<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 22:08

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 26 » НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ЧЕКАЄ НА ПРОДОВЖЕННЯ!

НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ЧЕКАЄ НА ПРОДОВЖЕННЯ!
23:49
z-750 Звягель-750 (Новоград-Волинський) 1
  null Полісся  (Добрянка)                   4
Кубок України серед аматорських команд. 1/8 фіналу. Перший матч.
26 серпня. Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард". 3 100 глядачів.
  
Суддя: В.В.Новохатній (Київ), бокові судді - І.В.Карпіна (Обухів) та О.П.Литяк (Київська обл.).
 
"Звягель-750": №1 М.Дубров, №12 О.Глушок (№3 М.Омельченко 57), №33 Ю.Галюк,№11 Р.Весельський, №5 І.Вакуленко (№15 П.Осарчук 46), №6 І.Ковальчук, №8 Д.Лободін, №44 А.Диняк (№55 О.Загривий 55), №10 Д.Горбаченко (К), №13 Ю.Перин, №14 Я.Корнійчук.
 
"Полісся": №1 О.Гайдаржи, №7 Є.Ардальянов (К), №18 А.Кисленко (№15 С.Петренко 87), №5 І.Донець (М.Ловенецький85), №3 А.Бєлоцсов, №8 В.Круковець, №9 А.Скарлош, №4 С.Сидорчук (№14 І.Скляр 78), №11 Д.Романенко (№6 І.Бобович 68), №10 О.Ципрунов (№16 Є.Голубчанський 65), №13 С.Алаєв (№2 В.Бєлка 75).
 
Голи: 0:1 С.Алаєв (9), 1:1 Я.Корнійчук (16), 1:2 В.Круковець (47), 1:3 В.Круковець (60),1:4 В.Бєлка (82).
Вилучення: Д.Горбаченко (Звягель-750), А.Скарлош (Полісся) на 63 хв.
 
 Стартовий свисток. Фани поле закидують стрічками. У Новограді-Волинському розпочався перший матч 1/8 фіналу Кубка України серед аматорських колективів. На цей раз наш суперник з Чернігівщини з такою рідною для нашого краю назвою «Полісся».

 Першу нагоду відзначитися мали футболісти «Звягель-750» вже на п’ятій хвилині Ярослав Корнійчук перевірив воротаря гостей Олександра Гайдаржі з 18 метрів, останній відбив м’яч на кутовий. Зате гравці з Добрянки на всі 100% використали свій перший момент. Після вкидування ауту, м’яч в штрафному майданчику знайшов гравця «Полісся» Сергія Алаєва, який в один дотик переправив круглого у сітку воріт Максима Дуброва. Наші захисники були лише статистами в цьому моменті. За хвилину Ярославу Корнійчуку випала гарна нагода зрівнятирахунок. Вийшовши віч – на – вічз воротарем гостей, наш нападник не зміг того переграти. Вдалося це зробити на 16 хвилині, коли з лівого флангу Юрій Перін зробив подачу у штрафний майданчик, а Ярослав відмінно пробив у дальній кут. Олександр Гайдаржі тільки поглядом провів м’яч у сітку власних воріт – 1:1. На 20 хвилині за «Звягель-750» зіграла «пані Фортуна». Гравець «Полісся» наніс сильний удар метрів з тридцяти, м’яч влучив у стійку воріт, але відскочив до нападника гостей, якому вже здавалося ні що не завадить відправити другий гол у ворота звягельчан, але з цим категорично був не згоден наш воротар, Максим Дубров, якому вдалося перевести м’яч на кутовий. Вболівальники на стадіоні «Авангард» зітхнули з полегшенням. Черговий раз за новоградволинців «пані Фортуна» зіграла на 33 хвилині, коли нас знову врятувала стійка воріт, а за дві хвилини після цього, м’яч все таки опинився у воротах «Звягеля-750», але боковий суддя на радість місцевих вболівальників підняв прапорець – положення по за грою. Вже йшов додатковий час до першого тайму, коли наші футболісти змарнували, як виявиться пізніше, свій останній шанс у цьому матчі змінити рахунок. Андрій Диняк знайшову штрафному майданчику все того ж Ярослава Корнійчука, якому з двох метрів вдалося перекинути м’яч не лише через голкіпера«Полісся», а й через ворота.

 Другий тайм розпочався з голу у ворота «Звягеля-750». Знову не надійно зіграли наші захисники, яки просто не встигали за переміщеннями гравців суперника.. Остаточну надію на пристойний результат місцеві вболівальники втратили на 60 хвилині. Коли рахунок став - 1:3. Захист просто стояв і розглядав чим завершиться атака гостей. Дещо суперечливий момент стався 63 хвилині. Гравець «Полісся» Андрій Скарлош в ігровому моменті головою вдарив, нашого капітана, Дмитра Горбаченко. Головний суддя нагородив обох червоними картками. За нашого капітана «заступилися» трибуни, нагадавши про сексуальну орієнтацію арбітра. Гості продовжували створювати небезпечні моменти біля наших воріт. В черговій атаці двоє гравців з Добрянки вийшли на побачення з Максимом Дубровим, наш воротар вийшов знову переможцем в цій дуелі, але це тільки відклало взяття воріт «Звягель-750». Гості досягли свого 82 хвилині. Встановивши остаточний рахунок – 1:4.

 Ну що ж, це нова сторінка в історії нашої команди, вона ще не дописана, є матч відповідь. Який перетворюється більш за все у просту формальність. Бажаю нашій команді з високо піднятой головою залишити Добрянку після матчу відповіді!

 Велика подяка від вболівальників ФК «Звягель-750» В.В. Гордійчуку за свято яке він подарував нашому місту. Новоград-Волинський чекає на продовження у наступному футбольному році!

Фотозвіт:



1:3 - м'яч у воротах Максима Дуброва

вилучення



Переглядів: 1577 | Додав: shved | Рейтинг: 3.0/2

Всього коментарів: 16
16 berya  
1
вратарь молодец и ярик старался,жаль что не реализовал пару моментов....с защиты в шоке(..центр обороны-дыра..почему светловолосого защитника сразу не выпустили,а ждали до конца??непонятно...только фаны порадовали

15 shved  
0
Після матчу запитав у Дмитра причину вилучення. Він тільки розвів руками. Тоді я зайшов у кімнату суддів де був і інспектор матчу, задав це ж питання, після 10 секундной паузи інспектор відповів - "тільки, що заходив тренер Полісся і запитував чому вилучили їхнього гравця, а ви запитуєте чого вилучили вашого. Вилучення було за удар суперника з обох сторін!" Коли я сказав, що я не помітив як Горбаченко наніс удар, мені сказали, що я заангажована людина.

14 Алекс  
2
Да ладно, не стоит особо огорчаться..... Мы пока достигли того уровня, выше которого пока команде прыгнуть сложно. Пока сложно. Ведь посмотрите на "Полесье" - это же полностью сыгранная и слаженая команда, команда, которая читает игру полностью, сильна физически, технична индивидуально. Вчера мы увидили КОМАНДУ. Такого футбола ещё никто "не привозил" в Новоград. Мы не были готовы к ТАКОМУ футболу. Нововолынск по сравнению с Добрянкой - небо и земля (думаю, все понимают кто есть небо, а кто земля). Отдельное спасибо фанам - так держать, ребята!! Вы лучшие. Без Вас не будет побед. Это благодаря Вам люди ходят на футбол. Редко где увидишь (даже в премьер-лиге) таких преданных поклонников команды.... А победы обязательно придут. Ведь теперь нам есть на что ориентироваться, нам есть к чему стремиться. А главное - мы поняли, что можем играть в таких турнирах и проходить дальше. Кто скажет - за что точно вчера удалили Диму Горбаченко????

13 FAN  
0
Дуже шкода що програли. sad Потрібно налаштовуватися на наступну гру і забувати про цей рахунок.

12 van777  
0
Грали недуже добре , у квадрат катали мяч на полі плюс реалізація слабовата angry

11 4iter9  
0
http://www.fcpolissya.com.ua/ Зайдите на сайт Полісся. У них же официальный сайт.

10 4iter9  
0
shved ты прав. Новоград-Волинський должен играть у чемпыонаты!!! cool

9 zwyagel  
0
Да сегодня был полный аншлаг, это радует, болельщиков все больше и больше, и я думаю неплохо было бы и подумать о продаже футболок например, а то хотел приобрести уже давно и нигде нет cool

8 shved  
0
Хочу пояснити чому назвав звіт "НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИЙ ЧЕКАЄ НА ПРОДОВЖЕННЯ!" Нас побалували таким футболом - а чому б в наступному році не спробувати свої сили вже у чемпіонаті? Ау!? спонсори команди, як ви до цього ставитеся? Глядачі на стадіоні за цей рік переросли навіть другу лігу!!! А Фан-Клуб "Звягеля" зовсім

7 zvyagel750  
0
да ну причем 2 недели тут же не полностью вся основа что в области,тут надо тупо все менять начиная от тренера до тактики розыгрышов вообще
0 как будто ничего и не тренировали игры 0, один Макс красава выручал
ну и защитник Омельченко когда вышел на замену тож не плохо сыграл а так больше не кого отметить

6 shved  
0
Да... а могло бути і по іншому сценарію, реалізуй ЯРИК два 100% монета у першому таймі! Але при тому не забуваю, що і нас два рази врятувала штанга! Виправдення команді - це все таки суперник: фарм клуб першої ліги - Десна Чернігів. А наш рівень, поки, ,Чемпіонат Житомирщини! І ще, наберіть деяки прізвища з суперників (хто має сумнів проти кого ми грали) в гуглі і т.д. - Хочете звинувачуйте мене в любові до команди та керівництва, але велика подяка їм усім, що привезли у Новоград-Волинський такий футбол!!!

5 kamolik  
0
не то слово жаль!!! ну мне все равно кажеца что наши еще не в такой форме чтоб играть два матча в неделю!!! sad

4 zwyagel  
0
Согласен с ГЛАДИАТОРОМ, Вы правы на все 100 менять надо многое, если хотим играть не только в области

3 Гладиатор  
0
А что мы хотели,только победы,но мы болельщики а не команда,Лось вообще мудак,как так можно,по поводу Диняка и парня который вышел на замену под 15,так вы посмотрите,на них кто то играл вообще,им даже пас не доходил,привыкли наши в квадрат играть в центре поля,а это Лося тактика,посмотрите на гостей,молодцы, Диняк за весь первый тайм получил мяч и зделал передачу Ярику,который должен был забивать,увы не забил,с такой игрой да с таким тренером,набирай ВАСЬ ВАСЬ еще 25 человек в команду,и то результата не будет,не разве что Комунист и выигрывать,Я сегодня на трибуне сказал что наши как минимум три понюхают,жаль ошибся на один гол,а что будет там Полесье с такой игрой как сегодня прощать не будет минимум 7-0,и звиняйся ВАСЬ ВАСЯ,а зрители сегодня требуны покидали здорово,Это вам не Комунист,и не надо только Лосю,и Васе потом говорить,что вся высшая лига Украины приехала играть сегодня,мы могли и победить, angry

2 fcbb  
0
Скажу чесно, не очікував на такий результат. Прикро

1 zwyagel  
0
Да таскали нас, как тузик грелку спасибо воротнику за такой счет, он мог бы быть еще больше и на мой взгляд это единственный кто сыграл на все 100 cool но ничего теперь видно к чему нужно стремится наши все равно лучшие smile

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net