<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Середа, 24.04.2024, 01:27

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 22 » ПЕРЕМОГА ДО ДНЯ МІСТА

ПЕРЕМОГА ДО ДНЯ МІСТА
20:48
z-750 Звягель-750 (Новоград-Волинський) 6
null Комуніст  (Овруч)                   1
Чемпіонат Житомирщини. 11 тур
22 серпня. Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард". 1600 глядачів.
 
Голи: 1:0 М.Омельченко (12), 1:1 ? (13), 2:1 Д.Лободін (17), 3:1 Ю.Перін (38), 4:1 Ю.Перін (61), 5:1 О.Загривий (67), 6:1 Я.Корнійчук (88).
 
Звягель-750: М.Дубров, В.Ванжура (І.Носарєв), М.Омельченко (В.Балан), І.Вакуленко, П.Осарчук (Я.Корнійчук), І.Ковальчук, Д.Лободін (А.Корнійчук), М.Войтович (О.Загривий), Д.Горбаченко (Р.Соболевський), А.Диняк, Ю.Перін.

 Це вже традиція – на День Міста, команда «Звягель-750» завжди радує вболівальника результатом. Так було в 2007 у грі проти ФК «Бердичів» 2:2 (це єдиний заліковий пункт у тому чемпіонаті), ще кращий результат був у минулому році проти житомирського СДЮШОРа – 7:0. На цей раз до цієї когорти «щасливчиків» потрапила команда «Комуніст» (ще не так давно «Вручий») з Овруча. Додавало цікавості матчу яким складом зіграють новоградволинці на передодні кубкової гри проти ФК «Полісся» (Добрянка, Чернігівської обл.). 
 В порівняні з останньою грою Лось А.М. зробив в стартовому складі шість замін. Галюку та Ржонковському дали відпочити, Глушок і Петров відбувають дискваліфікацію, Соболевський відпочивав на лавці запасних, а от Роман Вельський на тренуванні зазнав ушкодження, наскільки серйозне ще невідомо. Зате з’явилися два дебютанта – нападник Юрій Перін та захисник Максим Омельченко (грав за ЦСКА, Прес, Металург Малин). Саме ці двоє і відкрили рахунок у матчі. Перін з лівого кута зробив подачу в штрафний майданчик, а Максим головою з чотирьох метрів розстріляв ворота «Комуніста». Але свято тривало не довго. За хвилину гості, як під копірку, відповіли голом у ворота «Звягеля-750». Не пройшло і п’яти хвилин, а рахунок вже знов змінився. Це Дмитро Лободін чудово підрізав головою м’яч після подачі кутового. Проходить ще декілька хвилин і м'яч знову опиняється у воротах гостей (А.Диняк), але боковий суддя за мить до цього зафіксував положення поза грою у нашого футболіста. Але все таки третій м’яч у ворота «Комуніста» влетів ще у першому таймі. Ніхто не зміг завадити Юрі Періну відзначитися у своєму першому матчі після повернення.
 На другий тайм у складі «Звягель-750» вийшов найкращий бомбардир нинішнього Чемпіонату Житомирщини – Ярослав Корнійчук, який вже майже відновився після травми отриманої ще у першому матчі другого кола. Показала наша команда як потрібно розігровувати штрафні удари. Дмитро Горбаченко замість удару по воротам, на який чекали гості, відав пас на все того ж Юру Періна, який спокійно переправив м’яч у ворота. Виправдав сподівання тренера і Олександр Загривий, який забив п’ятий гол у ворота «Комуніста» у цьому матчі. Доречі виходячи на заміну Олександр забиває вже в п’ятому матчі підряд. Сподіваємося, що ця традиція продовжиться і у найближчу середу. А завершив погром «Комуніста» Ярослав Корнійчук, який вдало використав передачу від Юрія Періна.
 Ось такий вийшов подарунок вболівальникам від ФК «Звягель-750» до Дня Міста! Також підніс подарунок і наш конкурент коростенський «Хіммаш» який не зміг здолати житомирський «Легіон» - 0:0. По втраченим очкам новоградволинці скоротили відстань до п’яти залікових пунктів. В наступному турі суперники зустрічаються у очному поєдинку. 
 Зі Святом Вас - новоградволинці!!!
Фотозвіт:
Переглядів: 1630 | Додав: shved | Рейтинг: 4.3/3

Всього коментарів: 18
18 Алекс  
1
Комментировать игру особо нечего - это была тренировка для нашей команды. Хотя, разве могло быть иначе, если мы ставим себе ближайшую задачу - пройти "Полесье". Нервничать особо не пришлось - такой себе лёгкий в удовольствие для болельщиков футбол с забитыми голами. Пригласил знакомую с Житомира на матч (она впервые в Новограде была и на футболе тоже) - сказала, что теперь гораздо чаще будет ходить на матчи... Даже ей понравился такой уютный стадиончик и голевая игра))) Только если бы она ещё различала где ворота соперников...........

17 КРБК  
0
Сьогодні він би нам не допоміг.

16 КРБК  
0
Мудаки!

15 КРБК  
0
Таким є й зараз.

14 shved  
0
Нічого собі wacko гарна кар'єра.

13 oks  
0
А Осарчук, виявляється, крутий перець. Пограв в дублях Металіста та Таврії. А коли грав за Металург, то виглядав, як мішок. Ось тут можна переглянути детальну статистику його виступів http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/cup/prof/19891/

12 zvyagel750  
0

11 Криця  
0
А овручани не тільки назву, а й форму змінили: із синьо-жовтої на червону... Так їм! Комунякам! smile

10 КРБК  
0
Нехай такі класні в хіммаші грають.Ось в суботу й побачимо чий напад кращий.

9 750  
0
ні Доманського ми не забудемо класний був гравець

8 shved  
0
Просто феєричний дебют у Юри Періна вийшов - 2 м'яча + 2 передачі surprised Якщо так і далі піде то вболівальникі і непригадають Толіка Доманського wink
Ну і не відмітити кращого гравця матча буде мені соромно - це Ігор Ковальчук, або як ми всі звикли "Бєкон".
Підчас другого тайму з'явився на стадіоні голова райради Іванюк з керівником "Церсаніт". Останій пообіцяв виділити грошики. Ну дай Боже, дай Боже, як кажуть. Можливо подіяло, що в Кубку аматорів вже на груддях новий спонсор у ФК "Звягеля"? wink

7 КРБК  
0
Кого перемагали і хаяли.Того сьогодні на руках носим.Не шукайте логіки в футболі (В.В.Лобановський)

6 КРБК  
0
Вітаю всіх вболівальників.Так є результат.Але розслаблятись не варто.Сьогодні була генеральна репетиція.І добре що хлопці зіграли в своє задоволення.Хоча в середу буде зовсім інший склад.Цікаво хто зіграє в захисті?Кандидатів вже 6.Добре що Ярик відновився.По Періну ще знак?І що цікаво чи команда відновить сили до суботи (виїзний матч в Коростені) .Але і Хіммаш зіграє в Кубку.Макс знову падає на ноги (забитий нам гол)

5 zwyagel  
0
Молодцы, так держать, сегодня была хорошая игра

4 LeonU  
0
Молодцы ребята!! Преподнесли подарок и ко дню города и к годовщине сайта!!Так держать!!! Второе место в чемпе должно быть наше!!!

3 shved  
0
Лободін, Осадчук, Омельченко
Да була команда... sad
P.S. Правильно Осарчук (сам перепитував)

2 oks  
0
Таки я був правий - в команду прийшов Омельченко, останній захисник. Лободін, Осадчук, Омельченко ... Відродження Преса? smile

1 zvyagel750  
0
Дуже хороша гра навіть могли більше забити якщо реалізували моменти, але й так не погано)

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net