<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 03:45

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2009 » Березень » 26 » НАРАДА ПРЕДСТАВНИКІВ КЛУБІВ В ЖОФФ

НАРАДА ПРЕДСТАВНИКІВ КЛУБІВ В ЖОФФ
19:48
 Сьогодні в обласній федерації відбулись збори представників команд-потенційних учасників чемпіонату і першості області в поточному році. ФК "Бердичів" на цьому зібранні представляли п. Підгорчук і п. Борецький. Крім них, на зборах були присутні представники близько 15 команд.
Спочатку п. Чернявський ознайомив присутніх зі змінами в регламенті, які були затверджені на останньому засіданні викокому ЖОФФ. До цікавого слід віднести:
- в заявку на чемпіонат (першість) командам дозволено вносити 25 гравців;
- понад це число в необмеженій кількості в заявку можна вносити гравців 1992 р. н. і молодших;
- кожен з зазначених гравців повинен мати картку гравця (в минулому чемпіонаті дозволялась участь без такої картки);
- дозволено вносити в заявку 5 гравців з інших областей;
- в змаганнях дозволяється участь необмеженої кількості гравців 1988 р. н. і молодших, які включені в заявку професійних команд (тобто, ФК "Коростень", який, за чутками, гратиме в другій лізі молодіжним складом, теоретично зможе виставити увесь (!!!) друголіговий склад на будь-який з матчів чемпіонату області);
- гравці, які мають професійні контракти з клубами з футзалу, пляжного футболу, тощо (в першу чергу, мабуть, це стосується житомирського "Контингента") професійними гравцями не вважаються;
- дозволено чотирьом гравцям з вищої ліги грати за команди першої ліги, якщо між цими клубами заключена угода про співпрацю, але, на відміну від минулого сезону, прізвища цих гравців мають бути прописані в угоді, тому не дозволятиметься участь інших гравців з команди вищої ліги в команді першої ліги.
 Майже стовідсотково можна стверджувати про неучасть в цьогорічних змаганнях житомирського "Дорожника" (хоча його представник на зборах був), ФК "Бердичів-2" (всім зрозуміло чому) і якогось з "Гранітів" (мабуть, з Головино). Натомість стовідсотково гратиме в вищій лізі коростишівський "Шахтар" (його президент був налаштований дуже рішуче), і майже стовідсотково романівська "Зоря-Енергія" та овруцький, мабуть, "Прикордонник". Мають намір заявитися в першу лігу Лугіни та малинська команда, спонсором якої виступить місцевий лісгосп. ФК "Ємільчине" має замінити переможець першості Ємільчинського району команда з Барашів. Натомість суперників ця команда прийматиме в Ємільчино. Змагання в вищій і першій лігах мають попередньо розпочатись 16 травня.
  Цікавою була позиція Чернявського. Якщо раніше він стверджував, що команди підтверджували свою участь у змаганнях, то тепер він говорив про те, що команди не заявляли йому про відмову в участі. Відчуваєте різницю? Совістливий "Дорожник" і "Граніт" повідомили про відмову в участі, решта - мовчить. Тому, як кажуть, можливі зміни. Зокрема, на зборах були відсутні представники Коростеня, хоча за заявою Чернявського обидві команди підтвердили свою участь у вищій лізі. Саме через невизначеність за ініціативи представників "Легіону" 16 квітня об 11 годині має відбутись ще одна зустріч представників команд, які мають намір грати в вищій лізі. Так би мовити, щоб розставити крапки над "і".
  Відбулось також жеребкування розіграшу кубка області. Хоча не знаю чи можна назвати цей цирк жеребкуванням. Чернявським була внесена пропозиція, як і минулого року, розділити учасників за територіальним принципом, натомість від представника Новограду (мабуть, президент "Звягеля", Василь Васильович; був одним з найактивніших учасників зібрання) надійшла пропозиція не застосовувати цей принцип, яка і отримала підтримку більшості. Спочатку (!!!) було проведено жеребкування "сіяних" команд (завдяки відмові "Дорожника" до їх числа потрапив і ФК "Бердичів"), а вже згодом завдяки обуренню присутніх представників команд з нижчого дивізіону "сіяні" отримали собі суперників з "несіяних". Найцікавішим є те, що досі навіть приблизно невідомий кількісний і якісний склад учасників змагань, тому суперники на стадії 1/16 фіналу (схильний вважати цю стадію попереднім етапом кубка) та і взагалі їх кількість залишилася невідомою. Отже, на стадії 1/8 фіналу ФК "Бердичів" на виїзді зустрінеться з переможцем пари Невідома команда - ФК "Довбиш" (не плутати з довбиським "Авангардом"; виявляється в Довбиші вже є дві команди), а у разі успіху в чвертьфіналі може зустрітись з Новоград-Волинським "Звягелем". Скраглівський "Арсенал" також на виїзді зустрінеться з переможцем пари невідома команда - Селянщина, а в разі успіху отримає в суперники малинський "Металург". Матчі попереднього етапу кубка, якщо дозволить погода, відбудуться 11 квітня, матчі 1/8 фіналу - 18 квітня, чвертьфінали - 22 і 25 квітня. Усю сітку не переписував: самі розумієте в якому вона стані.
Підсумовуючи, можна зробити попередній прогноз складу учасників чемпіонату і першості Житомирської області в 2009 році.
  Вища ліга.
1. "Металург" Малин
2. "Хіммаш" Коростень (?)
3. "Легіон" Житомир
4. "Звягель-750" Новоград-Волинський
5. "Прес" с. Леніне
6. ФК "Коростень" (?)
7. "Арсенал" с. Скраглівка
8. ФК "Бердичів-ДЮСШ(?)"
9. СДЮШОР Житомир (?)
10. "Шахтар" Коростишів
11. "Зоря-Енергія" Романів (?)
12. "Прикордонник(?)" Овруч (?)

 
Неофіційний сайт ФК "Бердичів"

P.S. Неофіційний сайт ФК "Звягель-750" висловлює подяку Джону, за надану інформацію.

Переглядів: 1083 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 2
2 Джон  
0
Стаю популярним. wink
Вся справа в тому, що ліміт існував і в попередньому чемпіонаті. І, якщо серйозно, то афроамериканці biggrin , якщо вони тимчасово зареєстровані в Житомирській області (колишній наш - точно ні), можуть навіть не підпадати під цей ліміт. wacko
Мені точно відомо, що всупереч регламенту, за деякі північні команди в деяких матчах грали ледь не семеро білорусів.

1 shved  
0
дозволено вносити в заявку 5 гравців з інших областей
Ліміт на легіонерів дібрався і до обласного рівня ))) Цікаво, а з дальнього зарубіжжя (Н.Лопес (ФК "Бердичів" 2007), Д. Ессола ("Дорожник" 2008)) попадають під цей регламент? ))))

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net