<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
Субота, 20.04.2024, 05:04

РОС-Першість Житомирської області

Група Б

команда

І

В

Н

П

М'ЯЧ

0

1

Сокіл

7

1

1

17:5

16

2

Звягель-750

7

3

2

2

9:5

11

3

Арсенал-ДЛГ

7

3

2

2

13:11

11

4

Технічний ліцей

7

3

2

2

11:8

11

5

Полісся

7

3

2

3

16:12

11

6

Юність
7

2

2

3

17:18

8

7

Зоря

7

2

2

3

14:18

8

8

ФК Радовель

7

0

1

6

5:25

1

 





 
 


(Додав:shved)
Я так і не зрозумів в що грала наша команда?Хоча реалізуй у першому та

(Додав:Rytans)
Не забиваєш ти , забивають тобі .....

(Додав:LeonU)
Ну и игра была сегодня! Столько моментов упустили,зато оба гола себе п

(Додав:Rytans)
Буду все пригадувати . прошу зробити так , щоб знову фото загружались

(Додав:shved)
Пивіт. Деякий час там буде Авангард, як замінять документи в ЖОФФ змін


Головна » 2008 » Серпень » 11 » ФУТБОЛЬНЕ ВИПРОБУВАННЯ

ФУТБОЛЬНЕ ВИПРОБУВАННЯ
19:58
9 серпня 2008 року.10 тур.Новоград-Волинський. Стадіон "Авангард”: 350 глядачів
«Звягель-750» (Новоград-Волинський) - ФК «Бердичів» 2:0
Суддя в полі: Ю.Гаращук, асистенти: О.Вознюк, В.Єфіменко. Інспектор: М.Бабій.
Голи: 1:0 Перін (45), 2:0 Перін (64).
 Справжнє випробовування влаштувала звягельським уболівальникам, котрі прийшли на першу гру другого кола, небесна канцелярія у вигляді рясного дощу, граду, сильних поривів вітру. Через складні погодні умови поєдинок між ФК «Звягель-750» та ФК «Бердичів» розпочався зі значною затримкою. Розминку гравці обох клубів проводили під акомпанемент невеликого дощу. Однак матч мав відбутися згідно регламенту — саме так вирішили судді та інспектор-представник обласної футбольної федерації. Поки місцеві уболівальники знаходили сухі місця на трибунах, приїжджі уболівальники бердичівського клубу в кількості 10 чоловік, зайнявши один із секторів біля південних воріт, вивісили плакати, банери і заходилися «заводити» гравців своєї команди гучними гаслами та речівками.
 Гра розпочалася у високому темпі. Незважаючи на мокрий газон, гравці обох команд намагалися швидко проходити центральну лінію поля, доставляючи м’яч лінії нападу. Краще це вдалося господарям. Завдяки мобільним діям півзахисників, хороші шанси для взяття воріт мали Юрій Пєрін, який пробив точно по центру воріт у воротаря, а удар Михайла Войтовича з близької відстані без опору захисників пройшов повз ворота. Ще один 100% момент господарі не використали у середині першого тайму. Стрімку комбінацію, що розпочав центральний захисник Ігор Вакуленко продовжив Ю.Пєрін, а завершував М.Войтович — і знову попав прямо у воротаря. Бердичівляни постали досить збалансованим колективом, де кожен гравець володіє необхідним запасом технічних прийомів та тактичних навичок необхідних у грі, особливо, коли господарі грали на помірних швидкостях. В атаці гості часто використовували флангові атаки, що часто завершувалися гострими прострілами в район одинадцятиметрової позначки, однак захисники, особливо Руслан Соболевський, грали надійно. В атаці у господарів була помітна відсутність кращого голеадора команди Ярослава Корнійчука, який пропускав матч через травму. Однак завдяки старанням Р.Соболевського, що підключився до атаки та зробив точну передачу на Ю.Пєріна, звягельчанам вдалося послати м’яч у сітку воріт гостей під завісу першого тайму.
 Після перерви гравці «Звягель-750» ще більше посилили тиск на ворота бердичівської команди. Півзахисники нашої команди повністю захопили центральну вісь поля, практично закрили гостей на їхній половині, однак захисні редути були побудовані надійно до певного часу, а господарів підводила неточна гра на завершальній стадії атаки. Завдяки швидким контратакам у середині тайму форварди гостей мали шанси зрівняти рахунок, однак голкіпер Максим Дубров грав надійно, лише одного разу після помилки воротаря м’яч з лінії воріт «виніс» на кутовий Р.Соболевський. Міські уболівальники гучною підтримкою вимагали вести активні дії гравців своєї команди, і ця вимога була виконана — другий гол у матчі і свій шостий в сезоні забив Юрій Пєрін, використавши вихід один на один з воротарем суперника. Після пропущеного гола тренер гостей провів ряд замін, однак вони нічим не допомогли у покращенні гри, а господарі мали ще ряд моментів для збільшення рахунку. Найкращий шанс для цього мав Ігор Ковальчук, вийшовши один на один з голкіпером, однак згаяв час для удару, і захисникам вдалося ліквідувати загрозу. Фінальний свисток рефері матчу зафіксував четверту перемогу у чемпіонаті гравців ФК «Звягель-750».
 Про свої враження від гри розповідає нині ветеран новоград-волинського футболу, у минулому гравець команди «Авангард», що представляла міський футбол на обласному рівні, Іван Петрович Тригубко: Приємно бачити відродження новоград-волинського футболу. Зараз гравці команди «Звягель-750» демонструють видовищну гру, збалансований, добре відібраний склад, команда може претендувати на лідируючі позиції в чемпіонаті. У цьому матчі мені сподобалося, що нарешті прийшов колективний футбол, де гравці допомагали один одному у всіх ігрових моментах. Автор двох голів Юрій Пєрін досить додав у реалізації гольових моментів. Я частенько буваю на тренуваннях «Звягеля» і бачу, як цей футболіст ще додатково працює після закінчення тренувань. Результат було видно у цій грі. Бажаю і надалі успішних матчів».
Володимир БУРКОВСЬКИЙ
Переглядів: 1607 | Додав: zvyagel750 | Рейтинг: 5.0/1

Всього коментарів: 0
Додавати та читати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Ви увійшли як Гість

Логін:
Пароль:

07.07.2018

Новогуйвенське

стадіон «Танкіст»


ФК «Сокіл»
 (Житомирський р-н)
ФК «Звягель-750»
 (Новоград-Волинський)

07.07.2018
Новогуйвенське
стадіон «Танкіст»
 
ФК «Сокіл»
 
ФК «Звягель-750»
 
 







Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net