<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 17:34

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 20 » «ШАХТАР» ПРОСКОЧИЛИ — І НЕ ПОМІТИЛИ

«ШАХТАР» ПРОСКОЧИЛИ — І НЕ ПОМІТИЛИ
01:51
z-inform 19 серпня, у матчі-відповіді 1/16 фіналу Кубку України серед аматорських команд «Звягель-750» вдруге довів свою перевагу над «Шахтарем» із Нововолинська. Цього разу — значно переконливіше, із рахунком 5:2.

Нагадаємо, що перша зустріч цих команд тиждень тому у Нововолинську завершилася перемогою «Звягеля» — 2:0. Гравці «Шахтаря», судячи з їхніх висловлювань на офіційній Інтернет-сторінці своєї команди, називали результат першого матчу випадковим. І до Новограда-Волинського їхали налаштованими на реванш, не втрачаючи надії пробитися до наступної стадії турніру. Звягельчани, хоча й мали в активі перспективну гостьову перемогу, у матчі-відповіді аж ніяк не збиралися гостей «закидати шапками». Про рішучий настрій на домашню гру говорили напередодні і тренер команди Андрій Лось, і капітан Дмитро Горбаченко. Матч обіцяв вийти бойовим. І таким у підсумку вийшов.

Чим здивував «Звягель-750» новоград-волинську публіку, — так це новою формою. Її фіолетовий колір «а-ля «Фіорентина» (Флоренція)» зобов’язував гравців грати відповідно. Що вони й спробували зробити вже з перших хвилин матчу. Після традиційної розвідки ігровою перевагою заволоділи господарі: організували вихід «віч-на-віч», влучили в поперечину. Попри це, найреальніший момент для взяття воріт виник у гостей: груба помилка захисника «Звягеля» Віталія Ванжури дозволила гравцю «Шахтаря» вийти на «вбивчу» позицію. На щастя, у неймовірній ситуації — удару впритул — нашу команду врятував воротар. А при повторному добиванні голкіперу допомогли захисники.

Щоб хто не казав, але неписане футбольне правило «на забиваєш ти – заб’ють тобі» нагадало про себе знову. Всього через декілька десятків секунд після гольового моменту біля воріт звягельчан до штрафного майданчика «Шахтаря» увірвався Роман Весельський. Із на всі сто вигідної ситуації нападник «Звягеля» витиснув максимум – 1:0!

До перерви «шахтарі» отримали ще один шанс «розпечатати» ворота новоград-волинців, знову після помилки наших захисників, але й цього разу просто блискуче зіграв воротар Андрій Петров.

Не минуло й десяти хвилин по перерві, як звягельчани подвоїли свою перевагу: після подачі Дмитра Горбаченка гравець «Шахтаря» зрізав м’яч у власні ворота — 2:0. А ще через десять хвилин капітан «Звягеля-750» забив уже без «допомоги» суперників. Гол вийшов на диво видовищним – Дмитро з лівого флангу на швидкості пройшов у штрафний майданчик гостей, переграв воротаря, який кинувся на перехоплення, і, знущальницьки, поцілив у порожні ворота — 3:0!

Глядачі шаленіли, передчуваючи легкий розгром. Певно, передчасно розслабилися й гравці «Звягеля». А, може, це «Шахтар» нарешті вирішив показати, за рахунок чого ходить серед лідерів чемпіонату Волинської області. Як би то не було, але гості доволі швидко відіграли два м’ячі. Спочатку — після провалу в центрі оборони звягельчан, далі – з сумнівного пенальті, начебто, за гру рукою після подачі з кутового. Варто відзначити голкіпера господарів Максима Дуброва (перед цим Максим вийшов на заміну), котрий зреагував на «постріл» із одинадцяти метрів, але на добивання першим підоспів нападник «Шахтаря». Що собі думали в цьому випадку захисники «Звягеля» — доведеться ще розібратися їхньому тренеру.

Два пропущені голи плюс неймовірна підтримка вщент заповнених трибун погнали гравців «Звягеля-750» на ворота суперника. Практично на останній хвилині гри за порушення на Михайлу Войтовичу, який вийшов на заміну, було призначено пенальті. Сам же Михайло впевнено цей удар реалізував — 4:2. А коли вже здавалося, що ось-ось прозвучить фінальний свисток, звягельчани провели ще й п’ятий гол — відзначився Олександр Загривий, який знову вдало вписався в гру після виходу на заміну.

Що діялося на трибунах «Авангарду» після фінального свистка — важко передати словами: радості вболівальників, гравців, тренера, керівництва футбольного клубу не було меж. Що й казати — перемога завжди одна на всіх. Тут окремо варто подякувати не лише голові ради засновників клубу Василю Гордійчуку, який зважився на сміливий крок — виступити в цьому році у всеукраїнських змаганнях, а й генеральному директору корпорації «Сварог» Андрію Гордійчуку, котрий фінансово підтримує «Звягель-750» у цьому розіграші Кубку України.

2:0 і 5:2 — «Шахтар» із Нововолинська проскочили і не помітили. Успішний дебют не зайве б закріпити. Вже у 1/8 стадії турніру суперником «Звягеля» стане ФК «Полісся» (с. Добрянка, Чернігівська область). Нині ця команда посідає у себе в області друге місце. Футбольні фахівці стверджують — серйозний суперник. Кажуть, нелегко буде «Звягелю». Воно, мабуть, так — нелегко буде. Але боятися не слід, зі всіма суперниками на такому рівні можна грати. З огляду на нинішню гру, нехай вони бояться звягельчан. А перший матч 1/8 фіналу відбудеться вже 26 серпня. От лише на сьогодні ще не відомо, хто виступить господарем першої гри.

Олег БРЮХАНОВ

Переглядів: 751 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 3
3 F_A_N  
0
Да, давайте повтор матча biggrin

2 КРБК  
0
Олеже зе вйо! Так тримати.А як на рахунок трансляцій матчу?Хоча б в повторі.Було б супер.Як вплинути на Каліновського?Тим паче все для цього є.Це був би новий крок не тільки в розвитку футболу в нашому місті,але й в розвитку телебачення.Адже така спроба вже була в 90-х.

1 shved  
0
Олег, велика тобі подяка від уболівальників ФК "Звягель-750" за оперативну інформацію!!!

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net