ворота суперників. На 67 хвилині Дмитро Горбаченко пройшов по лівому флангу і влучно відправив м’яч у ворота «Шахтаря». Після третього голу Андрій Михайлович провів ще одну заміну – замість Романа Весельського на поле вийшов Віталій Балан.
Через дві хвилини після цього, в наші ворота забили перший гол. Андрій Петров, намагаючись уникнути голу, вибіг наперед, відбив м’яч, але наступну атаку, яка відбулася одразу ж після цього, йому відбити не вдалося. На 71 хвилині на зміну Андрію стає Максим Дубров.
Гра продовжується і з кожною хвилиною стає все більш напруженою. 19:48 – до завершення гри залишається близько 15 хвилин, кожна з яких може пертворитися на черговий гол. Через порушення правил суддя присуджує пенальті в наші ворота. Максим в деякій мірі повторив долю свого попередника – він відбив пенальті, але не зміг зловити м’яч після того. Відтак рахунок 3:2.
 Глядачі вже було подумали, що рахунок зрівняється, але додаткові п’ять хвилини кардинально змінили ситуацію. На передостанній хвилині гри наша команда, а точніше Михайло Войтович, пробиваючи пенальті збільшив рахунок до 4:2. 
 Відчувалося закінчення гри. Дехто з глядачів вже навіть почав розходитись по домівках, а Василь Гордійчук встиг оголосити кращого гравця цієї гри, яким виявися Дмитро Горбаченко, аж раптом, на останній хвилині матчу Олександру Загривому вдалося забити останній п’ятий гол. 
Як на мене, гра була просто супер: був час і для переживань, і для радощів. Особливо приємно здивував Олександр Загривий, у мене склалося таке враження, ніби він поставив собі за мету забивати як мінімум по одному голу кожного разу, коли виходить на поле.
 Не можна не відмітити й фан-клуб «Град» - цього разу вони були на висоті, продовжуйте в такому ж дусі!
  Олена Чех
Переглядів: 729 | Додав: Helen | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 4
4 Алекс  
0
Очень замечательный обзор матча. Спасибо большое. Приятно, что девушки тоже разбираются в футболе побольше любого болельщика-мужчины. А за победу приятно....

3 Helen  
0
Буду намагатися...

2 zwyagel  
0
Вот, вот это и радует, что можем когда захотим

1 shved  
0
Після вчорашньої поразки цей звіт як бальзам на душу. Дякую Олена. Є одне прохання, а можливо трішки раніше отримувати від тебе звіт?

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net