<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 28.03.2024, 12:00

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Липень » 4 » ЗНОВУ КОРОСТЕНЬ, ЗНОВУ ПОРАЗКА

ЗНОВУ КОРОСТЕНЬ, ЗНОВУ ПОРАЗКА
21:01
Звягель-750 (Новоград-Волинський)  0
   ФК Коростень                1
4 липня. Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард". 800 глядачів.
Суддя: Ю.Горащук. асистенти:О.Вознюк, В.Дорошенко. інспектор: В.Бабій
 
Звягель-750: М.Дубров, Р.Соболевський (В.Ванжура), І.Вакуленко, Р.Весельський, Д.Ржонковський (М.Перебийніс), Д.Лободін, М.Войтович (О.Загривий), Д.Горбаченко, А.Диняк (І.Ковальчук) , А.Доманський, Я.Корнійчук.
 
Гол: 0:1 А.Грищенко (52).

 У 7-му турі чемпіонату Житомирської області з футболу серед клубів вищої ліги зустрілися команди, що входять до лідируючої групи. Так, ФК «Звягель-750» мав у своєму активі 12 очок після 5-ти зустрічей, а ФК «Коростень» набрав 7 очок після 4-х матчів, кожен із клубів мав у запасі пропущені ігри.
 Господарі вийшли на поле у своєму бойовому складі; після перерви, пов’язаної з травмою, з’явився в захисних лавах Руслан Соболевський, і це вселяло надію, що гра захисної лінії буде без помилок. Пройшли лічені хвилини після початку гри, як команди обмінялися гострими моментами, коли м’ячі після ударів летіли в кути воріт, однак воротарі грали надійно. Обидві команди застосували пресинг, тож на прийом та обробку м’яча кожен гравець мав мало часу.
 До кінця першого тайму на полі точилася приблизно рівна гра, в основі якої лежали атлетичні дії футболістів. Стандартні удари, у вигляді штрафних та кутових, результату не дали, а про удари з далекої відстані гравці обох клубів немов забули. Хоча коростенці мали у своєму пасиві 2 жовті картки, а звягельчани — одну. Друга половина матчу була повторенням першої, така ж щільна опіка гравців з боку обох суперників. Результат могла принести тільки швидкісна атака. Саме вона вдалася півзахисникам та нападникам гостей, які в три передачі доставили м’яч від власного до чужого карного майданчика, де нападник коростенців технічно обіграв 2-х захисників команди господарів і завдав невідпорного удару в дальній кут воріт, так рахунок було відкрито. Здобувши перевагу, коростенці відкотилися на свою половину поля, руйнуючи усі наміри господарів створити будь-які небезпечні моменти для взяття воріт.
 Гравці ФК «Звягель-750» дуже хотіли зрівняти рахунок, додали в швидкості пересування та передач м’яча, однак нічого реального створити не могли. Лише під завісу зустрічі в метушні біля воріт, м’яч попав на ногу А.Доманському, який завдав, як здавалося, невідпорного удару. Однак м’яч, як зачарований, попав у голову голкіпера, пославши його в легкий нокдаун. Фінальний свисток зафіксував другу поразку, і знову від представників коростенського футболу.
 Що ж, кожна команда грає так, як їй дозволяє суперник, а цього разу суперник за рахунок щільної опіки відрізав півзахист звягельчан від атакуючої лінії, нападники практично випали з гри, особливо у другому таймі. Уболівальники не раз хапалися за голову через велику кількість неточних передач. Так що працювати ще є над чим. А кращим гравцем поєдинку визнано у нашому клубі Романа Весельського.
 
 Джерело: "Звягель-Інформ"

Відео:
Фотозвіт:

М'яч у воротах "Звягель 750" (((
Переглядів: 1392 | Додав: Жека | Рейтинг: 3.2/4

Всього коментарів: 17
17 shved  
0
2 Криця: Декілька разів пробував написати звіт, але нема про що писати sad Прогавили один момент нам забили, а ми невикористали свій 100% момент (А.Доманський) Навіть не 100% а 200%. Нема слів - одни букви...

16 Криця  
0
Невже так все погано, що й кілька рядків про гру не напишеш, Шведе?

15 Гладиатор  
0
По поводу смены тренера,то это вряд ли,в ближайшее будующее это точно не будет,

14 КРБК  
0
Я вважаю що Митро ще не наївся футболом і призначення його дало б новий поштовх в розвитку команди.

13 shved  
0
Дай Дмитру ще пару років пограти. Встигне ще він потренувати. wink

12 КРБК  
0
Тренера потрібно міняти.З Лосем нічого не доб'ємось,його не люблять ні судді не Федерація.Цікаво б було подивитись за Митром Горбаченком як за граючим тренером.Досвіду в ноього не бракує.В команді він має авторитет.Митрик це я його так по дружбі. cool

11 shved  
0
Коли все таки надумаєш зняти штани, попередь мене, щоб я встиг це сфоткать happy happy happy

10 КРБК  
0
Якщо стане Скидан і той лад що є пропаде.Я бачив ігри його підопічних-бери бумагу і записуй словник з матів і образ angry .Валера більш підходяща кандидатура.Хотілося б змін,але вони не надто потрібні ГВВ tongue .

9 КРБК  
0
На виїзді команда більш розкута,у нас все получається.Можливо команда ще не звикла до заповнених трибун і до відповідальності перед ними.Пора робити платний вхід,тоді за заплачене задоволення або розчарування можна буде спитати.У мене особисто було бажання зняти штани й виставити нашим зад.

8 Artes  
0
У меня сложилось такое мнение что "Звягель 750" в гостях играет лучше,может им все игры проводить вне дома

7 zvyagel750  
0
100% я вже давно про це кажу

6 shved  
1
Скільки пам'ятаю футбол у Новограді Волинськом стільки там тренер Лось А.М., спочатку був граючий тренер, а нині просто тренер. Хотілося побачити когось другого на його місці. Кандидатури бачу дві - Блізніченко та Скидан...

5 LeonU  
0
Дык и я об том же! Пора,уже давно пора заниматься составом:искать,обкатывать и т.п. А той чемп среди ветеранов на х.. никому не нужен! это так-для удовольствия ради...Переживали они говоришь? Значит ещё не всё потеряно.Значит ещё можно побить этот Коростень на их поле!Надо вот только злость спортивную им добыть и всё будет ОК.

4 КРБК  
0
Швед дякую за реєстр smile ,одна поправочка 17.02.78.

3 КРБК  
0
Leon U Если забрать Лося из ком ветеранов,там вообще некому играть будет.Вчера ни одной замены не было sad .Нащет команды,пора подключать Баху в защиту, и искать еще либеро.Дима вчера играл с травмой колена.Я был после игры с командой,все очень переживали особенно Соболь.Но их особо журить не стоит провал пошел от Ярика а перестроится не успели.Приглашаю всех на Наливную Монолит-Дидовичи.Хотя с турнирки лучше поехать на Городницу-Пилиповичи.За Городницу играют весь цвет области.Куда смотрит Колос angry

2 750  
0
Або міняти тренера

1 LeonU  
0
После сегодняшней игры у меня сложилось впечатление, что наши вообще играть не хотят.Ещё на предматчевой разминке я обратил внимание на то, что почти никто из нападающих и полузащитников НЕ ПОПАЛ в ворота!!! Все удары шли или мимо или выше ворот!!! О чём это говорит? Да о том, что игроки НЕ НАСТРОЕНЫ на матч!! А это задача тренера А что с него можно спросить, если тренер сам только очухался от собственной игры? Не надо Михалычу играть за ветеранов-там и без него найдутся спецы...Надо заниматься командой!!! angry

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net