<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Середа, 24.04.2024, 16:46

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 13 » «ЗВЯГЕЛЬ» ЗДОЛАВ «ШАХТАР»!

«ЗВЯГЕЛЬ» ЗДОЛАВ «ШАХТАР»!
12:16
Перший матч 1/16 фіналу Кубку України серед аматорських команд між нововолинським «Шахтарем» та «Звягелем-750», що відбувся 12 серпня, завершився перемогою новоград-волинської команди з рахунком 2:0.
 
Будемо відверті, перед грою у більшості вболівальників «Звягеля» були тривожні передчуття щодо підсумку цього матчу. По-перше, для нашої команди – це дебют на такому рівні. По-друге, напередодні зустрічі тренер звягельчан Андрій Лось нарікав, що травми, особливості регламенту та інші несприятливі фактори зоставили його команду практично без нападаючих. Як у такому разі загнати в кут оборону непоступливого суперника – для керманича «Звягеля-750» було питанням із питань. Звичайно, можна було спробувати «засушити» гру, сподіваючись зробити результат у домашньому матчі. Однак ця тактика – не в стилі новоград-волинської команди. І голова ради засновників клубу Василь Гордійчук, і тренер Андрій Лось наголошували: «Звягель» гратиме у властивий собі атакуючий футбол.
 
Від анонсованої напередодні гри в три нападники в силу вищезазначених причин довелося відмовитися. Враховуючи, що Ярослав Корнійчук – травмований,  а Юрій Перін – не має права грати в кубку до 27 серпня, на незвичній для себе позиції єдиного нападаючого мусив зіграти Михайло Войтович. Місце у воротах зайняв новачок команди Андрій Петров. Також у стартовому складі вийшли: Юрій Галюк, Олег Глушок, Роман Весельський, Руслан Соболевський, Ігор Вакуленко, Ігор Ковальчук, Андрій Диняк, Павло Осарчук і Дмитро Горбаченко (капітан).
 
Перший тайм минув без голів. Із того, що варто виділити, — вихід «віч-на-віч» нападника «Шахтаря», що завершився ударом вище воріт, та небезпечний фланговий простріл у виконанні звягельчан, замкнути який не встигли ні Войтович, ні Глушок, який у цьому епізоді опинився на передовій.
 
Рецепт перемоги «Звягель» знайшов у другій половині гри. Через 36 секунд (!) після виходу на заміну ворота «Шахтаря» вразив Олександр Загривий. Олександр на всі сто використав перспективний пас від Диняка, виборов позицію, обіграв захисника і пробив низом по центру воріт – 1:0! Йшла 65-та хвилина матчу.
 
Забитий гол психологічно надломив гравців «Шахтаря». Звягельчанам же він додав упевненості. Всього через сім хвилин вони подвоїли свою перевагу. Невтомний Андрій Диняк виявився найбільш розторопнішим біля воріт господарів. Подачу все того ж Загривого невдало перервав захисник нововолинської команди. Андрій першим поспів «на відскок» і з меж воротарського майданчика переправив м’яча в сітку воріт – 2:0! Гру було зроблено.
 
На високому рівні матч провів капітан «Звягеля» Дмитро Горбаченко, звично для себе встигаючи і в обороні відпрацювати, і в нападі загострити ситуацію нестандартними діями. Виправдав довіру тренера воротар Андрій Петров, зберігши ворота «сухими». Що ж, тепер з’явився «надійний помічник» ще одному голкіперу звягельчан Максиму Дуброву. Вцілому, варто відзначити всіх гравців «Звягеля-750», їхню злагоджену гру, непоступливість та гарну реалізацію нечисленних гольових моментів.
 
Отож, у підсумку маємо досить комфортний результат як для виїзного матчу. Тепер головне, аби гравці «Звягеля» не піддалися ейфорії — ще дуже рано. Адже, як прийнято говорити в таких випадках, зіграно лише перший тайм дуелі. Остаточно ж з’ясується, котра з команд проб’ється до 1/8 фіналу, 19 серпня на полі новоград-волинського стадіону «Авангард». Вболіваймо за «Звягель-750» разом!
 
Олег БРЮХАНОВ
 
Переглядів: 892 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/5

Всього коментарів: 0
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net