<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 16:17

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 11 » НА «ШАХТАР» — ІЗ ВІДКРИТИМ ЗАБРАЛОМ?

НА «ШАХТАР» — ІЗ ВІДКРИТИМ ЗАБРАЛОМ?
00:10
zvyagel750Молодий новоград-волинський футбольний клуб «Звягель-750» незабаром доповнить свою історію черговою важливою сторінкою. Якою вона вийде — сповненою солодкого почуття перемоги чи з гірким присмаком поразки – дізнаємося зовсім скоро. Якщо точніше — 19 серпня. Саме в цей день на стадіоні «Авангард» заплановано проведення матчу-відповіді на Кубок України серед аматорських команд між «Звягелем-750» та «Шахтарем» із Нововолинська.

На правах володаря минулорічного обласного Кубка Осені — турніру, що проводився під егідою Житомирської обласної федерації футболу, — «Звягель-750» отримав право подати заявку на участь у Кубку України серед аматорів. Стартують звягельчани зі стадії 1/16 фіналу. У їхні суперники жереб підкинув одного з лідерів чемпіонату Волинської області — нововолинський «Шахтар». Першу гру доведеться зіграти на полі «Шахтаря» (12 серпня), повторну, як вже згадувалося, — за тиждень потому в Новограді-Волинському.

Напередодні цього двобою кореспондент «Звягель-Інформу» поспілкувався із головою ради засновників ФК «Звягель-750» Василем Гордійчуком. Що цікавило — так це, насамперед, чи готовий на сьогодні «Звягель» гідно виступити у всеукраїнському турнірі. Хоча змагання й проходять серед команд, що мають статус аматорів, все ж не секрет, що більшість клубів спеціально підсилюються під такі ігри, запрошуючи футболістів із досвідом. Навіть таких, які вже пробували свої сили на професійному рівні.

А що ж новоград-волинська команда? Як з’ясувалося, Василь Гордійчук теж не сидів, склавши руки. Напередодні старту в Кубку склад звягельчан поповнили одразу п’ять футболістів, котрі відчули пороху баталій першої та другої українських ліг. Подейкують, що один із них (захисник Олег Глушок) навіть значився у складі харківського «Металіста». І товаришував не з ким-небудь, а з самим Олександром Рикуном — півзахисником, котрий зробив собі ім’я, виступаючи за «Дніпро» та «Металіст».

Крім цього, досягнуто домовленості, що за звягельчан у Кубку України серед аматорів гратимуть воротар Андрій Петров, захисник Юрій Галюк, нападник Олександр Голошев та гравець середньої лінії Павло Осарчук. У кожному з них керівництво «Звягеля» вбачає реальне підсилення команди, розраховуючи на досвід та майстерність цих футболістів.

Не зайвою була б і допомога Юрія Періна — одного з кращих бомбардирів новоград-волинської команди у минулому сезоні. Однак Юрій, який у цьому році вже був «заграний» за інший клуб, відповідно до регламенту, отримає право виступати за «Звягель» лише після 27 серпня. Себто, в 1/8 фіналу, якщо звягельчани туди потраплять.

Василь Гордійчук вкотре озвучив сміливі плани. На його думку, нинішнього потенціалу «Звягеля-750» достатньо, аби пробитися як мінімум до чвертьфіналу: 

— Вважаю, що нам це під силу. Хоча по сітці, якщо здолаємо «Шахтар», нас чекатиме ще більш серйозний суперник. Однак його обговорювати зарано, — ділився думками керівник команди.

Що ж до стратегії на найближчий матч, то Василь Васильович практично нічого не приховував. Зізнався, що «Звягель-750» не зрадить своїй традиційній, тобто атакувальній, манері гри: 

— Навіть у виїзному матчі ми не збираємося стояти всією командою в захисті. Адже постійно намагаємося сповідувати атакуючий футбол, такий, що приносить задоволення глядачам. Тож, і цього разу нічого міняти не будемо. Можливо, навіть розпочнемо гру із трьома нападниками. Разом із цим ми зібрали чимало інформації про суперника. Нововолинський «Шахтар» — сильна, досвідчена команда, яка щосезону тримається серед лідерів першості Волинської області. За роки незалежності брала участь у всіх обласних чемпіонатах, — повідав Василь Гордійчук.

Ігри на декілька фронтів (а у випадку з нашою командою — це чемпіонат області, де завдання потрапити у призери ще ніхто не відміняв, та аматорський Кубок України) надмірно виснажують команди. «Звягелю» доведеться проводити по два поєдинки на тиждень. Чи вистачить у хлопців сил кожного разу бігати до кінця, адже раніше подібного графіка у клубу ще не було? Відповідь на це питання, вочевидь, дасть лише сама гра. У будь-якому разі, якщо звягельчани хочуть підтвердити своє реноме одного з найсильніших клубів Житомирщини та планують у перспективі заявитися до другої ліги чемпіонату України, то треба поступово звикати до таких навантажень.

Варто відзначити, що нелегку ношу фінансування участі «Звягеля-750» у Кубку України серед аматорських команд взяв на себе наш земляк, генеральний директор корпорації «Сварог» Андрій Гордійчук. До речі, обидва матчі — як у Нововолинську, так і в Новограді-Волинському, — з огляду на те, що проходитимуть у робочі дні, розпочнуться о 18 годині. Про це домовилися керівники клубів.

Не зайвим буде також привести деяку інформацію з офіційного Інтернет-сайту Асоціації аматорського футболу України (http://www.aafu.org.ua/cup/). Заснована Асоціація у 1998 році. Відтоді щороку під її егідою проводяться чемпіонати та розіграші кубків серед аматорських команд України. У минулому році володарем кубка став ФК «Ірпінь» (Гореничі, Київська область). До цього кубок вигравали представники Чернігівської, Львівської, Донецької, Херсонської, Чернівецької та Тернопільської областей. Команди з Житомирщини («Рудь» із обласного центру та «Хіммаш» із Коростеня) максимум пробивалися до фіналу.

Олег БРЮХАНОВ

газета «Звягель-Інформ»

Переглядів: 872 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/2

Всього коментарів: 0
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net