<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Понеділок, 29.04.2024, 23:07

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Липень » 19 » В.В.ГОРДІЙЧУК: "НАШ СТАДІОН - ОДИН З НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ"

В.В.ГОРДІЙЧУК: "НАШ СТАДІОН - ОДИН З НАЙКРАЩИХ В ОБЛАСТІ"
18:17
nullВасиль Гордійук: "На реконструкцію стадіону в Новоград-Волинському ми вибили в Уряду півтора мільйони" 

 Минулого року Новоград-Волинський футбольний клуб «Звягель-750» заявив про себе як один із кращих футбольних команд області, здобувши Кубок поліської осені і зайнявши четверте місце в Чемпіонаті області з футболу. Цього сезону він так само бореться за лідерство в чемпіонаті. При цьому стадіон команди – один з найкращих і він збирає величезну кількість глядачів у місті. Як вдалось цього досягнути розповідає директор клубу Василь Гордійчук. 
 - Чому ви взагалі взялись за цю справу?null
  - Я не випадково взявся за цю справу. Життя дається лише раз – хочеться його цікаво прожити, щось зробити корисного. І коли ще мешкав в пригороді міста, то підтримував місцеву футбольну команду. Тоді і зрозумів, що це надзвичайно цікава справа. І не лише для мене, а й людям, які грають, які приходять подивитись на гру. Адже людям хочеться іноді десь зібратись, щоб не просто гарно провести час, але й поспілкуватись. А футбол – одна з найулюбленіших ігор наших людей. У Новоград-Волинську були гарні футбольні традиції, своя команда. Але на початку 90-х років все це почало занепадати.
 - І що ви зробили?
 - Я спочатку порадився з керівництвом міста і району. Але вони виявилось неготовими до того, щоб створювати команду. І питання було не тільки в грошах. Вони не хотіли брати на себе таку відповідальність. Тому я пообіцяв їм, що візьму на себе всі питання по організації команди, починаючи від її створення, організації тренувань, поїздок, лікування, годування і багато іншого. І сам фінансуватиму все на протязі року. Міська і районна влада погодились – якщо я „виживу” зі своє командою і протягну рік, то вони долучаться і надалі активно допомагатимуть.
 - І вам це вдалося?
 - Було надзвичайно складно. Починати доводилось з чистого аркуша. Я зробив оголошення через засоби масової інформації, знайшов гравців, організував команду. На перший матч прийшло більше двох тисяч глядачів. А місць, придатних для сидіння було від сили 40. Інфраструктура була в дуже запущеному стані. Всі жахнулися – як таке може бути? І тоді влада почала думати, що ж робити – треба ремонтувати стадіон.
 - Знайшли гроші?
null - Нам надзвичайно пощастило. Місто відзначало ювілей – 750-річчя з дня заснування Новоград-Волинського. Влада звернулась до Міністерства молоді і спорту, до уряду з проханням допомогти відремонтувати стадіон. І нам виділили майже півтора мільйона гривень на реконструкцію. Виступаючи в чемпіонаті області, паралельно в будні ремонтували стадіон. В 2007 році на все про все я витратив майже 100 тисяч гривень.
 - Задоволені результатом?
 - На сьогодні наш стадіон – один з кращих в області. Бо він раціональний по своїх масштабах, інфраструктурі. А саме головне – він незвичайний по духу. туди люди йдуть, спілкуються, радіють, кричать, випускають пару. Завдячуючи тій програмі уряду ми відремонтували стадіон, взяли участь у чемпіонаті і кубку області. Тоді ми були передостанні, але то був лише початок. Та й міська влада таки долучилась до співфінансування команди. 

 В нинішньому чемпіонаті області "Звягель-750" так само успішно виступає на Чемпіонаті області. Зараз команда займає тртю сходинку в турнірній таблиці першого кола, набравши 12 очок.
 
Джерело: 20 хвилин
Переглядів: 958 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 13
13 potap  
0
У всех футболистов Звягель 750 есть медицинская страховка!!! Это 100%!!! Если игрок получил травму она покрывает лечение.

12 LeonU  
0
Привет всем! Ну, ребята, это действительно -свинство!! Я ничего про Герасименка не знал(что у него травма), но простите, где это видано,чтобы клуб так вот халатно относился к своим кадрам? А где же все эти "спонсоры", которые мороженное оплачивают?Неужели они не могли оплатить лечение Герасиму?Позор всем этим "спонсорам"! angry

11 КРБК  
0
Швед так тримати.THE вйо!!!.Будемо підстьобувати і ВВ і команду -буде більше користі.Гладіатор,а хіба щось можна мати від любові до футболу і до команди в нашому місті, окрім переживання,задоволення smile ,розчарування sad ,вічно незадоволених дружин angry ,чужих фанів,витрачених нервів,голоса і коштів.Не все нам подобається у ВВ.Але такі наші сьогоднішні реалії.

10 shved  
0
2 Гладіатор:
1) З чого ти взяв, що я роблю Гордійчука героєм? Як, що за цю статтю, то знизу є джерело де я взяв цю інформацію, а так як вона (інформація) має пряме відношення до нашої команди, стадіону, президента і т.д. вирішив викласти на сайт.
2) Поясни мені, чому гравці яки негативно ставляться до Гордійчука всетаки грають за Звягель?
3) Про мутки. Не ми такі - держава у нас така!!! Подивися на нашу владу і стане все на свої місця. У нас мутять всі у кого є можливість angry
P.S. цитую....а ти Шведе не роби з нього героя міста,і святого Василя.
Заслуга Гордійчука все таки є:
1) Він зібрав команду, де 80% місцеві вихованці.
2) велика відвідуваність у області (хай навіть з допомогою морозива).
3) випуск програмки до матчу (хай навіть не завжди в ней інформація адекватна wink ).
4) другий рік поспіль ми боремся за медалі чемпіонату.
5) в цьому році наша команда візьме участь у кубку аматорськой ліги
P.S. -2 автор цього повідомлення не отримува жодної копійки від Гордійчука В.В. за працю з сайтом!!! wink

9 Гладиатор  
0
Тощо Гордійчук мутить гроші це 100%,мені самі футболісти казали,навіть як,а ти Шведе не роби з нього героя міста,і святого Василя,узнай в першу чергу що про нього думають гравці команди angry ,і зробиш правильний висновок,а який я знаю на перед

8 КРБК  
0
а мужики ,весело у вас тут happy .Пропоную на кожну гру збирати кошти з глядачів,хто скільки дасть.Можливо самі зможемо комусь допомогти.Чи поїздку фанів організувати в підтримку команди.Швед розповідав що такі акції проходять в сусідній Польщі,то може й ми спробуємо?

7 slem  
1
Матч Звягель-750 - Коростень 800 глядачів, в програмці написано 3000 пачок морозива.
Висновок: треба морозива менше їсти, продавати залишки (2200 пачки ) та витрачати на лікування гравців. Гравців рівня О.Герасименка в Новограді не так же й багато.

1.5 млн гривень на ремонт стадіону - половину вкрали!??????
Значить, в запасі є ще 650 тис. грн.???


6 750  
0
shved я зтобою 100% згоден

5 shved  
0
Можливо і мутить, але хто з вас чув, хто і скільки дав грошей на цей сезон? Іванюк і Боровець тільки обіцянками кормлять. Стосовно моєї думки про Гордійчука? Так краще з таким керівником і з футболом, ніж зовсім без футбола!!!

4 Гладиатор  
0
Так це питання також терміново потрібно піднімати,Гордійчук мутить собі гроші на команді,а його вже СВЯТИМ зробили,хотілося б з Шведом поділитися цією проблемою,яка в нього думка з цього поводу.

3 750  
3
це правда про Герасима Сашу я також чув що Гордийчук не дав йому гроши на операццию

2 Гладиатор  
1
( Тому я пообіцяв їм, що візьму на себе всі питання по організації команди, починаючи від її створення, організації тренувань, поїздок, лікування, годування і багато іншого. І сам фінансуватиму все на протязі року)Яка це велика маячня,а особливо лікування,годування,Звертаюся до всіх вболівальників,не робіть футбольного Бога з Гордійчука, angry як же він хвалить себе,бідненькій все сам да сам,про команду піклується,лікує,а я знаю точно одного гравця Герасименка в минулому чемпіонаті грав під номером 8 так він отримав травму і потрібні були кошти на операцію,він звернувся до Гордійчука,так той начав плакати cry як завжди шо грошей нема cry яку то тисячу гривень) angry Тільки й думає як намутити побільше,на бігові дорожкі потратили на укладку 100 тис.гривень ви подивиться в якому вони стані happy і скажіть що ВАСЬ ВАСЬ не замутив гроші в карманчік свій,аж лють роспирає його бачити на стадіоні як він плаче постійно все сам да сам робить,мабуть самому більше вкрасти можна грошей.

1 КРБК  
1
Стадіон,інфраструктура,все гуд.А коли ж ми обернемося і поглянемо що робиться навкруги стадіону.
Трава і корпива вище зросту,міні-майданчик добивають,будування готелю чи що воно таке заморожено.Бігові доріжки -подолання перешкод особливо після дощу.Хто взагалі куди дивився коли їх ложили.

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net