<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 29.03.2024, 09:33

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Жовтень » 11 » НЕ КАЖИ ГОП, АБО ЯК ЧЕМПІОН ВІДІБРАВ БРОНЗУ

НЕ КАЖИ ГОП, АБО ЯК ЧЕМПІОН ВІДІБРАВ БРОНЗУ
18:03
11 жовтня 2008 року.18 тур.Малин.
«Металург» (Малин) - «Звягель-750» (Новоград-Волинський) - 5:1
Голи: 1:0 Ю.Чорний (11), 2:0 Ванжура (автогол 12), 3:0 Омельянчук (28, з пен.), 4:0 Диняк (60), 4:1 Горбаченко (82), 5:1 В.Чорний (86).
Металург: Кособуцький, Поліщук, Шевчук (Гаєвий), Колесник, Р.Михайлов, Омельянчук (Купневич), Ю.Чорний, Диняк, Ю.Ковальчук (к), В.Чорний (Лазаренко), Туліглович (Борисюк).
Запасні: С.Михайлов, Якименко, Заглада
Звягель-750: Дубров (Челядін), Ванжура (Семененко), Вакуленко, Соболевский, Кравчук (Весельський), І.Ковальчук (Носарєв), Горбаченко (к), Герасименко (Ржонковский), Войтович (Перебийніс), Перін, Корнійчук
Вилучення: Кособуцький (62, фол останньої надії)
 
 На матч "Металург” вийшов у золотистих футболках без номерів з написом на грудях – "МЕТАЛУРГ”, на спині – "ЧЕМПІОН 2008”. Можливо, це деякою мірою психологічно надавило на гравців "Звягеля”, які хоч і домінували на полі протягом всього матчу, але це все виглядало беззубо. Єдине, що вразило – це техніка та зріст гравців гостей. По цих показниках "Звягель”, на мій погляд, переважає всі команди області. "Металург” у матчі, який для нього нічого не вирішував, продемонстрував найкращу гру у другому та одну з найкращих ігор в сезоні.
 Хто знає, як все закінчилося б, якби "Металург” на початку гри не врятувала поперечина, але на 12 хвилині рахунок вже був 2:0. Спочатку Юрій Чорний на 11-й хвилині закинув м’яч за вуха Максиму Дуброву з-за меж штрафного майданчика. А через хвилину Віктор Чорний виконав простріл на 11-ти метрову позначку з лівого флангу і захисник гостей зрізав м’яч у власні ворота. На 28-й хвилині того ж Віктора Чорного поклали на газон у "штрафній” і Микита Омельянчук з пенальті зробив рахунок 3:0. Згодом гравці "Звягеля” вимагали у арбітра пенальті, але марно (про об’єктивність рішення не беруся судити). А запасний воротар гостей – Геннадій Челядін, занадто емоційно прохав своїх гравців провірити на міцність голову арбітра. У перерві рефері довелося тікати у роздягальню.
 У другому таймі "Звягель” ще більш активніше почав діяти, проте на 60-й хвилині Андрій Диняк виявився розторопнішим у штрафному майданчику і з 10 метрів розстріляв голкіпера гостей – 4:0. Після цього тренер гостей змирився з поразкою і почав випускати на поле один за одним резервістів, а тренер "Металурга”, навпаки – так і не дав всім гравцям зіграти в цьому матчі, що свідчило про велике налаштування на результат у цьому матчі. На 62-й хвилині Юрій Кособуцький зіграв за межами "штрафної” руками і побачив перед собою червоне світло, хоча у цьому епізоді арбітр міг би дати гравцям "Звягеля” змогу забити м’яч, який котився у бік порожніх воріт, проте вирішив зупинити гру. Але гості таки змогли сьогодні забити гол – на 82-й хвилині це зробив лідер "Звягеля” - Дмитро Горбаченко. Остаточний крапку в матчі поставив Віктор Чорний, який на 86-й хвилині після контратаки спокійно переграв Геннадія Челядіна – 5:1.
 Ось так – у матчі, якій нічого не значив для однієї команди,  вийшла справжня "заруба”. У складі "Звягеля " найбільше сподобалися Горбаченко, Войтович, Корнійчук.
Сайт вболівальників Фк Металург (Малин)
 
Звягель-Інформ про матч Металург - Звягель-750 

 Останню гру чемпіонату області з футболу сезону-2008  ФК «Звягель-750»  проводив на виїзді в м. Малині. Цей поєдинок практично нічого не важив для господарів, які вже забезпечили  собі перемогу в нинішньому сезоні, однак був досить важливим для підсумкового місця для наших земляків. Це зясувалося після детального вивчення положення про визначення призерів змагань – визначну роль грала загальна кількість перемог, отриманих впродовж усього чемпіонату. Цей показник виявився кращим у ФК «Легіон», якого звягельська команда впродовж сезону двічі перемагала. Матч проти «Металурга» новоград-волинська команда розпочала в атакуючому плані, де всі думки були направлені на взяття чужих воріт. Однак цим задумам не вдалося, нажаль, здійснитися.

Провівши декілька швидких атак, які завершилися ударами в сторону воріт, гравці «Звягеля-750» наразилися на блискавичні контратаки у виконанні металургівців. Півзахисники нашої команди не встигали за своїми прудкими візаві, а захисники цього разу не відрізнялися надійною грою, не встигаючи завадити нападникам прийняти та обробити мяч. Це дорого коштувало команді. Перший гол був забитий у ворота Максима Дуброва після несильного удару зльоту – мяч потрапив у ворота в районі «девятки». Голкіпер не дотянувся до мяча. Через декілька хвилин був пропущений ще один гол, його зрізав у власні ворота Віталій Ванжура.

 Ці два швидких гола вкінець розладили гру в захисті, необовязкове порушення правил у власному карному майданчику Ігорем Вакуленком – рефері показав на 11-метрову позначку, таким чином рахунок зріс до загрозливого 3:0. Після перерви були проведені заміни, особливо підсилили гру дії Романа Весельського та Дмитра Ржондковського на флангах у півзахисті. Хороші моменти небули реалізовані Ігорем Ковальчуком – вдало зіграв голкіпер малинців. Знову спрацювало старе правило «не забиваєш ти – забивають тобі». Після цього був пропущений четвертий мяч і знов у контратаці. Щоправда Дмитру Горбаченку все ж вдалося розпечатати «сухий» рахунок. Реальну можливість провести другий гол у ворота господарів вкрав у звягельчан судя у полі. Перериваючи гостру гостру передачу у напрямку Ярослава Корнійчука голкіпер ФК «Металург» вийшов з воріт на метрів 20, зіграв руками, однак шкіряна куля продовжувала свій політ у напрямку нашого форварда, перед яким були лише порожні ворота. Ярослав вже був готовий до удару, однак його намагання обірвав свисток судді. Голкіпер отримав «червону» картку,- його футболку одягнув польовий гравець, гості пробили штрафний удар, який втім недосяг мети, ця невдача вкінець обеззброїла психологічно претендентів на призове місце, які під завісу зустрічі пропустили п’ятий гол.

 Такого фіаско та ще й з таким рахунком ніхто не чекав. Ця поразка залишила команду на четвертій сходинці турнірної таблиці. Чемпіонами стали малинці, випередивши команду «Хіммаш», яка стала другою, та «Легіон», який замкнув трійку призерів. Детальний аналіз виступу колективу в чемпіонаті буде проведений дещо пізніше.

Володимир Бурковський

Переглядів: 1345 | Додав: shved | Рейтинг: 4.3/3

Всього коментарів: 381 2 »
38 lucky-7777  
0
Иван мне кажется что гладиатор для тебя рано.для начала ты бык олимпийский.и запомни убитым я по городу не хожу.когда я убитый я дома залипаю. happy

37 LeonU  
0
А может быть он потому и ходит убитый,что его не берут до Звягеля?Хай в Малине посидит tongue

36 Гладиатор  
0
А зачем команде Звягель,нужен травмадольщик Диняк,вы посмотрите на него,он же ходит по городу вечно убитый sad ,нашли звезду мирового футбола,наркомана Диняка, happy

35 shved  
0
Мабудь сам проситься , що так напрягався biggrin

34 oks  
0
А Диняка часом не переманюють на наступний сезон у Звягель? А то так старався перед своїми земляками, що чуть не перерив весь правий фланг і гол забив. biggrin

33 lucky-7777  
0
дыняк после игры сказал что легче было только против сдюшора.

32 zvyagel750  
0
Имеем шанс отыграться в кубке

31 shved  
0
Цілком згоден з тобою, але як кажуть: маємо, те що маємо.

30 Криця  
0
Прикро за Вас. "Зв'ягель" показував кращу гру за "Легіон". І заслужив медалі.

29 Гладиатор  
0
Интересно конечно насчет второй лиге,то что президент клуба так валяет славно,а где же деньги будет брать,если он за область с футболистами никак не может росчитаться уже третий месяц, он только отмывать умеет

28 121212  
0
Уважаемый Леон, прежде чем делать такие заявления, нужно для начала как минимум взять Кубок области или стать чемпионом области. Вот когда будет что-то из этого, вот тогда эти заявления будут иметь под собой какую-либо почву. А так это пустая болтовня, не больше.

27 LeonU  
0
Уважаемый Владимир! Если Вы считаете грязные инсинуации воротил америкосовсого бизнеса за истину, то здесь вам просто не место... Здесь все понимают про что идёт речь и не надо перегибать палку!! Если Президент клуба мечтает сделать в 2010 г команду второй лиги, то что в этом плохого? Почему всё упирается только в гроши? А где же стремление игроков, власти?

26 121212  
0
Шишки при власти, ты имеешь ввиду Литвина, кот. следственная комиссия Верховного Совета официально признала подстрекателем в убийстве Гонгадзе.

25 121212  
0
Посмотрим, но ваши не заявяться, нужно ставить перед собой реальные цели, вот Житомир и еще около 10 команд очень хотели заявиться, но не допустили. Кто у вас спонсор?

24 shved  
0
Да є і з нашого міста великі "шишкі" при владі. Деяки бували на матчах Звягеля в цьому році. Стадіон маємо, ДЮСШ теж є, аматорську лігу необов'язково вигравати щоб брати участь у другій лізі. Но відразу відзначаю, що мова йде лише про 2010 рік, а до цього часу багато всього може змінитися, як в кращу сторону, так і в гіршу.

23 121212  
0
Насчёт 2 лиги, так в этом сезоне около 10 команд хотели заявиться, в том числе и житомирская команда. Но реально заявились только 2-3 команды, остальных не допустили, т.к. не соотвествуют требованиям, стадион с пластиковыми сидениями, газон и пр., ДЮСШ, гарантии финасирования, связи в ПФЛ или ФФУ и много прочего. Идея у президента клуба хорошая, но для начала нужно хотя бы чемпионом аматорской лиги или кубок АЛ взять, как Бастион, чтобы играть во 2 лиги. А ФК Коростень случайно попал во 2 лигу, это место для Житомира держали, ну и в то время Павленко (бывший и нынешний министр молодежи и спорта) был губернатором нашей области, поспособствовал, порешал вопросы "серый кардинал" партии Регионов, глава комитета Верховного Совета, олигарх Присяжнюк.

22 zvyagel750  
0
100% лишь бы игрокам зарплату вовемя платили!!!

21 LeonU  
0
Коротко скажу, что Президент Клуба обещает на следующий сезон игру не хуже,чем в этом.А в 2010 хочет заявиться во вторую лигу!!Как вам эта идея?Надо поддержать её!!

20 shved  
0
Леонід, не всі мають місцеве тв. Як шо можеш, то роскажи про що там йде мова.

19 LeonU  
0
Иван,а может ты что-то не так делаешь? Я захожу без проблем.

1-20 21-38
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net