<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 28.03.2024, 11:24

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Липень » 12 » ПОРАЗКОЮ ЗАВЕРШИВ "ЗВЯГЕЛЬ-750" ПЕРШЕ КОЛО ЧЕМПІОНАТУ

ПОРАЗКОЮ ЗАВЕРШИВ "ЗВЯГЕЛЬ-750" ПЕРШЕ КОЛО ЧЕМПІОНАТУ
00:06
  null ФК "Бердичів"           3
null Звягель-750 (Новоград-Волинський)  2
Чемпіонат Житомирщини.
11 липня. Бердичів. Стадіон "Шкіряник". 350 глядачів.
Суддя: Петрусь П.П.
Голи: 1:0 Д.Вакула (10), 1:1 Я.Корнійчук (47 пен.), 2:1 В.Ярощук (67), 2:2 Д.Горбаченко (88), 3:2 Д.Вакула (90).
ФК «Бердичів»: Т.Панасюк, А.Лозовий, С.Данілевич, Д.Коломієць, В.Лабунець, В.Ярощук, А.Романюк (В.Острожинський), Я.Блоцький (А.Мкртчян), М.Малашин (Я.Грабець), О.Майданюк (В.Михайленко), Д.Вакула.
«Звягель-750»: М.Дубров, В.Ванжура, І.Вакуленко, Р.Весельський, Д.Ржонковський (І.Ковальчук), Д.Лободін, М.Войтович (М.Перебийніс (В.Балан)), Д.Горбаченко, А.Диняк (І. Носарєв), О.Загривий (А.Корнійчук), Я.Корнійчук.

  Відправляючись на гру у Бердичів, футбольна команда «Звягель-750» до гри виглядала явним фаворитом. До цього матчу наші гравці вдало грали на виїзді (у двох матчах провели 14 м’ячів), також після поразки у минулому турі від ФК «Коростень» відігратися на «дітках» з ФК «Бердичів» не виглядало проблематично. Але…але…але…
 Зі стартовим свистком не тільки розпочався матч, а й фанатськи вболівання з обох сторін.
Першими відсвяткували взяття воріт місцеві фани. Після розіграшу кутового найкращий бомбардир ФК «Бердичів» Дмитро Вакула наніс удар по воротам Максима Дуброва, м’яч після двох рикошетів опинився у нашій сітці воріт. Пропущений гол підштовхнув наших гравців до активних дій в нападі. Ярослав Корнійчук двічі змарнував вихід віч-на-віч, надійно стояв воротар ФК «Бердичів» Тарас Панасюк. Мали гарні нагоди відзначитися Михайло Войтович (не влучив у порожні ворота) та Дмитро Горбаченко (воротар перевів на кутовий після дальнього удару). Місцевим футболістам вдавалися швидкі контр – атаки, але наші гравці у першому таймі з ними справлялися. Не вистачало у нападі Анатолія Доманського, який не зіграв через ушкодження. Його на полі замінив Олександр Загривий, але за виділений йому час (перший тайм) нічим не запам’ятався.
 Початок другого тайму розпочався з атаки «Звягель-750», яка закінчилася першим пенальті у ворота суперників за останні два сезони. Захисник господарів недозволеним прийомом зустрів у своєму карному майданчику Войтовича. Ярослав Корнійчук «класично» розвів воротаря та м’яч по різним кутам. У ворота господарів міг бути ще один одинадцятиметровий (збили Я.Корнійчука), але два пенальті суддя вирішив, що багато. Також відмічу вихід віч – на – віч з нашим воротарем нападника ФК «Бердичів», в цьому епізоді Максим Дубров зіграв чудово, намертво забрав м’яч після удару. Але це тільки відклало взяття воріт. З лівого флангу господарі подали штрафний удар, на цей раз наш голкіпер помилився на виході, а Ігор Ковальчук програв боротьбу з захисником і м’яч вдруге опинився в сітці воріт «Звягель-750». Загалом другий тайм пройшов у досить грубій грі з обох сторін. Головний суддя роздав досить багато жовтих карток. Для М.Войтовича чергова картка стала вже третьою у поточному чемпіонаті, а від так він змушений пропустити наступний матч (проти ФК Коростень). Тренер нашої команди провів декілька замін, щоб підсилити гру. Дуже не вдало увійшов в гру Михайло Перебийніс і Андрію Михайловичу прийшлося його знову повернути на лаву запасних, також не вразив і дебютант цього сезону Ігор Носарєв. Але все таки «Звягель-750» зумів зрівняти рахунок. Після помилки воротаря господарів, м’яч у пусті ворота відправив наш капітан Дмитро Горбаченко, йшла передостання хвилина матчу. Радість наших фанів, яки вибігли святкувати на бігову доріжку тривала не довго. Вже в наступній атаці ФК «Бердичів» встановили остаточний рахунок. Просто ганебно в цьому епізоді відіграли наші захисники, тай воротар вкотре не виручив, пропустивши у ближній кут воріт. І вже місцеві фани вибігли на поле вітати своїх футболістів.
 Чергова поразка остаточно «вбила» мрію вболівальників «Звягель-750» про чемпіонство у цьому році. Сподіваюся, що перерва між першим та другим колом допоможе нашим гравцям вийти з чорної смуги і знову вони почнуть радувати нас своєю грою.

Негатив поїздки: Окрім поразки – це автобус на тридцять місць, а до Бердичіва разом команда та вболівальники зібралося 45 чоловік. Шокувало мене місце знаходження стадіона «Шкіряник», на якому мав відбутися матч. Майже кілометр ми проїхали через чагарники та болота і це в самому місті. До негатива також слід віднести, що поблизу стадіона не було ні магазина, ні торгової палатки, щоб купити навіть елементарної водички.
Позитив поїздки: Це зустріч з фанами ФК «Бердичів», з якими не бачився майже рік. Розпиваючи «Бердичівське» обсудили стан справ у наших клубах та загалом в обласному футболі.

Звіт Неофіційного сайту ФК "Бердичів"
Звіт матчу ТРК ВІК (м.Бердичів)
 
Фотозвіт:
2:2 Святкування наших фанів
3:2 радість місцевих фанів
Переглядів: 1591 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 12
12 F_A_N  
0
Как говориться в пословице "Будет день, будет пища". Впереди игры. Ждём вас у нас на стадионе smile

11 КРБК  
0
Може ви на нашу мітите?.Але не думаю.Вам більше подобається затінок wink .Команда париться зате фани в холодку. happy

10 Джон  
0
2 КРБК: нехай ваші кузьмичі вибирають собі підходящу трибуну. Ми вже визначилися. suspect
Don't stop hooligans!

9 750  
0
ок

8 КРБК  
0
Третє діло,так би й відразу.Тільки трибуну вибирайте підходящу.А то хлопці з Коростеня сіли прямо в натовпі.Були неприємності.Але ми там ні до чого.Глядачі різні бувають.Ось і нам думаю там буде не солодко.Особисто я проти насилля.Але коли прийдеться-sorry.

7 КРБК  
0
Тоді на отвєтку виставимо саме їх.

6 Джон  
0
2 КРБК: Ричиш не ти, а смайл в твоєму повідомленні. smile wink
Особисто мені здалося, що образливі жести з боку ваших горе-вболівальників були адресовані не судді, а саме протилежній трибуні. Моя вам порада: не бухайте на виїздах, тим більше в таку спеку. Та й на "домашках" алкоголь не найкращий порадник. Б..., вже проповідь починає нагадувати. smile
Досить. Брек! До зустрічі в Новограді.

5 КРБК  
1
Я не собака.А вас ніхто не ображав.Вибігли до бровки і на суддю погнали.Що тут образливого.А на рахунок SOS angry то ми ще побачимо ху із ху cool .

4 Джон  
0
2 КРБК: не ричи! angry
Ви першими почали. Доки не почались непристойні жести з боку ваших вболівальників, більшість гри не було жодного образливого заряду в бік вашої команди і вболівальників. Самі винуваті. angry

3 КРБК  
0
На рахунок перерви-це дуже добре.Можливо піде на користь .Перебийніс мабуть піде з команди.Потрібно нам хава шукати.Бо ніким міняти хлопців.А на рахунок там сосали і т.д.,то в Новограді фішку викинемо і раком поставим. angry

2 shved  
0
Чергова поразка опустила на землю не тільки наших футболістів, а навіть і вболівальників. Можливо ми досить рано повірили, що можемо боротися за найвищі місця у чемпіонаті?
Дуже добре,що настає перерва у чемпіонаті, трохи хлопці скучать за грою, а то останні ігри мені здалося, що грають вони без бажання!!!
Від себе хочу подякувати фанам ФК Бердичіва за призент і за прийом love . Чекаю на вас 8 серпня.

1 750  
0
Блін шо це з Звягелем робиться як хтось їх підмінив наша ДЮСША з цією командою з бердичева грала в 0-0

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net