<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Професійний футбол (Тут обговорюється все, що стосується професійного футболу)
Професійний футбол
mix@Дата: П`ятниця, 04.03.2011, 16:34 | Повідомлення # 1241
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
аля прем'єр-ліга англії - там теж грають до забитого. Дуже часто більше 3-х хвилин додаюь
 
121212Дата: П`ятниця, 04.03.2011, 17:10 | Повідомлення # 1242
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Quote (Rytans)
Після того, як питання існування чи не існування футбольного клубу "Львів" вирішилось в позитивну сторону, головним завданням керівництва став збір команди. 28.02 о 18:00 відбулась зустріч президента "городян" з гравцями "основи" команди, яким було повідомлено про те, що команда продовжує виступи у другій половині сезону 2010/2011. Вступний внесок було сплачено в казну ПФЛ (а саме був останній день, коли це можна було зробити), а отже команда успішно продовжить свої виступи в першій лізі. Наразі нам відомо те, що деякі помічники Олександра Рябоконя роз'їхались по інших клубах. Так, Юрій Овчаров, тренер воротарів, перебрався до чернівецької "Буковини". Подальша доля Рябоконя у "Львові" залишається нез'ясованою, ідуть переговори, однак, радше всього, тимчасовим наставником команди буде призначено Романа Лабу, який зараз тренує команду у Самборі. Клуб відмовився від проведення виїзних зборів і до поєдинку з "Кримтеплицею" готуватиметься на рідних землях. До речі, саме гравці аматорського "Самбора" влиються у колектив "Львова". Серед них - відомі львівським вболівальникам молоді вихованці нашої команди - Ярослав Варивода, Віталій Макар, Назарій Малецький, від чиїх послуг свого часу відмовились у клубі. Очікують у Самборі і на прибуття лідерів теперішнього "Львова" - Танчика, Яворського, Чепурненка та компанію. Остаточний склад команди, очевидно, буде формуватись впртик до поєдинку з "тепличниками". Що стосується спонсорів, то наразі ведуться переговори все з новими і новими партнерами, тому Юрій Кіндзерський досі не виступив з офіційним повідомленням про домовленість, адже перемовини продовжуються. Подейкують, що визволителем футбольного клубу "Львів" на цьому етапі став самбірський меценат і підприємець Ярослав Кузьм'як, за сумісністю - президент все того ж "Самбора".

Стосовно ФК Львів, то від колишнього ФК Львів майже нічого не залишилось: ні гравців, ні тренерів.

Додано (04.03.2011, 16:10)
---------------------------------------------

Quote (zvyagel750)
Тянуть кротів за уши ох тянуть ну як можна було дати 5 хвилин ???

Не погоджуюсь. Лише суддя має прерогативу визначати, скільки ще грати, і ніхто інший. Ну а стосовно ФК Севастополя, так це ФК Севастопіль чудово грав в цей раз, в т.ч. і епізод з непризначеним пенальті у ворота Шахтаря і саме для них додав пару хвилин суддя.


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
zvyagel750Дата: П`ятниця, 04.03.2011, 19:24 | Повідомлення # 1243
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Мені сподобався коментар Луческу:
Quote
Судейство? Если говорить о моменте, который был в нашей штрафной площадке, то мне сейчас сложно его комментировать, не просмотрев несколько раз повтор.В целом же, думаю, арбитр справился с работой. В первом тайме был момент, когда боковой судья сигнализировал о „вне игры“. Не знаю, скорее всего не было офсайда, когда Срна принимал мяч на фланге и шел в штрафную площадку. И по телевидению сказали, что „вне игры“ не было. Но этот эпизод не повлиял на исход матча».

Цікаво що б він казав як би рахунок був би 0-0 чи 1-0. Головне в епізоді з пенальті потрібен повтор а за офсайд Срни то сказали що був ну блін клоун happy


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
RytansДата: П`ятниця, 04.03.2011, 21:46 | Повідомлення # 1244
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (121212)
ФК ЛЬВІВ більше немає.

Футбольний клуб "Львів" починає життя з нуля. Провівши декілька тренувань у Самборі, "Львів" підсилився місцевими виконавцями і відбув у Щасливе на заключний тренувальний збір.

На Київщині, як відомо, перебувала група гравців "основи" "Львова", до яких і приєдналась частина команди, яку тренував на Львівщині Роман Лаба. В критому манежі "Княжої" "городяни" тренуватимуться під керівництвом Олександра Рябоконя. Однак питання, чи залишиться він в клубі ще остаточно не вирішене. Наразі клуб розраховується з боргами (їх, за нашою інформацією, у клубу назбиралось на три мільйони гривень). Крім того, тепер перед Рябоконем постала фактично повністю нова команда, яку потрібно за максимально короткий термін "збити" в колектив. Часу залишається все менше і Олександр Дмитрович повинен прийняти для себе рішення до кінця тижня.

 
121212Дата: Субота, 05.03.2011, 10:44 | Повідомлення # 1245
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Quote (Rytans)
Футбольний клуб "Львів" починає життя з нуля. Провівши декілька тренувань у Самборі, "Львів" підсилився місцевими виконавцями і відбув у Щасливе на заключний тренувальний збір. На Київщині, як відомо, перебувала група гравців "основи" "Львова", до яких і приєдналась частина команди, яку тренував на Львівщині Роман Лаба. В критому манежі "Княжої" "городяни" тренуватимуться під керівництвом Олександра Рябоконя. Однак питання, чи залишиться він в клубі ще остаточно не вирішене. Наразі клуб розраховується з боргами (їх, за нашою інформацією, у клубу назбиралось на три мільйони гривень). Крім того, тепер перед Рябоконем постала фактично повністю нова команда, яку потрібно за максимально короткий термін "збити" в колектив. Часу залишається все менше і Олександр Дмитрович повинен прийняти для себе рішення до кінця тижня.

дякую за виправлення і уточнення


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
КРБКДата: Неділя, 06.03.2011, 20:08 | Повідомлення # 1246
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Ну що вітаю всіх зі стартом ЧУ. Накінець то просинаємось. Вболіваємо за улюблені команди і радіємо невдачам інших. Нові гравці, нові тренери і сподівання. Цей тур показав що ті хто зазіхає на зону єврокубків поступатися один одному не збирається, тим самим показуючи що чемпіонат буде веселішим , що для нас вболівальників головне.
 
shvedДата: Неділя, 06.03.2011, 20:12 | Повідомлення # 1247
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (КРБК)
Цей тур показав що ті хто зазіхає на зону єврокубків поступатися один одному не збирається, тим самим показуючи що чемпіонат буде веселішим , що для нас вболівальників головне.

Ага, хто зазіхається на Лігу Європи дружньо зіграли у нічию, а ті хто буде грати у Лізі Чемпіонів здобули по три очки. Суркіс-все-купив. wink

І ще, якщо хтось помітив, то усі матчі цього туру які були показані на каналі 2+2 завершилися з рахунком 2:2. Суркіс-все-купив. wink

 
КРБКДата: Неділя, 06.03.2011, 20:19 | Повідомлення # 1248
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
А яке болото було у Луганську. Дивився фото на Футбол ЮА, ульотно biggrin
 
alexxДата: Неділя, 06.03.2011, 21:28 | Повідомлення # 1249
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
А какой матч выдал "Днепр" с "Таврией"!!!! Верю, что если всё пойдёт в том же духе, то в следующем сезоне днепропетровцам вполне реально побороться за место в лиге чемпионов. На счёт не смотрите. А Чонко-то был заявлен на матч с полтавчанами!!!!!! Но на поле так и не появился........
 
zvyagel750Дата: Понеділок, 07.03.2011, 11:09 | Повідомлення # 1250
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
даа трохи дивився матч в Луганську я не знаю куди дивились судді,як можна виводити команди грати на таке поле?
Динамо доволі непогано провело матч з Метадоном але не вистачало швидкості при завершенні і реалізації,думаю все виправиться в матчі з МС. Матч Шахтаря я уже коментував там повинна бути мінімум нічия для Севаса. Матч Дніпра не бачив але бачив голи Стрініч видав прекрасний м*яч,побачимо що буде в матчі проти Динамо. Металл також матч не бачив коротко відео бачив були шанси забити але також і пропустити, травми завадили Металу показати солідну гру.


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
121212Дата: Вівторок, 08.03.2011, 00:38 | Повідомлення # 1251
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Произошли изменения в составе судейской бригады, которая будет обслуживать завтрашний матч 1/8 Лиги чемпионов "Шахтер" - "Рома".

Вместо Мартина Аткинсона судьей в поле будет Ховард Уэбб. Ассистировать ему будут Майкл Малларки и Питер Керкап, а за воротами расположатся Андре Марринер и Майкл Джонс. Четвертый рефери – Стюарт Эттуэлл.


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
RytansДата: Вівторок, 08.03.2011, 10:31 | Повідомлення # 1252
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (121212)
дякую за виправлення і уточнення

Згідно з регламентом ПФЛ 2 березня лідери першої ліги подавали заявки на весняну частину першості - серед них був і футбольний клуб "Львів".

До списку гравців, які захищатимуть кольори нашої команди, увійшло поки що 16 гравців (номінально: 2 воротарі, 4 захисники, 5 хавбеків, 5 нападників). Очевидно, що список футболістів ще буде розширюватись, адже у багатьох лідерів нашої команди завершились контракти з клубом, інші отримали статус вільних агентів або ж викупили свій контракт. Та не всім вдалось закріпитись на перегляді в інших командах (а в більшості випадків наші виконавці їздили на перегляди в клуби Прем'єр-ліги). Так що дозаявка ще неодмінно буде.

Олександр Рябоконь під час останньої розмови з Юрієм Кіндзерським, яка відбулась, як виявилось, декілька днів тому, повідомив, що він залишає клуб. Керівництво було готовим до такого рішення Олександра Дмитровича і ще в четвер, третього березня, як новий головний тренер "Львова" футболістам був представлений Едуард Павлов.

На професійному рівні Павлов очолював у 2008 році "Княжу-2", яка виступала у другій лізі. У першій лізі новопризначений наставник "городян" працював у тренерському штабі першої команди "Княжа" помічником головного тренера.

Юрій Кіндзерський, який був співласником "Княжої", безумовно знайомий із Едуардом Павловим, тому йому й була запропонована робота наставника команди.

Останнім місцем роботи Павлова була тернопільська "Нива", яку фахівець очолював з квітня по травень 2010 року. Однак, після вильоту тернополян у другу лігу і конфлікту з керівництвом, спеціаліст покинув команду.

Серед "плюсів" Павлова відзначають вміння працювати з молоддю, яка захищатиме "синьо-золоті" кольори навесні 2011 року.

 
zvyagel750Дата: Вівторок, 08.03.2011, 20:33 | Повідомлення # 1253
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Динамо и Ман.Сити рассудят немцы
Обслуживать поединок между киевским Динамо и Манчестер Сити доверено судейской бригаде из Германии.
Возглавит ее один из опытнейших немецких рефери Флориан Майер. На линии ему помогут Хольгер Хеншель и Кристоф Борнхорст.

Резервный судья - Бабак Рафати. Дополнительными помощниками назначены Марк Зееманн и Кристиан Дингерт.
источник: Официальный сайт УЕФА


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
shvedДата: Середа, 09.03.2011, 00:55 | Повідомлення # 1254
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Українська команда в 1/4 Ліги Чемпіонів!!! Офігеть!!!

Мої вітання усім вболівальникам!

 
alexxДата: Середа, 09.03.2011, 01:39 | Повідомлення # 1255
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Давно в лиге чемпионов я не смотрел матч с участием наших команд и не волновался.... Сегодня у меня было именно такое чуство - чуство уверенности и удовлетворения игрой. Правда, появилось оно именно после незабитого "Ромой" пенальти. Но!!! После этого эпизода - как будто отлегло.....) "Шахта" во втором тайме буквально уничтожила "Рому", превратив итальянского гранда в посмешище - ни скорости, ни тактики, ни характера. И при этом полнейшее, тотальное преимущество дончан, которое сопровождалось неоправданой грубостью гостей. Зря де Росси не дисквалифицировали после первой игры - теперь ему УЕФА, наверное, пятёрочку матчей точно впаяет после эпизода с Срной.... Не умеют римляне проигрывать. Не умеют. И на всём этом фоне лишь Риисе отличался чуством такта и адекватностью. "Рома" получила по заслугам, "Шахтёр" же справедливо вышел в четвертьфинал. Блин!!!! Ну как же здорово, что мы в группе вышли с первого места, что мы играли с "Ромой" (ТАКОЙ "Ромой"), а не с "Барселоной"..... Помню этот решающий тур, когда "Шахтёр" в гостях во втором тайме додавливал "Партизан", а лондонцы в это время в конце игры начали лететь "Браге". Я тогда, к сожалению, не смог посмотреть этот матч. Спасибо Шведу, который в он-лайне информировал меня о перепетиях тех матчей по телефону.... Он здесь, в Новограде, я там - на вокзале в Житомире, но отпраздновали мы тогда победу дончан и проигрыш "Арсенала" вместе в телефонном режиме)))) К чему это я??? Да, собственно, ни к чему.... Так... Эмоции, приятные эмоции.......))
 
david20061Дата: Середа, 09.03.2011, 02:23 | Повідомлення # 1256
Фанатік
Повідомлення: 192
Репутація: 15
Зауваження: 0%
Статус:
Да, Шахтер сегодня здорово порадовал!!!
И вообще как же классно смотреть сейчас на Шахтер (да и на Динамо при Семине тоже)!!! Когда в ожидании матча думаешь не о том: ой, как бы не проиграть, а спокойно ожидаешь матч, чтобы увидеть классную игру своей команды!!!

Додано (09.03.2011, 01:23)
---------------------------------------------

Quote (shved)
Українська команда в 1/4 Ліги Чемпіонів!!! Офігеть!!!

Мої вітання усім вболівальникам!

Шахтер это по праву заслужил!!! Долго он к этому шел!!!

 
RytansДата: Середа, 09.03.2011, 09:10 | Повідомлення # 1257
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (alexx)
Сегодня у меня было именно такое чуство - чуство уверенности и удовлетворения игрой.

Хтось може пригадати коли в останнє укр. команда так красиво долала таку сильну команду , як РОМА ?? Сила !!!
І я ще раз переконався , що початок сезону , не набрали форму , не зігрались і т.п. - все це не є причиною ! Клас є клас ! Молодці !
Була б РОМА в іншій формі (футболки і труси інші) - подумали б , що це команда зі слабкого чемпіонату !

Quote (david20061)
И вообще как же классно смотреть сейчас на Шахтер (да и на Динамо при Семине тоже)!!! Когда

Що не кажіть , а ДИНАМО до такої гри ще далеко ! Будемо сподіватись !

 
zvyagel750Дата: Середа, 09.03.2011, 09:39 | Повідомлення # 1258
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Вітаю Шахтар з великою перемогою, так хотілося щоб Арсенал пройшов Барсу але нажаль....:(
З нетерпінням буду чекати матч Динамо,білн одне жаль що я в наряді буду але обов*зково подивлюсь


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
david20061Дата: Середа, 09.03.2011, 12:16 | Повідомлення # 1259
Фанатік
Повідомлення: 192
Репутація: 15
Зауваження: 0%
Статус:
А я прочитал комментарии Гвардиолы после игры с Арсеналом и разочаровался... Мне он раньше как специалист и как человек очень нравился - сдержанный, тактичный, здравомыслящий. А в этот раз я его вообще не понял: вместо того, чтобы обсудить игру своей команды, он только что и делал, так это учил Арсенал играть и рассказывал что им не хватает... Очень уж Моуриньо тут попахивает!!!
 
КРБКДата: Середа, 09.03.2011, 13:05 | Повідомлення # 1260
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Хотілося б завтра подивитися на гру Динамо вживу, да квитків нема. sad
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Професійний футбол (Тут обговорюється все, що стосується професійного футболу)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net