<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » ЖОФФ (Житомирська обласна Федерація футболу)
ЖОФФ
rozdumДата: Четвер, 17.11.2011, 14:32 | Повідомлення # 201
Vip-вболівальник
Повідомлення: 72
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (GRAD)
Сам розумієш -політика

та да, на жаль, усе - політика(


журналіст, фотокореспондент, фотограф
 
shvedДата: П`ятниця, 23.12.2011, 20:50 | Повідомлення # 202
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Рижук про дві ЖОФФ та професійну команду Житомирщини...


 
GRADДата: Субота, 24.12.2011, 15:50 | Повідомлення # 203
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Рижук про дві ЖОФФ та професійну команду Житомирщини...

А де ж тут вибачте про 2 федерації?

Додано (24.12.2011, 13:50)
---------------------------------------------

Quote (GRAD)
А де ж тут вибачте про 2 федерації?

Спочатку з"явився тільки один ролік тому так і написав biggrin . А Рижук чекає просто кого визнає ФФУ ось і все.
 
shvedДата: Субота, 24.12.2011, 18:49 | Повідомлення # 204
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (GRAD)
А Рижук чекає просто кого визнає ФФУ ось і все.

Якщо вірити сайту ФФУ, то там напевно вже остаточно визначилися.
Наскільки я обізнаний, то вся затримка саме від Коцюбка. На святкувані 20-ти річчя ФФУ, Суркіс порадив подати до суду на федерацію Опанащука і справу буде завершено. Так як саме у федерації Коцюбка усі повноваження (від ФФУ).
Чому до цих пір цього не сталося, для мене загадка. fool
 
GRADДата: Неділя, 25.12.2011, 02:33 | Повідомлення # 205
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Чому до цих пір цього не сталося, для мене загадка.

Тому що не все так просто. По якій такій причині на останній конференції ФФУ були дві федерації? Саме конференція ФФУ має розглянути питання двох федерацій і прийняти рішення. Суркіс сам цього рішення не приймає. Просто йому вигідніший Коцюбко, тому він і на сайті ФФУ. А суди можуть тягнутися довго і безрезультатно.
 
121212Дата: Четвер, 16.02.2012, 01:22 | Повідомлення # 206
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Кто обескровил и изуродовал житомирский футбол

Инициатором всего негативного, что происходит в Житомирской футбольной общине, является Милетий Бальчос. Он возглавляет ПФЛ (профессиональную футбольную лигу), которая является таким же коллективным членом Федерации футбола Украины, как и Житомирская областная федерация футбола.

Бальчос назначал Опанащука, потом Чернявского, потом снова Опанащука, т. е. он их «крестный папа». Кроме того, Бальчос пользуется авторитетом у житомирских чиновников.

После избрания председателем ЖОФФ Александра Коцюбко, Бальчос фактически потерял контроль над житомирским футболом. Коцюбко признает верховенство решений исполкома (как коллегиального органа) ЖОФФ, решений исполкома ФФУ, регламент ФФУ, а не заезжих авторитетов. В отместку Бальчос инициирует заседание исполкома 13 января 2011 г. из «бывших», проводит его руками Р. Гулы, сам на нем присутствует и назначает конференцию. Он же готовил документы на 15 марта 2011 г. на «Конференцию чиновников», как её прозвали в футбольном мире, и сам же на ней присутствовал, сам ее возглавлял, сам выступал с трибуны – в общем, руководил процессом. Бальчос даже прошел делегатом от какого-то Житомирского района.

В январе 2012 г начался суд. И Бальчос тут как тут – опять руководит процессом.

«До тех пор пока на житомирский футбол не перестанут влиять «заезжие казачки», мира в нашем футбольном доме не будет», - уверен член исполкома ЖОФФ Владимир Зорник.

О том, что Бальчос «приложил руку» к нынешней ситуации в житомирском футболе говорит и арбитр национальной категории Виктор Соболевский.

«Бальчос действительно присутствовал 13 января 2011г. на исполкоме и не только. Я написал докладную записку на имя Житомирской областной федерации футбола. Девять лет эти Бальчосы, Опанащуки и Чернявские валили футбол. Они обескровили и изуродовали житомирский футбол до неузнаваемости.

Почему мы избрали Коцюбко председателем ЖОФФ? Да всё очень просто. Он является президентом Спортивного клуба «Легион». На наших глазах около 10 лет он руководит этим клубом. И бокс, и футбол –все в порядке. В клубе спортсмены обуты, одеты, дети и взрослые занимаются спортом. Все четко и понятно. Мы уверены, что он сможет поднять футбол в области, реконструировать стадионы, создать команду профи. А что получается – его пытаются втоптать в грязь, а на самом деле топчут нас: спортсменов, арбитров, руководителей клубов, детей, родителей, одним словом футбольный актив Житомирщины.

Я вам признаюсь, Коцюбко не хотел идти на эту должность, мы его уговорили. И, к чести для него сказано, в тяжелую минуту он не плюнул, не бросил, а наоборот активно работает, чтобы вывести житомирский футбол из этого болота», - объясняет Соболевский.

Он уверен, что если случится так, что Коцюбко и исполком ЖОФФ проиграют суд, то к восьмилетнему застою добавится еще четыре года (именно на такой срок выбирают председателей областных федераций).

«Получится 12 лет позора, демагогии, футбольной атрофии, деградации. Мы вернемся на 100 лет назад», - убежден арбитр.

Пресс-служба ЖОФФ

http://zhitomir.info/news_103683.html


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
GRADДата: Четвер, 16.02.2012, 02:18 | Повідомлення # 207
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
Повністю підтримую все вище написане. Головне щоб Коцюбко був об"єктивним у своїх діях до всіх членів ЖОФФ , і футбольних колективів. Бо якщо буде травити Авангард, як він це робив минулоріч, з подачі зама, то вважатиму зміну керівництва ЖОФФ як зміну "шила на мило". Тому як надії ми на нього покладали великі. А всю воду варять у ситуації з федераціями на даному етапі бердичевські вихідці- Бальчос, Чернявський, ще десь такий собі DOCTOR на сайті крутився. Я навіть пам"ятаю коли заварилася каша навкруги федерації, рядові бердичівські вболівальники виступали проти і на конференцію не заявилися. shved може підтвердити. А взагалі- це все почалося через Суркіса biggrin , що й послужило поштовхом для решти подій. applause dollar fool nono
 
shvedДата: Середа, 29.02.2012, 01:19 | Повідомлення # 208
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (GRAD)
А всю воду варять у ситуації з федераціями на даному етапі бердичевські вихідці- Бальчос...


Мілетій Бальчос знову намагається "додати" масла в огонь...


... на Виконкомі постало питання про присутність на засіданні Олександра Коцюбка, який називає себе головою житомирської Федерації футболу. Ситуація з Федерацією футболу на Житомирщині взагалі за межами розуміння. Всім відомо, що на останньому Конгресі ФФУ мандатна комісія запропонувала призупинити участь Федерації футболу Житомирської області в усіх офіційних заходах ФФУ до того часу, поки не буде доведено легітимність існування однієї федерації та протизаконність функціонування іншої. Члени Конгресу одностайно підтримали пропозицію мандатної комісії. Всупереч цьому ФФУ запрошує на це засідання пана Коцюбка, очільника однієї з федерацій, при цьому не запросивши керівника другої – Юрія Опанащука. Цікаво інше – на офіційному сайті житомирської Федерації футболу публікуються матеріали, які, м’яко кажучи, не відповідають слову закону. Без вердикту суду, який розглядає справу щодо діяльності двох федерацій у Житомирській області, ФФУ в особах президента Григорія Суркіса та віце-президента, виконавчого директора ФФУ Олександра Бандурка, визнає Коцюбка і федерацію, яку він очолює!

- А документальні підтвердження визнання федерації під керівництвом Коцюбка існують?

- Особисто я хотів би побачити документи, де відображено рішення будь-якого органу управління ФФУ про визнання федерації Коцюбка. Є лист за підписом першого віце-президента ФФУ Бандурка про те, що Федерація надає повноваження федерації футболу Коцюбка представляти інтереси житомирського футболу в державних органах, установах та інших організаціях. Невже ФФУ – це лише Олександр Іванович Бандурко? Яким рішенням йому надано право виступати від імені інших колективних членів, які складають Всеукраїнську спортивну громадську організацію «Федерація футболу України»? На сьогодні це питання риторичне. Більш того, я розцінюю такі дії як неповагу на адресу Житомирської облдержадміністрації, яка є єдиною організацією, що має право наділяти повноваженнями щодо розвитку футболу обласну федерацію.

детальніше на ua-football.com


Від себе додам, що нічого нового в новому сезоні не зміниться! Колишній "клан" ЖОФФ буде і надалі все робити, аби зберегти "свій" рівень нашого обласного футболу. Можемо знову очікувати, що команди нашої області змусять грати у федерації Опанащука, якого так підтримує облдежадміністрація. Та сама облдержадміністрація, яка в минулому році створила професійну команду у нашій області, відремонтувала центральний стадіон області і т.д..
 
VenusДата: П`ятниця, 02.03.2012, 09:21 | Повідомлення # 209
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
angry angry angry angry angry angry angry angry angry
 
GRADДата: П`ятниця, 02.03.2012, 23:01 | Повідомлення # 210
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Мілетій Бальчос знову намагається "додати" масла в огонь...

Педір він і всі хто варить воду навколо ЖОФФ.
 
121212Дата: Вівторок, 20.03.2012, 01:40 | Повідомлення # 211
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Футбольные войны в Житомире: Коцюбко раскрыл судебную аферу Опанащука
Председатель Житомирской областной федерации футбола Александр Коцюбко рассказал «Журналу Житомира» об афёре Юрия Опанащука, другого руководителя федерации.

- Несколько месяцев Опанащук и его команда не предоставляли суду документы. А когда принесли – у меня закралось сомнение, о чем я и объявил в зале заседания. Я сделал запрос в Федерацию Футбола Украины. Получил документы и сравнил их с документами, которые были представлены суду. Протокол резко отличался. Афёра вскрылась. - говорит по телефону Александр Коцюбко.

Последствия таких махинаций могут быть непредсказуемы. Скорее всего, судом документы будут направлены в прокуратуру, которую заинтересует кто именно подделывал документы.

- В глазах общества они себя дискредитировали. И уже неважно, чем закончиться суд, суд уже свершился, суровая реальность, моральные банкроты. Хотели сделать гладко на бумаге, да забыли про овраги, а по ним ходить! - возмущается Коцюбко.

По мнению Александра Коцюбка, власти заблокировали в прошлом году строительство футбольного стадиона (двойника им. Банникова) в городе Житомире, строительство детского стадиона с искусственным покрытием, развалили такие футбольные клубы как «Химмаш» Коростень и серебряный призёр Украины Новоград-Волынский «Звягель».

- Житомирскую ДЮСШ олимпийского резерва превратили в обычную сельскую школу с курятником и приупавшими воротами в центре города. Они блокируют формирование профессиональной футбольной команды в г. Житомире, не допускают профессионалов - мастеров спорта СССР и заслуженных тренеров Украины к формированию этой команды. Вот уже девять лет благодаря бывшим футбольным руководителям – Опанащуку, Чернявскому и их «папам», футбол в клетке. Вы должны усвоить вот что: посади орла в клетку, и он будет кусать её прутья, все равно будь они железные или золотые. Футбол хочет свободы, футбол хочет прогресса. - комментирует Коцюбко.

Также, глава федерации пригласил представителей СМИ на судебное заседание, которое состоится 20 марта 2012 г. в 10:00 в Королёвском районном суде.

- Житомирянам я хочу сказать - я верю, что у нас будет профессиональный футбол, в Житомире будут футбольные клубы, возродятся стадионы детские и взрослые. И мы вместе сможем насладиться игрой миллионов, - уверен Коцюбко.

Напомним, в январе этого года, Александр Коцюбко начал судебный процесс против Юрия Опанащука за Житомирскую федерацию футбола.

http://zhzh.info/news/2012-03-16-12386


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
mix@Дата: Вівторок, 20.03.2012, 12:09 | Повідомлення # 212
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
ждем конца судебного заседания сегодня...
 
shvedДата: П`ятниця, 30.03.2012, 16:42 | Повідомлення # 213
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
За якими правилами грають на Одещині?
Виходить, що не одні ми такі в державі нашій. biggrin
 
mix@Дата: Субота, 31.03.2012, 01:18 | Повідомлення # 214
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
За якими правилами грають на Одещині?
Виходить, що не одні ми такі в державі нашій.

DE JA VIU))))
 
shvedДата: П`ятниця, 20.04.2012, 01:21 | Повідомлення # 215
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Нарешті завершився суд між двома федераціями футболу (Опанащук vs Коцюбко).
Впевнений, що вже сьогодні на сайтах ЖОФФ та Житомир інфо буде детально розписано про всі перепетії заключного дня цього процесу.
Я ж можу Вам сказати, що суд визнав легітивною Федерацію Коцюбка.
Тепер цікаво, що буде далі? Великі сумніви я маю, що це вже крапка...
 
mix@Дата: П`ятниця, 20.04.2012, 10:43 | Повідомлення # 216
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Великі сумніви я маю, що це вже крапка...

завжди є час на апіляцію....
 
shvedДата: П`ятниця, 20.04.2012, 12:26 | Повідомлення # 217
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (mix@)
завжди є час на апіляцію....

Звісно, що рішення можна оскаржити, але шансів там теж не дуже багато буде. Тим більш, що Опанащук увесь час надавав справки до суду, що він лежить у лікарні і не може відвідати засідання суду. А тут прибіжить оскажувати.
 
AndreyДата: П`ятниця, 20.04.2012, 18:28 | Повідомлення # 218
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Нарешті завершився суд між двома федераціями футболу (Опанащук vs Коцюбко). Впевнений, що вже сьогодні на сайтах ЖОФФ та Житомир інфо буде детально розписано про всі перепетії заключного дня цього процесу. Я ж можу Вам сказати, що суд визнав легітивною Федерацію Коцюбка. Тепер цікаво, що буде далі? Великі сумніви я маю, що це вже крапка...

Суд поставил точку в «футбольной войне» в Житомирской области

19 апреля Королевский районный суд города Житомира поставил точку в футбольной войне между Опанащуком и Коцюбко.

Судебная тяжба, которая продолжалась более шести месяцев, завершилась. Своим решением Королевский суд признал недействительным заседание Исполкома Житомирской областной спортивной общественной организации «Житомирская областная Федерация футбола» от 13 января 2011 года. Так же недействительной признана пятая отчетно-избирательная конференция Житомирской областной спортивной организации, которая состоялась 15 марта 2011 года.

Председателем Житомирской областной Федерации футбола суд признал Александра Коцюбко, который был избран на внеочередной отчетно-выборной конференции 12 января 2011 года.

«При рассмотрении дела суд руководствовался только законом, был объективным и беспристрастным, а потому вынес справедливое и законное решение. Я надеюсь, что ответчик в полном объеме выполнит данное решение, а не будет искать возможные юридические ходы, которые, на мой взгляд, являются лишь способом затягивания судебного разбирательства», - отметил адвокат истца Геннадий Трюхан.

Председатель ЖОФФ Александр Коцюбко отметил, что теперь перед областной федерацией футбола стоит задача объединить футбольное общество в Житомирской области.

«У меня, наконец, появилась возможность объединить житомирский футбол и восстановить полноценное функционирование областной федерации. Решение суда для нас закон и мы, как законопослушные граждане, будем его выполнять. Надеюсь, что и наши оппоненты будут действовать так же. Для нас главное – это развитие футбола в Житомирской области. А для этого надо объединять наши усилия, а не вести войну. Давайте совместно решать проблемы, играть в футбол и поднимать его уровень в Житомирской области», - сообщил Александр Коцюбко.



Джерело:Житомир.info


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
GRADДата: Субота, 21.04.2012, 01:09 | Повідомлення # 219
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
Цікаво мені і всім , що тепер заспіває Рижук. Якщо чесно- матюкатись хотілося давно а на даний момент просто зачекаю. angry
 
mix@Дата: П`ятниця, 27.04.2012, 16:36 | Повідомлення # 220
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Звісно, що рішення можна оскаржити, але шансів там теж не дуже багато буде. Тим більш, що Опанащук увесь час надавав справки до суду, що він лежить у лікарні і не може відвідати засідання суду. А тут прибіжить оскажувати.

веду до того, що з нашим законодавством можна довго тягатись в бюрократичній машині.... навряд чи поступиться. Хоча таке рішення, на мою думку, було б тільки на користь футболу і командам
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » ЖОФФ (Житомирська обласна Федерація футболу)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net