<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 25.04.2024, 23:27

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Червень » 20 » ЗВЯГЕЛЬ-750 ВІДІГРАВСЯ НА ЛЕГІОНІ

ЗВЯГЕЛЬ-750 ВІДІГРАВСЯ НА ЛЕГІОНІ
22:14
legion Легіон (Житомир)                     0
z-750 Звягель-750 (Новоград-Волинський)  6
Чемпіонат Житомирщини. 6 тур
20 червня. Житомир. Стадіон "Центральний". 250 глядачів.
Суддя: Петрусь П.П.
Голи: 0:1 А.Диняк (25), 0:2 А.Доманський (37), 0:3 Я.Корнійчук (42), 0:4 Я.Корнійчук (48), 0:5 Я.Корнійчук (49), 0:6 О.Загривий (63).
Звягель-750: М.Дубров (О.Романюк), В.Ванжура (В.Балан), І.Вакуленко (А.Семененко), Р.Весельський, Д.Ржонковський, Д.Лободін, М.Войтович (А.Корнійчук), Д.Горбаченко, А.Диняк (Д.Войнолович), А.Доманський (М.Перебийніс), Я.Корнійчук (О.Загривий).
 
 Після поразки в минулому турі від «Хіммашу», потрібно було тільки перемагати у Житомирі, аби продовжувати боротьбу за перемогу у чемпіонаті. Тим більш, що «Легіон» є один з конкурентів нашої команди. Додавало додаткову інтригу і те, що за додатковими показниками, саме «Легіон» завоював бронзові нагороди минулого чемпіонату, а наша команда посіла лише четверте місце.
 Гра відбувалася на найбільшій арені області, яка нині носить ім’я «Центральний». Сам стадіон знаходиться в аварійному стані і просто благає реконструкції.
Зі стартовим свистком головного арбітра команди почали шукати слабкі місця в обороні суперника. Вже з перших хвилин стало помітно, що у гравців «Звягель-750» це виходить краще. На 20 хвилині суддя повинен був призначити одинадцятиметровий у ворота «Легіона», коли у штрафному майданчику з порушенням правил зупинили М.Войтовича, але чомусь проігнорував це. Наші футболісти після цього просто розігралися і видали, як на мене, свій найкращий матч, не тільки в цьому сезоні, а можливо і в своїй новітній історії. Не пройшло і п’яти хвилин після непризначеного пенальті, як наші гравці все таки святкували взяття воріт. Андрій Диняк опинився в потрібний час, в потрібному місці, тобто один перед воротами воротаря «Легіона» С.Вознюка і спокійно відправив м’яча у ворота. Наступну небезпечну атаку нашої команди, зупинив боковий суддя. Анатолія Доманського вивели віч-на-віч майже з центра поля, правий захисник «Легіона» затримався при створені положення поза грою, але боковий арбітр все таки підняв прапорець. За час який залишався до закінчення першого тайму футболісти «Звягель-750» зуміли ще двічі засмутити місцевих вболівальників. Дмитро Лободін виступив у ролі асистента, так спочатку після після його передачі і невеличкого рикошету відзначитися вдалося Анатолію Доманському, а потім його передача знайшла Ярослава Корнійчука. 0-3 і команди пішли на перерву.
 Не встигли фани «Звягель-750» зайняти свої місця після перерви, а рахунок вже був 0-5. На початку другого тайму, наш капітан, Дмитро Горбаченко, відмінною передачею нагородив все того ж Ярослава Корнійчука, який переміг у швидкісному забігу захисника «Легіона» відправив м’яча у ворота. Не пройшла і хвилина, а Ярослава вже партнери вітали з хет-триком. Михайло Войтович на правій бровці обіграв суперників і виклав м’яч нашому нападнику, якому залишалося тільки влучити у ворота. Після цього матчу Ярослав наздогнав найкращого бомбардира нинішнього чемпіонату, гравця «Легіона», Яківа Федорченка – у обох по шість влучних пострілів, на один відстає другий нападник нашої команди Анатолій Доманський. Після такого розвитку подій гравці «Звягель-750» скинули оберти, і «легіонеровці» мали декілька можливостей забити м’яч пристижу. Найреальнішу нагоду втратив Яків Федорченко, але чудовий сейв продемонстрував наш голкіпер, Максим Дубров, перевівши м'яч на кутовий. Тренер нашої команди Лось А.М. на протязі п’яти хвилин випустив сім нових гравців на поле. Одному з них, а саме Олександру Загривому, вдалося відзначитися дебютним голом за нашу команду, та шостим у матчі. Побачили глядачі і сьомий гол у ворота «Легіона», але було положення поза грою у Олександра Загривого. 
Ось така, дещо несподівана, легка перемога, над одним із конкурентів за медалі чемпіонату.
Фотозвіт:
Переглядів: 1348 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 9
9 LeonU  
0
Чемпион области снимается? Да что ж это такое творится-то! Кто будет играть? Эдак один наш Звягель и останется, вот тогда нас чемпионами и провозгласят!!! happy

8 shved  
0
Якщо чесно то хрен поймеш. Існує три варіанта. Перша,що будемо грати у Новограді, друга, що в Малині, а третя, що Малин знімається з чемпіонату. Василь Васильович запевняє, що буде гра у Новограді в 14:00 ветерани, а в 16:00 основні команди.

7 LeonU  
0
shved, а разве следующая игра у нас дома?
По-моему, с Малином мы играем на выезде.

6 LeonU  
0
МОЛОДЦЫ!!!! Так держать ребята!!
Мы ещё покажем,кто тут чемпион области...
Звягель-750!!!!!!!! smile

5 shved  
0
Хтось з приближених до Легіона після матчу казав, що у Житомирі їх так ще ніхто не обігрував ))) Дивувалися як це Звягель спромігся Хіммашу програти (((

4 авангард  
0
От тобі і вища ліга! Да Коцюбко Саша мабудь дуже сердитий. Це його мабуть найбільший ляпас з часів створення клубу.

3 shved  
0
1) Перед грою Легіон - Звягель 750, відбулася гра ветеранів Полісся (Житомир) - Звягель (Новоград-Волинський) 2:3. Цим матчем розпочався чемпіонат області серед ветеранів. 27 червня 14:00 на стадіоні "Авангард" ветерани Звягеля будуть приймати ветеранів з Малина.
2) Знову в матчі помилилялися судді, спочатку неназначили пенальті (порушення проти Войтовича), потім боковому померещився офсайд у Доманського (Толік виходив віч-на-віч). Перший епізод відбувся при рахунку 0:0, другий при 0:1.
3) На стадіоні було чути тільки наших фанів.

2 Artes  
0
Результат интересный.

1 Жека  
0
Да!! Глядачів небагато, зрівняти з Новоградом то це небо і земля happy

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net