<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Четвер, 28.03.2024, 12:11

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Червень » 13 » ХІММАШ ВИЯВИВСЯ СИЛЬНІШИМ ЗА ЗВЯГЕЛЬ-750

ХІММАШ ВИЯВИВСЯ СИЛЬНІШИМ ЗА ЗВЯГЕЛЬ-750
19:42
null Звягель-750 (Новоград-Волинський) 0
null Хіммаш (Коростень)                   2
Чемпіонат Житомирщини. 5тур
13 червня. Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард". 1800 глядачів.
Суддя: В.Невинний, асистенти: С.Копитко, О.Каліцький. інспектор: В.Бабій.
 
«Звягель-750» М.Дубров, В.Ванжура (А.Диняк), Р.Весельський, І.Вакуленко, Д.Ржонковський (О.Загривий), М.Войтович (А.Корнійчук), І.Ковальчук, Д.Лободін (В.Балан), Д.Горбаченко, А.Доманський, Я.Корнійчук.
  
Голи: 0:1 Д.Тосіч (12), 0:2 О.Остапчук (57).

 Щоб знайти вдале місце на стадіоні для перегляду матчу, вирішив прийти за 30 хвилин до початку матчу. Був приємно вражений, як поступово заповнювалися трибуни. В середині матчу склалося враження, що вони майже заповнені. Вболівальники, яким не вистачило пластикових стільців, стояли у проходах та за останніми рядами, також деякі розмістилися, у другому таймі, на «трав’яній» трибуні за воротами. Чудово виглядав Фан - сектор «Звягель-750», для яких вже невистачило місця на їхній трибуні (а це 126 місць) почали заповнювати сусідні сектори. Також хочу відмітити фанів з Коростеня, які гарно підтримували своїх улюбленців. В перерві матчу всіх пригощали морозивом. Нажаль лише нашій команді не вдалося свято зробити святом.
 Перші хвилини матчу команди грали обережно, майже без моментів, але вже на 12 хвилині м’яч опинився у воротах Максима Дуброва. Наш захисник, Ігор Вакуленко програв позицію своєму опоненту і м’яч проскочив далі, здавалося, що Віталій Ванжура все таки встигне вибити м’яч, але в боротьбі з Д.Тосічом втратив рівновагу та впав. Нападник гостей вийшов віч-на-віч з нашим воротарем спокійно вразив наші ворота. Гравці «Звягель-750» намагалися доказати головному судді, що у боротьбі за м’яч гравець «Хіммаш» (Д.Тосіч) порушив правила, але все закінчилося жовтою карткою все тому ж Ванжурі. До речі вже втретє бачу подібний гол у наші ворота, так нам до цього забивали ФК «Бараші» та «Зоря-Енергія». Після пропущеного м’яча наші футболісти активізувалися, почали з’являтися не безпечні моменти у воріт гостей. Гарну нагоду мав Ярослав Корнійчук, який головой пробивав по воротам, але захисник «Хіммаша» встиг вибити м’яч на кутовий. Дмитро Ржонковський пробивав зі штрафного, але влучив прямо у руки воротарю. У гостей знову вдався бистрий перехід з оборони в атаку, але на цей раз наш захисник в останній момент встиг вибити м’яча. На прикінці першого тайму відбулося два спірних момента, яки можливо вплинули на результат матчу. Спочатку з правого флангу увірвався у штрафний майданчик Михайло Войтович, якого, як на мене, зупинили з порушенням правил. Суддя розвів руки, запрошуючи команди продовжувати гру. В другому епізоді Анатолій Доманський, виграв позицію у захисника, мав змогу вийти віч-на-віч з воротарем гостей, але був збитий перед штрафним майданчиком. Арбітр навіть не показав жовтої картки.
 Перерва тривала майже півгодини. Як потім вдалося мені дізнатися, суддя, пан Невинний ( прізвище підходить :) ), відмовлявся продовжувати матч, так як боявся за свою безпеку. Як тільки з’явилися працівники міліції біля кімнати суддів команди знову вийшли на поле. Від себе додам, що я не помітив нічого кримінального в діях вболівальників!!! Були лише викрики стосовно сексуальної орієнтації судді, але погроз ніяких не було.
 Дивну заміну у перерві зробив тренер «Звягель-750» А.М.Лось. Замість правого захисника Віталія Ванжури вийшов центральний півзахисник Андрій Диняк. Останній грав на своїй позиції, а на місце правого захисника перемістився Ігор Ковальчук, якого я на такій позиції ніколи не бачив. Можливо саме такі зміни і привели до другого голу у ворота «Звягеля-750». Гравець «Хіммаша» зробив подачу з правого кута наш воротар забарився з виходом, а на дальній стійці Ковальчук програв верхову боротьбу Остапчуку, який головой відправив м’яч у ворота. Надалі гості вдало збивали темп гри, а як тільки наші гравці отримували м’яча, гравці "Хіммашу» застосовували пресинг. Беззубо виглядала атака нашої команди у другому таймі. Єдиний гострий момент біля воріт гостей наші футболісти створили після розіграшу штрафного удару, м’яч пройшов біля стійки воріт. Загалом за останні два роки наша команда провела найгіршиу свою гру.
 Останній раз, у чемпіонаті «Житомирщини», наша команда не змогла відзначитися голом на стадіоні «Авангард», ще у дебютному сезоні – 12 вересня 2007 року, у грі проти все того ж «Хіммашу» - 0:2.

Фотозвіт
Святкування першого гола
Президент ФК "Хіммаш" І.Ю.Хошабо (хлопчика незнаю :) )
Переглядів: 1402 | Додав: shved | Рейтинг: 3.0/3

Всього коментарів: 12
12 shved  
0
Я також проти дудок на стадіоні - це минуле століття!!! Но те що робиться на стадіоні в Южній Африці на Кубку Конфедерацій - це просто п...ць. Таке враження, що всі африканські бджоли, оси (незнаю як вони у них звуться) прилетіли роями на стадіон angry

11 LeonU  
0
Уважаемый, Вы наверно не были ни разу на стадионе.
Иначе б Вы знали, что местные болельщики иногда так поддерживают свою команду, что просто диву даёшься! Но для этого она должна играть в футбол, а не в сонных мух!

10 Криця  
-1
З дудками на стадіонах борються у всій Україні. А для Вас це рівень вболівання???
Маєте голос, руки і розум. То й підтримуйте своїх!

9 LeonU  
0
А что или кто мешает нам собраться и поехать поддержать наших на выезде? Мы что, хуже коростенцев будем болеть? Вон у нас уже и дудки стали появляться и гимн свой есть...Надо только во время его исполнения хлопать всем и будет не хуже, чем у других... smile

8 david20061  
2
Что не говорите ребята, а фаны Химмаша поддерживали свою команду классно... Да еще и на выезде... А проиграли мы по делу... Не люблю Коростень, но проиграли мы по делу. Ни как не могли пройти их оборону. Буквально это нам удавалось нормально сделать раз или два. Коростень же в свою очередь достаточно свободно чуствовал себя у нас в тылах. Причем проходил наших защитников на любой вкус: и длинными передачами через все поле в свободную зону, и посредством индивидуальных дейсвий... Вот сидел на стадионе и не видел за счет чего мы могли бы выиграть. Проиграли поделу. Пенальти то может и было, и жолтых можно было куда больше Коростенцам по-надавать. Но спасло ли бы это нас? Жалко, такая важная игра была... Да еще и над Коростенем...

7 shved  
1
Приношу вибачення, це моя помилка! Каюсь! (чомусь Шеву плутаю з Беконом)

6 Гладиатор  
1
А ви мені поясніть ,як це так і хто пише так сказать анонс після матчу,як це можна писати що на полі іграв І.Шевчук,як він вже не грає в цьому сезоні за команду,а ви пишете його в основному складі,він же грав за ФК Бараші проті Звягеля,але потім хотів знову грати за Звягель,але йому відмовили,хватить уже ітак набрали 300 спартанців,сидить на лаві 15 чоловік,це добре Гордійчуку,можна гроші відмити як в тому році,а про Шеву,,сказати просто можна, Хотів і рибку зїісти і на Х.....Й сісти,або як кажуть за двума зайцями погонишся не спіймаеш ні одного.Ось так Х....Я малята! angry angry

5 121212  
0
На мой взгляд,это позорище с мороженным пора уже прекращать.Привлекать на футбол болельщиков надо игрой , а не этой порнографией с раздачей мороженного.. good

4 shved  
-1
Що до номерів футболістів на програмці я звертався до Гордійчука ще після першої гри у цьому році. Мені пообіцяли, що все виправлять, але так до цього діло і недійшло angry

3 LeonU  
3
1) Оччень не понравилась игра Звягеля в субботу! Такое ощущение, что накануне у кого-то был юбилей или что-то в этом роде и наши хлопцы просто перебухали на этом празднике и потому им в субботу было не до футбола...Какие-то вялые,сонные мухи ползали по Авангарду!
2) Просто удивительно,но когда к нам приезжает судить этот пан В.Невинный-мы никогда не играем нормально:вечно какие-то проблемы случаются...И это продолжается уже третий сезон.
3) На кой лях в программке пишут номера футболистов, если они всё равно выходят на поле под другими номерами? Я понимаю,что типографии глубоко по х... кто и под каким номером играет, но ведь программка для того и выпускается, чтобы любой болельщик мог по ней узнать под каким номером играет Вася или Федя.
4) На мой взгляд,это позорище с мороженным пора уже прекращать.Привлекать на футбол болельщиков надо игрой , а не этой порнографией с раздачей мороженного.. Со стороны это смотрится довольно дико: идёт тётя с коробкой, а за ней толпа детей, которые никогда в жизни это мороженное не видели и не пробовали. Папауасы!!
5) Не понял я почему в перерыве наш тренер А.Лось давал указания запасным игрокам, а не находился в раздевалке рядом с командой, для которой в перерыве он ОБЯЗАН был найти те слова, которые пробудили бы это сонное царство.
6) Короче говоря, игра так разозлила,что просто захотелось всё высказать, может я и не прав.

2 sanfrancisko  
0
Невинний козел!! Все із за нього! angry

1 shved  
2
1) Сьогодні перед початком матчу порахував стільці на стадіоні. Їх виявилося - 2364 (приношу вибачення, сам був обдуреним)
2) Перерва у матчі тривала 28 хвилин.
3) Головний суддя Невинний непризначив у першому таймі 100% пенальті (цікаво було б почути, що до пенальті фанів з Коростеня - це було на проти їхнього фан-сектору)
4) Фанів з Коростення було приблизно 20-25 чоловік. (В першому таймі підтримували свою команду, в другому, хтось напевне, відбив бажання wink )
5) Сподобався жарт коли черговий раз призедент Хіммаша проходив поряд нашої трибуни хтось з вболівальників задав питання: "Скільки коштує перемога над Звягелем?"
6) Було шарове морозиво.
7) На початку другого тайму суддя закликав тренерів команд зайняти місце на лавках запасних, на що тренер гостей Довгалюк відповів: "Хай спочатку звідти тей уйде" Коли я підняв голову подивитися на "того", їм виявився Челядін. smile
P.S. По грі Хіммаш виявився сильніший за Звягель + симпатії головного судді були до коростенців!!!

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net