<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 26.04.2024, 17:28

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Жовтень » 25 » ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА

ВПЕВНЕНА ПЕРЕМОГА
17:40
25 жовтня 2008 року.Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард”: 500 глядачів.
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - «Арсенал» (Скраглівка) 4:1
Суддя в полі: П.Петрусь, асистенти: Є.Чибера, О.Свірідов.
Голи: 1:0 Я.Корнійчук (22), 2:0 Я.Корнійчук (33), 3:0 Перін (47), 3:1 (76), 4:1 Войтович (85).
Звягель-750: Дубров (Челядін), Соболевский (Семененко), Вакуленко (Кравчук), Весельський, Ржондковський (Балан), Ковальчук, Носарев (Герасименко), Горбаченко, Войтович, Перін (І.Корнійчук), Я.Корнійчук.

 Після фінішу чемпіонату Житомирщини з футболу у вищій лізі футбольний сезон продовжується кубковими баталіями. Так, у турнірі на кубок обласної футбольної федерації заявилось 4 клуби. У першій парі півфіналістів матч відбувся в смт Радомишль, де місцевий ФК «Прес» з рахунком 3:2 сенсаційно переміг чемпіонів нинішнього сезону ФК «Металург» з м.Малина. У другій парі півфіналістів жереб звів ФК «Звягель-750» та «Арсенал» з міста Бердичева. У складі гостей заявлені молоді, амбітні футболісти, котрі через певний період зможуть претендувати на лідируючі позиції в обласному футболі. Тож матч, що відбувся на стадіоні «Авангард», видався цікавим та багатим на голи.
У складі господарів на старті поєдинку на зелений газон стадіону вийшли голкіпер Максим Дубров, захисники: Руслан Соболевський, Ігор Вакуленко, Роман Весельський, півзахисники: Михайло Войтович, Дмитро Ржондковський, Ігор Ковальчук, Дмитро Горбаченко (капітан команди), Ігор Носарєв, у нападі: Юрій Перін та Ярослав Корнійчук.
 З перших хвилин на полі розгорнулася обережна гра з боку обох клубів, особливо це стосується бердичівлян, котрі намагалися грати супернадійно, враховуючи уроки, отримані від поразок, яких вони зазнали в іграх зі звягельчанами в обласному чемпіонаті. Півзахисники господарів намагалися оволодіти центральною віссю поля, звідки зручно диктувати свої умови суперникам, і це їм вдалося десь починаючи з 15 хвилини першого тайму. Гострі моменти почали систематично виникати біля воріт «Арсеналу», хороші моменти для забивання мали Юрій Перін, Ігор Вакуленко, однак голкіпер був на перешкоді. У свою чергу помилка нашого голкіпера, який видав м’яч не зовсім далеко від власних воріт, привела до гострого моменту, однак удару нападника арсенальців бракувало сили і точності. Шкіряна куля була направлена прямо по центру воріт, де Максим зіграв надійно. І тут же звягельчанам вдалася швидка комбінація, Михайло Войтович стрімко прорвався по лівому флангу і зробив точну передачу, яку ударом головою замкнув Ярослав Корнійчук — м’яч влетів під поперечину. Після першого голу звягельчани неначе скинули вагу з ніг, заграли стрімкіше, вправно комбінуючи та міняючи напрямок атаки, нарощували свою ігрову перевагу, яка вдруге переросла в гол. Знову м’яч на рахунку Ярослава Корнійчука, якому вправно асистував Ігор Ковальчук. Бердичівляни відповідали нетривалими атаками, які однак в гольовому еквіваленті дивідендів не принесли.
Після перерви характер матчу не змінився, господарі, окупувавши центральну зону футбольного поля, продовжували диктувати гостям свої умови. Після вдалого пробиття штрафного удару після удару Юрія Періна м’яч втретє влетів у сітку воріт «Арсенала». Бажаючи підтримати високий темп гри та дати можливість зіграти резервістам, тренер ФК «Звягель-750» А.М.Лось провів численні заміни гравців. На полі в числі інших з’явився Віталій Ванжура, який цього дня святкував свій день народження, тож товариші по клубу продовжували робити все, щоб порадувати іменинника. Однак протилежної думки були нападники «Арсеналу», які вдало використали перевагу кутового удару, після якого м’яч влетів у ближній від воротаря кут воріт. Захисники господарів тільки переглядалися після пропущеного гола. Однак цей гол не вплинув суттєво на ігровий настрій звягельчан, незабаром чергову атаку розпочав наш капітан, який зробив точну передачу Михайлу Войтовичу, удар останнього парирував воротар гостей, однак гольове чуття потрібного місця в черговий раз не підвело Ярослава Корнійчука, який в цьому матчі відзначився хет-тріком.
 До кінця матчу гравці обох команд відзначилися лише тим, що отримали по декілька попереджень та голкіпер Геннадій Челядін залишив «сухими» власні ворота. Підсумковий рахунок 4:1 на нашу користь дозволяє почувати себе спокійно перед матчем в м.Бердичеві, що відбудеться найближчої суботи. Адже команда, що потрапить до фіналу, буде визначена за підсумками двох поєдинків.
 А тепер слово уболівальникам. Враженнями про перебіг подій на полі ділився ветеран Новоград-Волинського футболу, який у свій час провів чимало матчів за команду ремонтно-механічного заводу, Петро Павлович Полянко: «Приємно дивитися на гру футболістів нашого клубу. Дивлячись на їхній технічний футбол віриться, що в цьому сезоні Новоград-Волинський не зостанеться без почесного призу, у вигляді кубка обласної футбольної федерації. Ми з друзями віримо в це. А у грі проти «Арсеналу» мені найбільше сподобалися самовіддані дії Дмитра Горбаченка, Ігоря Вакуленка та дебютанта команди Ігоря Носарєва».
Володимир БУРКОВСЬКИЙ


Переглядів: 1347 | Додав: shved | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 14
14 DRUG  
0
Первый матч родной команды, который я посетил. Очень рад игрой и результатом! Играет много знакомых ребят. Очень интиресный фан сектор))) Жаль что не приезжает подержка соперника. Виват FCZN-V!

13 zvyagel750  
0
Только зарплата была такая что faint

12 shved  
0
В минулому сезоні вся команда добре грала wink biggrin

11 zvyagel750  
0
На сколько я помню Виталий уже играл за Звягель-750 в прошлом сезоне, играл достаточно не плохо вот теперь опять вернулся в команду

10 zvyagel750  
0
Да я тоже такое говорю мне кажется он больше волнуется за команду чем сам тренер happy

9 shved  
0
Сергей, а дедуган про якого ти згадуєш, справляється краще за Лося з обов'язками тренера команди. happy

Опишу подвиг Челядіна: йдуть останні хвилини матчу, двоє нападників Арсеналу "вивалюються" на ворота Звягеля, всім здається, що м'ячу вже просто нема куди діватися, но тут вискакує (без криків!!!) Челядін, його авторитет на стільки високий wink , що у нападника гостей просто не залишилося вибору тільки як пробити у Генадія. Челя до фінального свистка апладував трибунам за підтримку.


8 oks  
0
В Малині Челядін також клоунаду влаштував biggrin

7 zvyagel750  
0
Да кстати у Звягеля 750 пополнение 2 новых игрока: Балан Виталий и Корнийчук Игорь, не знаю однофамилец или брат=)

6 zvyagel750  
0
с чего ты взял happy

5 slem  
0
З перемогою!
Бажаю дати бій Металургу, навіщо їм третій трофей. smile
P.S. Челядін грав у шапці-невидимці?

Коли писав Челядін був відсутній в складі команди.


4 zvyagel750  
0
Да посмеялся хорошо ну есть еще один дед зверюган я возле него сидел в ПЕРВОМ=) тайме на белых сиденьях happy

3 shved  
0
Челя просто монстр biggrin , давно я так не весилився wink , а Арсенал міг поїхати із кращим результатом.

2 david20061  
0
Сыграли не плохо, хотя соперник откровенно слабенький был. dry Тем более наши ему еще позволяли создавать моменты. И именно наши позволяли, а не сопреник создавал. angry Во втором тайме Челядин откровенно порадовал, повесилил публику!!! smile

1 zvyagel750  
0
Игра супер wink

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net