<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
П`ятниця, 29.03.2024, 13:37

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Жовтень » 4 » БРОНЗОВА ПЕРЕМОГА?.......далі буде?

БРОНЗОВА ПЕРЕМОГА?.......далі буде?
17:37
4 жовтня 2008 року.17 тур.Новоград-Волинський. Стадіон “Авангард”: 500 глядачів.
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - «Дорожник» (Житомир) 4:1
Голи: 1:0 Весельський (6), 2:0 Герасименко (9), 2:1 невідомо (15 пен.), 3:1 Горбаченко (50), 4:1 Перін (72).
Суддя в полі: В. Невинний, асистенти: А.Глущенко, С.Савицький. Інспектор: О.Чернявський
Звягель-750: Дубров, Соболевський, Вакуленко, Ванжура, Весельський, Горбаченко, Ковальчук, Ржондковський, Герасименко, Корнійчук, Войтович.


 Під час виходу команд на поле диктор на стадіоні сповістив що вразі сьогоднішній перемоги "Звягель-750" достроково завоює бронзові медалі. Наші хлопці відразу взялися за справу, на шостій хвилині Роман Весельський забив м'яч після чудової передачі з лівогого флангу. Пройшло три хвилини і рахунок вже 2:0, це вже Олександр Герасименко випередив воротаря гостей на лінії штрафного майданчику і пропихнув круглого у ворота. Гра зроблена, так здалося гравцям, так здалося і вболівальникам, але іншої думки був темношкірий гравець команди "Дорожник" Дерік Ессола, який у боротьбі з нашими захисниками заробив одинадцятиметровий. Гравець гостей розвів нашого воротаря і м'яча по різним кутам. Відновити різницю в два м'ячі мав Ярослав Корнійчук, який з лівого фланга, з 30 метрів, гарматним пострілом пробив у дальню стійку!
 Підчас перерви глядачів пригощали польовою кухнею, та гарячим чаєм (вперше на стадіоні не було морозива!). Вже на початку другого тайму всі питання зняв Дмитро Горбаченко, який у своєму стилі у штрафному майданчику обіграв захисникив і воротаря і забив третій м'яч нашої команди у цьому матчі. Забив і Юра Перін, який вже другу гру поспіль розпочинає з лави запасних, Ярослав Корнійчук чудовим пасом вивів його з центра поля сам-на-сам з воротарем гостей і Юра невтратив свого шансу.
Велика подяка нашим "ультрас" які останні п'ять хвилин матчу безпреривно скандували "Звягель-Звягель".
 
Звягель-Інформ про матч Звягель-750 - Дорожник
Легко та невимушено провели свій останній матч сезону 2008 року на «рідному» полі гравці ФК «Звягель-750». До цього спонукали їх численні уболівальники, котрі цього сонячного дня зібрались на трибунах стадіону «Авангард», незважаючи на перенос початку гри на 14 годину. Особливо не напружував звягельчан цього дня і суперник — житомирський «Дорожник», який розташувався в турнірній таблиці на шостому рядку і навряд чи міг претендувати на призові місця цього чемпіонату Житомирщини. І хоча був відсутній духовий оркестр, його з успіхом замінили голосові зв’язки членів фан-клубу уболівальників.
Хвилинна стрілка ще не зробила повний оборот, як господарі мали шанс відкрити рахунок: двоходівка Михайло Войтович-Ярослав Корнійчук — завершилась невлучним ударом останнього. Однак це не засмутило звягельчан, які продовжували свої численні атаки. Після швидкої комбінації у виконанні нашого капітана та Романа Весельського рахунок було відкрито після удару Романа. Минуло зовсім мало часу, як Олександр Герасименко провів другий гол у ворота «Дорожника», скориставшись неузгодженими діями голкіпера та захисників гостей.
Темп гри дещо спав, і цим спробували скористатися житомиряни, їх нападник сильно та влучно послав зльоту м’яч під поперечину. Однак Максим Дубров відвів м’яч на кутовий. Однак гол гравці ФК «Дорожник» все ж забили з одинадцятиметрової позначки. Пенальті було призначено після порушення правил нашим центральним захисником, який затримав нападника рукою у власному карному майданчику. Пенальті було виконано майстерно, воротар у стрибку ловить «повітря» в одному нижньому куті, а шкіряна куля влітає в інший кут.
До завершення першого тайму обидві команди демонстрували відкритий футбол з великою кількістю ударів по воротах, особливо це виходило у звягельчан. Реальні моменти мали Дмитро Горбаченко та Ярослав Корнійчук, однак м’яч оминав ворота або виручав голкіпер.
У другому таймі тренер новоград-волинської команди провів ряд замін, які підвищили атакуючий потенціал третіх призерів чемпіонату. Відмінний дриблінг на великій швидкості продемонстрував наш капітан, який завершив свій слалом третім голом. Не залишилися в боргу і житомиряни, котрі ледь не використали вдалу подачу кутового удару. М’яч, що вже перелетів руки нашого воротаря, виніс з лінії воріт Ігор Вакуленко. Ще більше додало азарту нашим гравцям повідомлення про присутність на матчі голови РДА М.О.Іванюка, котрий доклав багато зусиль, щоб команда грала на високому рівні.
А автором четвертого і останнього голу на власному полі у складі «Звягель-750» став Юрій Перін, який, вийшовши на заміну, вдало використав вихід сам на сам з воротарем ФК «Дорожник».
Фінальний свисток рефері гри зафіксував впевнену перемогу наших земляків з рахунком 4:1.
Тепер команду та уболівальників очікуватимуть гравці та уболівальники з Малина. Адже саме там буде зіграно останній матч чемпіонату області сезону 2008. Результат цього матчу вже не вплине на підсумкове місце ФК «Звягель-750», однак може мати неабияке значення для турнірного становища команди «Металург», яка у боротьбі за перше місце веде боротьбу з командою «Хіммаш» з м. Коростень.

 Після завершення гри у Новограді-Волинському інтерв’ю погодився дати суддя в полі Віталій Невинний, якому досить часто доводилось обслуговувати ігри з участю звягельчан.
У цьому сезоні мені доводилося сім разів обслуговувати матчі з участю гравців ФК «Звягель-750» і хочу відзначити, що рівень технічної та тактичної підготовки гравців зростав практично у кожному матчі. Гравці демонстрували колективний футбол, чудове взаєморозуміння на полі, а першу скрипку у складі команди безумовно відігравав її капітан Дмитро Горбаченко. Я думаю, що від гравця такого рівня не відмовилися б і клуби, які грають у другій та першій лізі. Особливо мені сподобалося, що до утримання такої самобутньої команди долучилися районна та міська влада, чисельні спонсори. Такого не видно навіть в обласному центрі. Бажаю вдалих матчів і надалі.
Однак сезон іграми чемпіонату ще не завершується. Як повідомив голова ради засновників клубу В.В.Гордійчук, обласна федерація футболу прийняла рішення про проведення кубкового турніру, в якій гратимуть команди вищої та першої ліг обласного рівня.
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Переглядів: 1389 | Додав: shved | Рейтинг: 0.0/0

Всього коментарів: 5
5 121212  
0
Прикольний у вас діктор, а футболісти ведуться, хай краще регламент вивчають, як солдати статут.

4 121212  
0
Невдала назва: Прелюдія до поразки.

3 shved  
0
Легіонери з далекого зарубіжжя :), так скоро і до ліміту дойдемо wink .
Халява цей раз теж була, солдатська каша, деякі вболівальники знайшли і каплі до апетита wink

2 Криця  
0
темношкірий гравець команди "Дорожник" Дерік Ессола
Тю, і де вони його "відкопали". Студент знову якийсь, як в Бердичеві в минулому році воротар.

(вперше на стадіоні не було морозива!
Ой, і привчили Вас до "халяви". smile

Я теж зайшов на новину із посилання з форуму.


1 shved  
0
Цікаво як часто пан Чернявський працює інспектором? Чи це він медалі привозив smile

Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net