<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 28.03.2024, 14:51

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Серпень » 1 » ВАЛІДОЛЬНА ПЕРЕМОГА "ЗВЯГЕЛЯ-750"

ВАЛІДОЛЬНА ПЕРЕМОГА "ЗВЯГЕЛЯ-750"
20:18
   ФК Коростень            3
 Звягель-750 (Новоград-Волинський)  4   
1 серпня. Коростень. стадіон "Спартак". 300 глядачів.
Суддя: А.Лукашенко.
Голи: 0:1 Я.Корнійчук (28), 0:2 Я.Корнійчук (32), 0:3 Д.Лободін (36), 1:3 О.Пустовіт (67), 1:4 автогол, 2:4 К.Сєдлов (75), 3:4 Я.Лазаренко (87).
Звягель-750: М.Дубров, В.Ванжура (А.Семененко), Ю.Галюк, Р.Весельський, Р.Соболевський (І.Ковальчук), І.Вакуленко, А.Диняк (О.Загривий), П.Осадчук (В.Балан), Д.Лободін (О.Голошев), Д.Горбаченко, Я.Корнійчук (А.Корнійчук).
Переглядів: 1318 | Додав: shved | Рейтинг: 3.8/5

Всього коментарів: 211 2 »
21 shved  
2
Користувач з ніком 121212 отримує червону картку і переведений в групу доступ заборонений. Напевно дуже сильно вразила перемога Звягеля 750 над ФК Коростенем wink

20 121212  
0
КРБК, що ж ти так не поважаєш свого друга, що призвісько чи нікнейм з маленької пишеш.

19 121212  
0
КРБК, не треба вводити людей в оману, першими суверенітет України визнали Канада і Польща (про це в шкілних підручниках йдеться). Потім визнали країни південної Америки - Аргентина та ін.
Ну а Швеція вже після Росії. Так що немає цьому жодного обгрунтування, хай знімає прапор.

Ну а щодо того, що Звягель гарно "пройшовся" в Коростені, то чия б корова мичала: загальний рахунок коростенських команд в Новограді- Волинському сам знаєш який - 0:3. cool


18 КРБК  
1
Швеція одна з перших хто визнав суверинітет України.І під цими знаменами Мазепа йшов за Україну.Крім того кольори у нас однакові.Тебе вже й це бісить angry .Видно добре Звягель по вам пройшовся tongue .Вже й швед невгодив прапором.

17 КРБК  
0
Перейшов Толік-всього найкращого.непотрібно з цього розігрувати цілий спектакль.Да хороший гравець.Але повірте за такий вчинок його у нас забудуть буквально наступної гри.І дуже мене беруть сумніви що в Бердичеві він не грав по своїй волі.Ось воно і випливло.

16 121212  
-1
Шведов, прибери у себе прапор іншої держави, це вже зрада Батьківщини, краще хай буде прапор України. angry

15 КРБК  
0
Leon U.Після поїздки в Бердичів більше не зловживаю.Але я конкретики на сайті не пишу.Хто відвідує матчі,той розуміє і знає про що пишу я.Я не екпсперт по коментарям.Я фан,який любить і переживає за свою команду.І все що в ній діється знаю.І набридає і бісить коли фан-сектор займають заради тусовки і розваги angry .Мені просто набридло в двадцятий раз розповідати з ким грав Звягель і який рахунок,хто забив-це робить Адмін.

14 121212  
0
"Ти невдало зрівняв Тимощук же не перейшов з Зеніта в Спартак наприклад чи ЦСКА"..
Про що ти кажеш. В Зеніті, як відомо, найвища зарплата в першому російському дівізіоні. Навіщо йому переходити в ЦСКА чи Спартак, де платять менше? Я ж не про те казав.

13 shved  
0
No Comment!

12 zvyagel750  
0
Ти невдало зрівняв Тимощук же не перейшов з Зеніта в Спартак наприклад чи ЦСКА... Він перейшов в клуб який стабільно виступає в Лізі Чемпіонів та КУЄФА ...

11 121212  
0
Неведуся happy ти наша.Ну добре, по твоєму виходить, що Тимощук та... перелік можна продовжити, повинні грати за, наприклад, Волинь, за свою рідну команду і мати синицю в руках (тобто отримувати меншу зарплату), зате виступати дома і нікуди не висовуватися, бо є таке поняття як честь репутація. Залізна логіка...

10 shved  
0
Повеселив ти мене happy Ні неведуся, бо крім грошей є ще честь, репутація. Хто захоче мати діло з людиною яка може тебе кинути в любий час? Так, що для мене краще синиця в руках, ніж журавель в жопі! wink

9 121212  
0
Толік, ні на кого не звертай увагу, треба грати за чемпіонів, просто не у всіх це виходить.

8 121212  
0
Правильно Толік зробив, треба грати за кращих, все-таки Хіммаш з нинішних учасників Вищої обласної ліги є найтитулованішою командою.
Шведов, а ти хіба на гроші ніколи не ведеся, якщо ти працює на одній роботі, а інша робота є більш престижною і краще оплачується, то тільки ледащо залишиться на попередньому місці. Ти ж теж продаєш за гроші свою робочу силу, так що не треба ля-ля.

7 shved  
0
Я також не був на матчі, але спробую пояснити пост відвідувача КРБК.1) Толік Доманський більше не може грати за Звягель 750, бо дізнався, що у Хіммаша грошей більше. (Відразу прошу вибачення у Толіка, можливо десь мої пости про відмову грати за Звягель несуть образливий характер, але він повівся на більші гроші, це по перше, а по друге я незнаю, в якій сумі ВВ йому відмовив. Толік дякуємо за перше коло нинішнього чемпіонату, ти дійсно був один з найкращих, але як кажуть: вовка (і футболіста) ноги кормлять. Хочеться, щоб і в тебе в пам'яті залишилися ігри за Звягель. Ще раз від усіх вболівальників велика подяка).
2) По Періну : Йому поступила пропозиція від ФК Полтава (яка готувалася грати перехідний матч за виступ у першій лізі з командою Арсенал (Біла Церква)) перейти до їх складу, керівники Росі незаперечували, але хотіли за трансфер хоч якись грошики (у Періна з ними був діючий контрак ще на рік), а ФК Полтава хотіла його на "шарика". На цьому все заглохло, Юра зіграв за Рось у ниньошньому розіграші Кубку України (Шахтар (Свердловськ) - Рось 1:0) після того "побив горшки" з тренером і отримав лист вільного. ФК Полтава вже не потребувала в підсилені (програла плей-офф), а Звягель як завжди радий місцевим biggrin ), але як виявилося по регламенту, потрібно щоб пройшов місяць після останього матчу на професійному рівні (сам в шоці wacko )

6 LeonU  
0
КРБК, чёт я ни х... из твоего выступу не понял angry Ты пьяный что-ль? намешал в кучу всего и рад.Объясни толком.что хотел сказать, ведь не все были на матче и не все знают подробности: типа перехода Доманського(куда?) А Перин,чего из Роси сбежал или турнули его оттуда?Кто пресует ВВ? Мафия?

5 121212  
0
Торба...

4 КРБК  
0
Лося гнати в три шиї.Переплутав час, за півгодини поміняв пів складу і ледве не залишились без трьох очок.Стартовий склад був супер.Чому й підтвердження 0-3.Не встигли розпочати другий тайм 1-3.Перша ж атака після пропущеного голу - автогол-1-4. Лось поплив куча замін .Мудак .серце щемило невже не добємося свого.Доманський гудбай.Зустрів багато знайомих.ВВ в шоці.Вони його пресують.А я з ними в обіймах.Я ж сам і не знав що вони там керують що ФК Коростенем що Хіммашем.Тільки панти тіпа Хіммаш і Коростень непримиримі суперникі.Доманський був в Коростені,я з ним розмовляв.Він був налаштований категорично.І всім виглядом був задоволений перебігом подій свого трансферу.Ну а ВВ,що йому залишається?Будемо чекати.

3 oks  
0
Осадчук грав правого півзахисника в Металурзі. Одним словом (оцінюючи по одній грі) - слабенький гравець.

2 shved  
0
2 oks: Дякую, по телефону не розібрав як правильно звучить прізвище, но пояснили, що грав за Металург. По новачках: За Звягель завершив виступ А.Доманський, також розглядається ще декілька кандидатур. Поповненя: Юрій Галюк буде грати за Звягель в основному в аматорській лізі, також на аматори плануються Й.Кадар, О.Голошев та воротар Андрій Петров (всі раніше грали за ФК Коростень у 2 лізі). Також підсилить Звягель і в чемпіонаті області і в аматорах Ю.Перін (це заміна Доманському) який повернувся у рідну команду.

1-20 21-21
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net