<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 12:24

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Листопад » 15 » ЗВЯГЕЛЬ 750 ВОЛОДАР КУБКА ОСЕНІ 2008

ЗВЯГЕЛЬ 750 ВОЛОДАР КУБКА ОСЕНІ 2008
16:32
15 листопада 2008року. Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард”: 1000 глядачів.
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - «Прес» (Леніне)  2:1
Суддя в полі: Ю.Горащук, асистенти: О.Вознюк, В.Соболевський. Інспектор: О.Чернявський
Голи: 1:0
Войтович (7), 2:0 Войтович (11), 2:1 ? (42).
Звягель-750: Дубров, Ванжура, Вакуленко, Весельський, Кравчук (Семененко), Горбаченко, Ковальчук, Ржондковский, Войтович, Я.Корнійчук, Перін (А.Корнійчук).

 Зі стартовим свистком наші гравці кинулися на ворота суперників і майже  відразу забили два гола. Обидва на рахунку Михайла Войтовича (який на передодні відсвяткував своє двадцятип’ятиріччя ). Після удару Юрія Періна воротар гостей відбив мяч  прямо на Михайла, який без перешкод розстріляв вже порожній кут воріт. Другий гол теж влетів у порожні ворота, після чудової передачі Ярослава Корнійчука з правого флангу Михайло головою перевів мяча у ворота «Преса».  Гравці «Звягеля-750» й надалі продовжували диктувати свою гру, але помилка нашого голкіпера Максима Дуброва (помилився коли віддавав пас нашому захисникові) дозволила гостям скоротити рахунок у матчі. В другому таймі «Прес» великими силами намагався відігратися, але не завжди вдавалося вчасно повертатися до своїх воріт і були змушені фолити біля свого штрафного майданчика. Однак нашим гравцям  не вдалося  скористатися цими штрафними ударами. Після фінального свистка пройшло нагородження фіналістів кубка, а капітани обох команд опустили прапори, тим сповістивши, що офіційний футбольний сезон Житомирщини завершено!!!

 

P.S.

 Вперше скористався «шарою» яку завжди роздають на стадіоні (з друзями у перерві коштували гарячий чай з печивом :))

 Цікаву інформацію видав голова ради засновників клубу Гордійчук Василь Васильович, що у 2009 році у чемпіонат області заявиться ще дубль нашої команди «Звягель-750/2», на скільки я зрозумів то у першу лігу. 

 Наші "ультрас" порадували нас новими банерами " Ярик, треба гол!", "Zvyagel Fans", "Fan ZvyagelGrad", новими речівками, та піснями. МОЛОДЦІ!!! Гравці після мачу віддячили їм всією комадою підійшовши до їхньої трибуни.
 

Олександр Чернявський, голова обласної федерації футболу:

- Проблеми політичні, фінансові, ресурси не обминули і нашу область, а відтак і футбольну галузь. Ми обовязково збережемо і примножимо футбольні досягнення Житомирщини. Цього футбольного сезону участь в футбольній першості взяли участь більше двадцяти команд. Наша мета – не менше двох футбольних команд в кожній міській і районній громаді. А ФК «Звягель-750» - це приклад для наслідування всім містам і районам області, як потрібно любити, шанувати, поважати вболівальників футболу. За два роки команда стала одним з лідерів обласної першості у вищій лізі – це відповідальне ставлення до запитів людей міської і районної влади. Учасники сьогоднішнього фіналу – це безумовно, одні з кращих футбольних клубів області на даний час.

 

Кшиштоф Талер, генеральний директор «Церсаніт-Інвест»:

- Ми, інвестори, вдячні долі за можливість жити і працювати, на мальовничій поліській землі, спілкуватися з вашими людьми. На ваших чудових українських чорноземах ви повинні бути найздоровішими людьми у світі. Але для здоровя необхідний гарний відпочинок та спорт. Футбол – король спорту, тому ми вже в цьому році долучилися до підтримки ФК «Звягель-750». Надіємося й віримо, що у 2009 році наше підприємство вийде на повну потужність і ми станемо головним офіційним спонсором футбольного клубу. Ця роль, на мою думку, є дуже знаковою подією, адже майбутній чемпіонат Європи 2012 року прийматимуть разом Польща і Україна. Тож давайте спільно будемо підтримувати і розвивати Новоград-Волинську футбольну команду.


Звягель Інформ про матч Звягель-750 - Прес

 Свій останній матч сезону 2008 року ФК «Звягель-750» проводив на власному полі. Це був другий поєдинок фіналу розіграшу кубку, встановленого обласною федерацією футболу. Суперником був ФК «Прес», з смт.Радомишль. Перший матч звягельчани зіграли внічию 3:3, тож численні уболівальники, які заповнили того дня чашу стадіону «Авангард», сподівались на вдалий результат матчу. Найоптимістичніші прогнози, котрі були до матчу у колі вболівальників, коливались від рахунку 3:1, або 4:1, звичайно, на користь господарів.
Гру наша команда розпочала у такому складі: голкіпер Максим Дубров, захисна лінія — Роман Весельський, Ігор Вакуленко, Віталій Ванжура, лінія півзахисту та нападу — Дмитро Горбаченко, Юрій Кравчук, Ігор Ковальчук, Дмитро Ржондковський, Михайло Войтович, Ярослав Корнійчук, Юрій Пєрін. Після свистка, що сповіщав про початок поєдинку, гравці «Звягеля-750» розпочали масові атаки на ворота суперника, така тактика вже невдовзі принесла позитивний результат — після сильного удару Юрія Пєріна воротар відбив м’яч прямо на ногу Михайла Войтовича, котрий повторним ударом вбив його у сітку воріт. Гра у звягельчан була осмислена, футболісти підтримували один одного схвальними вигуками, відмінно підстраховували партнерів на всіх ділянках поля.
 Невдовзі після першого голу Ярослав Корнійчук, завдяки індивідуальній майстерності, обійшов декілька захисників і зробив точну передачу знову ж таки на автора першого голу — Михайло і цього разу не схибив, другий м’яч влетів у сітку суперника. Радості уболівальників не було меж, це була заява про перемогу. Як не дивно, але після двох пропущених голів радомишляни заспокоїлись, налагодили гру у нападі і відповіли досить гострими атаками, після яких наш воротар відбивав м’ячі на кутовий. Розпочалася гра на зустрічних курсах, м’яч не затримувався у центрі поля, однак реалізувати гольові моменти нікому не вдавалося.
 Час першого тайму добігав кінця, коли раптово для себе і усіх, хто був присутній на матчі, «начудив» воротар господарів, котрий вирішив пограти у пас із захисниками у власному штрафному майданчику. Форвард гостей перехопив несильну передачу голкіпера, і рахунок на табло став 2:1.
У перерві між таймами було проведено нагородження команд-призерок, які виступали у чемпіонаті Новоград-Волинського району. Друга половина матчу пройшла у нервовій боротьбі з боку обох суперників. Обидві команди частенько втрачали контроль над м’ячем, компенсуючи втрати порушенням правил, арбітр зустрічі, щоб охолодити емоції, двічі показав «жовті» картки гравцям обох клубів. І все ж ближче до взяття воріт були гравці нашої команди, однак вдала гра воротаря на останньому рубежі та невдала гра форвардів «Звягеля» не дозволила збільшити рахунок поєдинку. Так і добіг до кінця другий фінальний матч без змін результату голів на табло стадіону «Авангард».

Перемога дозволила нашим землякам здобути перший серйозний трофей обласного футболу. Після фінального свистка обидві збірні, котрі вишикувалися біля центральної трибуни під оплески глядачів, отримали нагороди з рук голови ЖФФ О.П.Чернявського. Вихованці дитячого садка привітали переможців, прочитавши віршики на футбольну тематику та вручивши квіти учасникам фіналу. До привітань наймолодших долучилися міський голова М.П.Боровець та голова РДА М.О.Іванюк, голова ради засновників клубу «Звягель-750» В.В.Гордійчук.
Переглядів: 1938 | Додав: shved | Рейтинг: 4.0/4

Всього коментарів: 311 2 »
31 kootya  
0
Миша молодец!!!!!!!

30 121212  
0
Навпаки, я думаю, що коростенським вболівальникам можна позаздрити, бо як за результатами минулого сезону, так і в нинішньому сезоні команда міцно перебуває в середині турнірної і це при тому, що ФК Коростень - одна з найбідніших професійних команд України.
А Вашим вболівальникам дійсно не позаздриш, з найкращим фінансуванням серед команд обласного чемпіонату, не увійти навіть до призерів і не потрапити хоча до півфіналу Кубка області. А Кубок Осені, чесно кажучи, це далеко не показник.

29 121212  
0
Твоя позиція дещо не узгоджується з матеріалом, викладеним у розміщеній вище статті. Прочитай, чи там неправда?
І ще: якщо об'єднати гроші, що виділяються для трьох команд - ФК Коростень- у 2 лізі, ФК Коростень-2 і Хіммаш - у обласному чемпіонаті і зробити одну гарну команду, то в Коростені була б дуже забезпечена у фінансовому плані команди. Але такого, мабуть, не буде. Навіщо Коростеню аж три бідних команди.

28 shved  
0
Володимир, не хочу тебе засмучувати, але ти неправий! Фінасування команди в цьому сезоні було на високому рівні, на наступний рік має бути ще більшим.А вам, вболівальникам Фк Коростень,дійсно не позаздриш,але тримайтеся, нам буде дуже прикро якщо зникне така команда як Фк Коростень. sad

27 121212  
0
Я считаю, что к весне 2009 г. такой команды как Звягель не будет в связи с серьёзным кризисом в стране и мире. Это моё личное мнение. Да и в Коростене вместо 3 команд, хорошо было бы чтобы осталось хотя бы 2. Ниву Винницу, к примеру, президент клуба на встрече с футболистами признал её (команду) банкротом. Как думаете?

26 авангард  
0
Під 13 номером Корнійчук- грав в Чемпіонаті по першій лізі за ФК "Авангард". Мабуть буде грати за Звягель бо так щільно стоїть з президентом. А зараз грає також за "Авангард" на чемпіонаті м. Житомир з футзалу - готуємо кадри Звягелю.

25 DRUG  
0
Кубок наш! Отлично. Матч был не из лучших... Могли больше забивать.

24 zvyagel750  
0
да... ты абсолютно прав

23 shved  
0
Для 121212: Тут просте пояснення, Металург вилетів у півфіналі, а Коростень зовсім не був представленим у цьому турнірі. Наша команда здобула перемогу ось і тому на нашому сайті і більше це освітлюється.

22 121212  
0
Наоборот, это хорошо.

21 zvyagel750  
0
а что в этом плохого?

20 121212  
0
Андрій, я бачу, що у вас більш жваве обговорення матчів Кубка, порівняно з Малином, Коростенем та ін.

19 121212  
0
Это я немного перегнул. Формально в Коростене 2 команды, хотя фактически можно сказать, что даже 3 - ФК Коростень-2.

18 zvyagel750  
0
Ты хоть читал что сверху написано? и еще я что то говорю про ваши клубы что у вас их 2 яж те про "губу" ниче не говорил что плохо если у Новограда будет 2 команды?
"Сергей, у губу не пробовал пристегнуть."

17 shved  
0
За час, що проводився це кубок, я чув три назви його: 1)Кубок Осені, 2) Кубок Федерації Житомирської області, 3) Поліська Осінь (так він зветься на програмці фіналу). А хизуватися нема чому, деяки команди виявили бажаня пограти ще трошки у футбол, так чому не піти їм назустріч. 121212 тиж почитай яки пристрасті вирували під час матчів, яка була напруга.

16 121212  
0
"Классно будет если у нас будет 2 команды в области"
Сергей, у губу не пробовал пристегнуть.

15 121212  
0
А продолжение будет, ну, к примеру, Кубок ЗИМЫ 2008-2009 или ВЕСНЫ 2009 и так по всем временам года. Может этот турнир вообще стоит переименовать в КУБОК ВРЕМЕН ГОДА.

14 zvyagel750  
0
Классно будет если у нас будет 2 команды в области

13 Rio  
0
МОЛОДЦЫ!!!!

12 zvyagel750  
0
да я согласен не все же можно сделать так быстро хорошо хоть так вот бы мячей было по больше а так нормально

1-20 21-31
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net