<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » ЖОФФ (Житомирська обласна Федерація футболу)
ЖОФФ
AndreyДата: Середа, 06.04.2011, 19:09 | Повідомлення # 81
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
«Фронтовые сводки» Житомирского футбола

1) 30 марта в Киеве состоялся Исполком Федерации футбола Украины. Александр Коцюбко как председатель Житомирской Областной Федерации футбола был приглашен на Исполком ФФУ.

2) Скандал на стадионе «Полесье» в гостинице «Спортивная». 26 марта туда не допустили представителя Федерации футбола Украины Парадникова Виктора Александровича - зам. главы судейского комитета ФФУ, который приехали в Житомир для приема тестов и обучения судейского корпуса Житомирской области.

Журба Валентин Григорович потребовал покинуть помещение гостиницы и Парадникову и арбитрам, которые съехались в Житомир со всех районов области для сдачи экзаменов, мотивируя это приказом Опанащука, который не признаёт ФФУ и ЖОФФ. (Опанащук возглавляет футбольную организацию, не являющуюся коллективным членом ФФУ)

Напомним, что ФФУ оплатила аренду спортивной гостиницы, сделала там ремонт и обеспечила электронной техникой. Мы усматриваем в действиях Опанащука вопиющее беззаконие.

3) Но, не смотря на действия со стороны Опанащука, наши Арбитры сдали тесты, получили лицензии и были допущены для обслуживания футбольных матчей области и Украины. Два арбитра, которые ранее получили травмы, будут сдавать экзамены в Киеве

4) 2 апреля состоялось собрание арбитров, на котором Коцюбко попросил обслужить не только матчи которые проходят под эгидой ФФУ на Житомирщине (напомним, что судьи входят в состав ФФУ, УЭФА и ФИФА.), но и отколовшиеся не по своей воле футбольные клубы, которые будут выступать в «федерации» от власти. Мотивировал это тем, что футбол не должен страдать из-за амбиций некоторых чиновников. «Мы - футбольное братство, мы как ртуть всё равно объединимся, всему своё время», -сказал Александр Коцюбко.

5) Вот уже 4 месяца чиновники управления спорта и молодёжи облгосадминистрации ведут беспощадную войну с общественной организацией - Житомирской Областной Федерацией Футбола, фактически с футбольным братством Житомирщины. За это время под их давлением отозвал заявление в участии ПФЛ знаменитый клуб «Звягель-750» который в прошлом году завоевал титул серебряного призёра Чемпионата Украины и Чемпиона Житомирской области. Более того, фактически коллектив распался.

Впервые за десятилетия стал вопрос о существовании ещё одного гранда Житомирщины - Коростенского «Химмаша», который является одним из самых титулованных клубов, а так же прошлогодним обладателем Кубка области.

6) 3 апреля стартовал Кубок Житомирщины под эгидой ЖОФФ, председателем которой является Коцюбко А.П.

Победители получат грант в сумме 8 тыс. грн. (2 место – 3 тыс. грн; 1 место – 5 тыс. грн)

Чиновники в лице Раисы Гулы, которая возглавляет областное управление по делам семьи, молодежи и спорта сделали всё возможное, что бы сорвать эти престижные соревнования. Они запретили футбольным клубам, которые финансируются властью, выступать в Кубке области. Более того, 1 апреля депутат городского совета Бердичева, директор детской спортивной школы Подгарчук собрал бердичевских арбитров и запретил им обслуживать матчи под эгидой ФФУ под угрозой увольнения. Постоянное место работы большинства арбитров находится в государственных спортивных учреждениях.

7 апреля в Житомир приезжает глава комитета арбитров Украины Шевченко Вадим Викторович .

7)Председатель ЖОФФ Коцюбко А.П. предлагает публично обсудить данную проблему и найти выход из сложившейся ситуации, для этого он приглашает главу спорта и молодежи ОГА Гулу Р.Н. на областное телевидение.

Пресс-служба ЖОФФ

Джерело Житомир info


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
КРБКДата: Середа, 06.04.2011, 20:37 | Повідомлення # 82
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Невже у ФФУ не розуміють що давно пора втрутитись у цей конфлікт, я не розумію. sad

Повідомлення змінив КРБК - Середа, 06.04.2011, 21:43
 
RytansДата: Середа, 06.04.2011, 21:23 | Повідомлення # 83
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
Председатель ЖОФФ Коцюбко А.П. предлагает публично обсудить данную проблему и найти выход из сложившейся ситуации, для этого он приглашает главу спорта и молодежи ОГА Гулу Р.Н. на областное телевидение.

Quote (КРБК)
Невже у ФФУ не розуміють що давно пора втрутись у цей конфлікт, я не розумію.

Це треба було зробити зразу після 15 березня !! Чим скоріше , тим краще !!!

 
AndreyДата: Понеділок, 18.04.2011, 14:41 | Повідомлення # 84
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
ФФУ СТВОРЮЄ ЄДИНУ ІНФОРМАЦІЙНУ БАЗУ ДАНИХ

У 2008 році Федерація футболу України розпочала роботу з впровадження в регіональних федераціях футболу Єдиної інформаційної бази даних ФФУ (ЄФБД), яку планує завершити у першому півріччі 2011 року. Об’єднання системи організацій регіональних змагань в єдиний інформаційний простір дасть можливість створити єдиний банк даних футболістів, які беруть участь у змаганнях на території України, вести чіткий контроль за виконанням Регламенту з їх статуту і тренерів, забезпечити взаємовідносини між футбольними клубами (командами) та регіональними федераціями включно у правовому полі вітчизняного футболу.

Пропонуємо ознайомитись з повною версією документа.

Голові ЖОФФ Коцюбко Олександру Петровичу надійшов лист від Виконкому ФФУ, з проханням висловити вболівальниками Житомирської області своєї думки стосовно, кандидатури головного тренера Національної збірної України.

Джерело: сайт ЖОФФ


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
slemДата: Понеділок, 18.04.2011, 15:26 | Повідомлення # 85
Фанат
Повідомлення: 113
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Аде підпис чи печатка на листах?
 
shvedДата: Понеділок, 18.04.2011, 15:36 | Повідомлення # 86
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (slem)
Аде підпис чи печатка на листах?

Якщо на документі є герб федерації, печатка не потрібна! (таку інформацію я отримав із ФФУ)
 
rozdumДата: Понеділок, 18.04.2011, 15:44 | Повідомлення # 87
Vip-вболівальник
Повідомлення: 72
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Сьогодні в ОДА на нараді за участю Рижука, Гули, Чигиря, Опанащука було презентовано команду Арсенал, яка має стати базою для професійної команди. Вже є спонсори, які готові тримати команду до серпня, вже подали заявку в аматори України (яка стартує 27 квітня). Деталі щодо проф команди обіцяють вже за місцяць. Поки "Арсенал" проводить збори.
Все це під егідою федерації Опанащука
Деталі будуть найшвидше на сайті Житомир інфо, а потім - на двадцятці.


журналіст, фотокореспондент, фотограф
 
AndreyДата: Понеділок, 18.04.2011, 16:52 | Повідомлення # 88
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Влада Житомирської області представила майбутню професійну футбольну команду

У Житомирі представлено майбутню професійну футбольну команду: гравців, засновників, тренерів та керівників. Вона ще немає назви, але вже має амбітні плани, спочатку на виступ у аматорській лізі, а у серпні вступить до професійної другої ліги.

«Цією зустріччю ми розпочинаємо активну підготовку до розвитку футболу в області і формування професійної футбольної команди у Житомирі. Такі зустрічі будуть систематичними і не тільки в адміністрації, але й на футбольному полі, на змаганнях», - сказав губернатор Рижук.

Спонсорами команди оголосили приватних підприємців Олега Левченка та Олександра Митвійчука. Губернатор, на жаль, не назвав, якими підприємствами керують вищезгадані особи.

Головним тренером обласної футбольної команди стане Микола Подранний, який за словами керівника обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Раїси Гули, керував ДЮСШ «Полісся», тренував ФК «Арсенал» (2002-2005) Житомирського району, МФК «Житомир» (2005), ФК «Хіммаш-Коростень» (2007-2010).

Тренер Микола Подранний відзначив, що до майбутньої команди підібрані гравці, які є виключно вихідцями з Житомирської області, в основному студенти вузів міста. Також він наголосив, що лідером команди стане Руслан Цибулевський, колишній гравець ФК «Полісся».

Юрій Опанащук, голова Житомирської обласної федерації футболу наголосив, що вже в серпні команда вступить до професійно футбольної ліги, якщо відповідатиме всім необхідним критеріям ФФУ.

«В першу чергу нам необхідно визначитися з засновниками команди, які зможуть працювати над господарсько-фінансовою базою. Та визначитись із спортивними майданчиками, на яких будуть проходити ігри та тренування. Ми працюємо над двома варіантами: для тренувань використовуватиметься стадіон «Спартак» та новогуйвинський стадіон. Реконструкція центрального стадіону наразі обговорюється», - сказав Опанащук.


Юрій Опанащук, голова Житомирської обласної федерації футболу


Головні спонсори, підприємців Олег Левченко та Олександр Митвійчук


Тренер Микола Подранний

Взято з сайту Житомир.info


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
ДжонДата: Понеділок, 18.04.2011, 19:41 | Повідомлення # 89
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
Прикольно працює Коцюбкова федерація. Перший лист міським та районним федераціям футболу адресований 15.04.2011 р. з вимогою подати заявку для участі в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд до... 15.04.2011 р.. wacko Цікаво, а команда, яка "ще немає назви" встигла вкластися в цей термін? biggrin А ще граматєї з Житомир.інфо переплутали Цибулевського і Соболевського. biggrin

Don't stop hooligans!
 
КРБКДата: Вівторок, 19.04.2011, 01:11 | Повідомлення # 90
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (Джон)
Прикольно працює Коцюбкова федерація. Перший лист міським та районним федераціям футболу адресований 15.04.2011 р. з вимогою подати заявку для участі в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд до... 15.04.2011 р.. Цікаво, а команда, яка "ще немає назви" встигла вкластися в цей термін? А ще граматєї з Житомир.інфо переплутали Цибулевського і Соболевського.

Ті заявки ще не всі подали але в ААФУ готові чекати. А тепер бомба-Ігор Носарєв вже обома ногами в Арсеналі. Рома Весельський відмовився від запрошення, дякую друже.
Quote (Andrey)
Головні спонсори, підприємців Олег Левченко та Олександр Митвійчук

Ті клоуни що грязь джипом місили після гри за воротами. angry
 
rozdumДата: Вівторок, 19.04.2011, 08:54 | Повідомлення # 91
Vip-вболівальник
Повідомлення: 72
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Від федерації Коцюбко на аматори подав заявку малинський "Металург". Опанащук запевняв, що "Арсенал" (які "команда яка не має назви" - це профкоманда не має назви. Ареснал, яку представили в ОДА - це просто база для цієї команди, наскільки я правильно зрозумів) теж подав заявку на аматори. Аматори стартують 27 квітня - тоді все стане зрозуміло, думаю.
Поки "Арсенал" був заявлений і грав в кубку області Опанащука.


журналіст, фотокореспондент, фотограф
 
КРБКДата: Вівторок, 19.04.2011, 09:12 | Повідомлення # 92
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (rozdum)
Від федерації Коцюбко на аматори подав заявку малинський "Металург". Опанащук запевняв, що "Арсенал" (які "команда яка не має назви" - це профкоманда не має назви. Ареснал, яку представили в ОДА - це просто база для цієї команди, наскільки я правильно зрозумів) теж подав заявку на аматори. Аматори стартують 27 квітня - тоді все стане зрозуміло, думаю. Поки "Арсенал" був заявлений і грав в кубку області Опанащука.

Авангард і Арсенал будуть грати у західній групі.
 
slemДата: Вівторок, 19.04.2011, 10:16 | Повідомлення # 93
Фанат
Повідомлення: 113
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (rozdum)
Деталі будуть найшвидше на сайті Житомир інфо, а потім - на двадцятці.

Чому 20-ка нічого непише про кубок області, наприклад про матч Газмяс-Авангард та інші. В середині березня газета активно підтримувала Коцюбка, а зараз бігає за Опанащуком.


Повідомлення змінив slem - Вівторок, 19.04.2011, 10:19
 
AndreyДата: Вівторок, 19.04.2011, 11:47 | Повідомлення # 94
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (slem)
Чому 20-ка нічого непише про кубок області, наприклад про матч Газмяс-Авангард та інші. В середині березня газета активно підтримувала Коцюбка, а зараз бігає за Опанащуком.

На Житомирщині тривають два кубка області з футболу

І якщо кубок, організований обласною федерацією футболу під керівництвом Коцюбко, вже добіг до ? фіналу, то кубок федерації футболу Опанащука на цих вихідних, 16-17 квітня, лише стартував.

І одразу з 1/16 фіналу. Щоправда житомирських команд в ньому — лище дві, іто вони виступили геть невдало. Наш «Арсенал» зі старту на виїзді програв місцевому ФК «Бердичів» з рахунком 1:0, а житомирський СДЮШОР також на виїзді програв Новоград-Волинському «Авангарду» 7:1.

А в суботу, на стадіоні Мальованка відбувся поєдинок ¼ кубку області (федерація Опанащука). Житомирський ГазМяс приймав команду «Авангард» з Довбишу. Гра видалсь надзвичайно напруженою і цікавою. Команди почали із агресивної розвідки і свторили чимало гольових моментів. Але цього разу удача усміхнулась господарям, які виграли з рахунком 3:2

Результати ігор

1/8 кубку Житомирщини (федерація Коцюбко)

М'ясокомбінат (Бердичів) - Будівельник (Гранітне) 0:2, ФК Черняхів - Титан (Іршанськ) 2:1, Металург-2 (Малин) - Ветерани Полісся(Житомир) 1:1, ФК Лугини - Шахтар (Коростишів) 1:0

1/16 кубку Житомирщини (федерація Опнащука)

СК «Коростень» - «Брусилів» 8:0, Ружин – ФК «Ємільчине» 1:2, «Партизан» (Олевськ) – ФК «Миропіль» 0-2, ФК «Бердичів» - «Арсенал» (Житомир) 1:0, «Володарськ-Волинський» – «Прес» (Радомишль) 0:2, «Чуднів» – «Зоря-Енергія» (Романів) 1:2, «Автомобіліст» (Стрибіж) – «Баранівка» 2:0, "Нива" Бердичівський р-н - ФК "Коростишів" 1:0, Довбиш – Овруч -:+, Коростенський р-н - Черняхів +:-

20 хвилин

Додано (19.04.2011, 10:47)
---------------------------------------------

Quote (Andrey)
в суботу, на стадіоні Мальованка відбувся поєдинок ¼ кубку області (федерація Опанащука). Житомирський ГазМяс приймав команду «Авангард» з Довбишу. Гра видалсь надзвичайно напруженою і цікавою. Команди почали із агресивної розвідки і свторили чимало гольових моментів. Але цього разу удача усміхнулась господарям, які виграли з рахунком 3:2

Знову наплутали федерація Коцюбка а не Опанащука wink


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
shvedДата: Вівторок, 19.04.2011, 12:36 | Повідомлення # 95
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (rozdum)
Від федерації Коцюбко на аматори подав заявку малинський "Металург". Опанащук запевняв, що "Арсенал" (які "команда яка не має назви" - це профкоманда не має назви. Ареснал, яку представили в ОДА - це просто база для цієї команди, наскільки я правильно зрозумів) теж подав заявку на аматори. Аматори стартують 27 квітня - тоді все стане зрозуміло, думаю. Поки "Арсенал" був заявлений і грав в кубку області Опанащука.

Щойно мав розмову з Сергієм Валентиновичем Загоруйко (відповідальний секретар ААФУ), справи такі.
На даний час, тільки Металург з Малина заявився у чемпіонат, його поки помістили у центральну зону.
Ще три команди намагаються туди заявитись, але їх поки не приймають. ФФУ вимагає, щоб у них був рекомендований лист від голови ЖОФФ, Коцюбка О.П..
Житомирський Арсенал, вчора повідомив Коцюбка, що має намір брати участь у чемпіонаті під його керівництвом. Далі буде?
 
AndreyДата: Вівторок, 19.04.2011, 12:40 | Повідомлення # 96
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Щойно мав розмову з Сергієм Валентиновичем Загоруйко (відповідальний секретар ААФУ), справи такі. На даний час, тільки Металург з Малина заявився у чемпіонат, його поки помістили у центральну зону. Ще три команди намагаються туди заявитись, але їх поки не приймають. ФФУ вимагає, щоб у них був рекомендований лист від голови ЖОФФ, Коцюбка О.П.. Житомирський Арсенал, вчора повідомив Коцюбка, що має намір брати участь у чемпіонаті під його керівництвом. Далі буде?

А за Авангард що?


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
rozdumДата: Вівторок, 19.04.2011, 14:37 | Повідомлення # 97
Vip-вболівальник
Повідомлення: 72
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
Знову наплутали федерація Коцюбка а не Опанащука

таки да, дійсно наплутав. Буває - там чорт голову зломить(

Quote (slem)
Чому 20-ка нічого непише про кубок області, наприклад про матч Газмяс-Авангард та інші. В середині березня газета активно підтримувала Коцюбка, а зараз бігає за Опанащуком.

Періодично ці приколи виникають і реально дратують. Так, періодично виходить, що про різні спортивні події під егідою Коцюбко двадцятка пише багато. Але виключно тому, що в цьому зацікавлений Коцюбко і або він якісь матеріали підкидає (і то не завжди. про спортивні події і матчі там теж рідко колиповідомляють. часто лише "політику"), або його можна легко вичепити. А от іншим - часто по барабану, напишуть про них, чи ні. І це за ними ще тре побігати, щоб саізволілі інформацію дати. А всього то треба часто - просто набрати номер. Подій і так - масса, на всі не встигнеш. Не лише футбол є.
Так що ніхто ні за ким не бігає.


журналіст, фотокореспондент, фотограф
 
КРБКДата: Вівторок, 19.04.2011, 14:37 | Повідомлення # 98
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (Andrey)
А за Авангард що?

Готуємо папери. biggrin
 
AndreyДата: Вівторок, 19.04.2011, 17:21 | Повідомлення # 99
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
Влада Житомирської області представила майбутню професійну футбольну команду

http://youtu.be/-Oi3rQkmqag


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua


Повідомлення змінив Andrey - Вівторок, 19.04.2011, 17:26
 
rozdumДата: Четвер, 21.04.2011, 00:33 | Повідомлення # 100
Vip-вболівальник
Повідомлення: 72
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Таке питання от
В понеділок в Житомирі на презетнації Арсеналу губернатору Опанащук пообіцяв, що має запрацювати в понеділок-вівторок сайт федерації. Хтось знає мо його адресу?


журналіст, фотокореспондент, фотограф
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » ЖОФФ (Житомирська обласна Федерація футболу)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net