<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд
Чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд
shvedДата: Понеділок, 28.06.2010, 11:56 | Повідомлення # 101
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
ФК "Тернопіль" - ОДЕК 3:0

Перемогою з рахунком 3:0 завершився для ФК “Тернопіль” поєдинок шостого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів.
У ньому наша команда розгромила команду ОДЕК із Оржева Рівненської області. Забитими голами у складі “жовто-блакитних” відзначилися Сергій Полянчук і двічі Ростислав Ціх.
Поєдинок діючого чемпіона Тернопільської області ФК “Тернопіль” із чемпіоном Рівненщини 2008 року був покликаний дати відповідь одразу на ряд запитань. Перше з них – чи зуміють оржівці втрутитися у боротьбу за перші дві сходинки турнірної таблиці. Інше – наскільки логічною була нічия між цими командами в Оржеві.
Нагадаємо, тоді в матчі першого кола на виїзді наші хлопці розійшлися миром із суперниками з рахунком 0:0. Ця втрата очок стала єдиною для нашої команди у поточному розіграші ліги.
Перед поєдинком ОДЕК поступався нашим хлопцям у турнірній таблиці на п’ять очок. Поразка фактично залишала за ОДЕКом третю сходинку, без особливих перспектив піднятися вище, але фактично і без страху “впасти на дно”. Адже нагадаємо, що у наступний раунд змагань проходять три команди від групи кожної групи.
Не оминули також тернополян і кадрові втрати. Не зумів взяти участі у поєдинку травмований Ігор Мединський. До речі, його на вістрі атаки “Тернополя” часто не вистачало для вдалого завершення атак.
Поєдинок розпочався із розвідки. Команди не пішли вперед великими силами. Тернополяни, які грали у доволі незвичній для них зелено-чорній формі, на правах господаря першими взяли ініціативу у свої руки вже приблизно на 10-й хвилині, і не відпускали її вже до закінчення матчу.
Перше загострення поблизу воріт В’ячеслава Голюка переросло у забитий гол. Василь Чорний виконував прострільну передачу з лівого флангу атаки своєї команди, однак влучив у руку супернику. Арбітр зустрічі Микола Дубінін із Самбора вказав на 11-метрову позначку.
“Вирок” взявся пробивати штатний пенальтист команди – Ростислав Ціх. Його удар виявився невідпорним для воротаря суперників, який хоч і вгадав напрямок польоту м’яча, нейтралізувати загрозу не зумів – 1:0.
Забитий гол гри не пожвавив. Домінування “Тернополя” відчувалося на кожному клаптику футбольного поля, проте без загострення біля воріт Голюка. Другий гол глядачі побачили вже під завісу тайму. На 38-й хвилині Андрій Дубчак фірмовим вкиданням з аута метрів на 35 фактично вивів віч-на-віч із голкіпером гостей Сергія Полянчука. Останній зумів проштовхнути м’яч у сітку воріт – 2:0.
До завершення тайму господарі втратили ще дві чудові нагоди забити втретє. Так, Сергій Полянчук на 40-й хвилині із-за меж штрафного майданчика парашутом закидав м’яч за комірець Голюку. Однак вийшло вище воріт.
А вже через хвилину все той же Полянчук вивів після контратаки своєї команди сам на сам із воротарем суперників Василя Чорного. Однак удар у нападника не вдався – повіз ворота.
Якщо у першому таймі гравці обох команд все ще намагалися демонструвати хоч якісь швидкості, то у другому таймі не стало і їх. За такого “стоячого” футболу господарі ініціативи все ж не віддали, і логічно забили й третій гол. На 63-й хвилині Ростислав Ціх виконав штрафний на ворота гостей із центрального круга.
Метушня у воротарському майданчику гостей дезорієнтувала голкіпера, таким чином м’яч, нікого не зачепивши, влетів у ворота – 3:0.
Ростислав лише підтвердив свою якість унікального гравця. Вже який за рахунком матч він, нічим не відрізняючись на полі, фактично “робить” результат. Це вже його п’ятий забитий м’яч у поточному турнірі. І всі – зі стандартних положень. Тричі з пенальті, одного разу після виконання штрафного і одного - безпосередньо після удару від кутового прапорця.
Через три хвилини міг робити перевагу своєї команди ще більш вражаючою Роман Гаврилюк. Однак після флангової передачі партнера зі зручної позиції ударом головою пробив повз ворота Голюка. До завершення поєдинку команди вже фактично догравали, змирившись із підсумковим результатом.
Найреальнішу нагоду змінити рахунок вже на 89-й хвилині втратив гравець гостей Дмитро Улянчук. Після помилки у захисті господарів він цілив у ближній кут воріт Михайла Чорного. Проте голкіпер у цьому випадку зреагував на удар суперника, перевівши “снаряд” на кутовий.
Отже, фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу “Тернополя” – 3:0. Із таким же рахунком у паралельному матчі “Звягель-750” тріумфував у гостьовому матчі з “Верестом” із Дунаївців.

Стало відомо те, в чому фактично ніхто не сумнівався – саме у восьмому турі в Новоград-Волинську розіграється доля першого місця. Тоді зустрінуться “Звягель” і ФК “Тернопіль”. Третім із 95% ймовірністю фінішує ОДЕК.
За передостаннє місце в групі ще поборються “Верест” і тернопільське “Топільче”. Саме вони у наступному турі зійдуться між собою. Результат матчу й стане в значній мірі доленосним у боротьбі за втішну 4 сходинку.

Джерело: Офіційний сайт ФК Тернопіль

 
zvyagel750Дата: Понеділок, 28.06.2010, 13:02 | Повідомлення # 102
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Quote
Четвертого голу в матчі глядачам довелось чекати аж до 75-ї хвилини. Аж тоді Андрій Пастернак, який лише за мить до цього вийшов на заміну першим дотиком до м’яча розстріляв ворота Цяпи – 3:1.
Швед переправ не четвертого, а третього


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
shvedДата: Понеділок, 28.06.2010, 13:31 | Повідомлення # 103
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (zvyagel750)
Швед переправ не четвертого, а третього

Там все правильно. 3+1=4 Це четвертий гол у матчі)))
 
zvyagel750Дата: Понеділок, 28.06.2010, 14:48 | Повідомлення # 104
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
ааа точно))) щось втиканув happy

http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
shvedДата: П`ятниця, 02.07.2010, 02:32 | Повідомлення # 105
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
ФК "Тернопіль" зіграє зі "Звягелем"

"Звягель-750" із Новоград-Волинського Житомирської області стане наступним суперником ФК "Тернопіль" у Чемпіонаті України серед аматорів. Поєдинок пройде 30 червня на полі команди-суперника. Початок зустрічі о 18.00.
Аналізуючи турнірну таблицю, можна зробити висновок – це протистояння стане ключовим у боротьбі за першу сходинку.

Стартували відмінно
У грі команд з Тернополя та Новоград-Волинського визначиться доля першої сходинки у груповому етапі чемпіонату. Наразі наші хлопці в турнірній таблиці випереджають суперників на три очка. Причому у Тернополі "Звягель-750" розгромили. Він поступився підопічним Василя Івегеша з рахунком 1:4. Незважаючи на такий результат, віце-чемпіону Житомирщини 2009 р. достатньо здобути перемогу в домашньому матчі для того, щоб очолити турнірну таблицю. Адже у підопічних Андрія Лося - краща різниця забитих і пропущених м’ячів.
У поточному турнірі гравці "Звягеля" стартували просто відмінно. Вже у перших двох турах "на щиті" з Новоград-Волинського відправилися команди ОДЕК із Оржева та "Верест-ІНАПіК" з Дунаївців. Обидва суперники отримали у власні ворота по п’ять м’ячів без відповіді. Саме із таким доробком "зелено-чорні" прибули у Тернопіль на календарну зустріч проти однойменного клубу. Тож тут уперше у поточному сезоні для підопічних Лося "коса найшла на камінь".

Забитий гол розслабив
"Тернопіль" захопив ініціативу вже зі стартових хвилин, не даючи опонентам вільного простору. Абсолютно логічним за такої гри стало перше взяття воріт Максима Дуброва. Ростислав Ціх точним ударом реалізував пенальті (1:0). Забитий гол тоді дещо розслабив господарів, чим гравці "Звягеля" і скористалися. Після не зовсім впевненої гри у виконанні голкіпера "Тернополя" капітан гостей Дмитро Горбаченко відновив статус-кво. Але цей випад став останнім результативним для гостей. Надалі забивали лише тернополяни. Відзначалися тоді Ігор Мединський, Василь Чорний і Ростислав Ціх.
Загальний рахунок 4:1 - цілком відображав події на полі. Адже, окрім реалізованих моментів, ще декілька разів зі зручних позицій не забивали Василь Чорний і Богдан Семенець. Загалом та гра проти "Звягеля", на думку фахівців, стала кращою у виконанні "Тернополя" в аматорській лізі поточного сезону.
До речі, після такого розгрому, гравці "Звягеля" зігнали злість на ще одній команді нашого міста – "Топільче". Вони тоді перемогли у гостях із рахунком 8:1. Після цього була виїзна нічия проти ОДЕКу з Оржева (2:2) та перемога над "Верестом" (3:0).

Гратимуть "на всі 100"
Фани "Звягеля", у свою чергу, причину єдиної поразки команди в Тернополі побачили у доволі дивному рішенні тренера грати проти тернополян лише із трьома захисниками. Мовляв, проти серйозного суперника гра від атаки швидше за все очікуваного результату не дасть. Так чи інакше, за їхнім переконанням, у Новоград-Волинську гравці "Звягеля" докладуть максимум зусиль, щоб реабілітуватися перед своїми уболівальниками.
Окремо варто відзначити уболівальників "зелено-чорних". На матчі чемпіонату Житомирщини на трибунах стадіону "Авангард" їх збирається близько 3000. Стільки ж – на матчі чемпіонату України серед аматорів. Для 56-тисячного містечка це - суттєва цифра. Для порівняння, приблизно стільки ж уболівальників в середньому відвідували матчі тернопільської "Ниви" у першій лізі. Хоча варто все ж додати, що вхід на стадіон на домашні матчі "Звягеля" - безкоштовний. Відтак можна не сумніватися: армія вболівальників у поєдинку проти "Тернополя" гнатиме свою команду вперед.
Чи впораються із таким тиском з боку фанів суперника підопічні Василя Івегеша - побачимо. Адже подібного досвіду у них малувато - за три роки існування клубу, грати на виїзді проти клубу з такою масовою підтримкою тернополянам доведеться вперше.

Джерело: 20 хвилин

 
david20061Дата: П`ятниця, 02.07.2010, 11:33 | Повідомлення # 106
Фанатік
Повідомлення: 192
Репутація: 15
Зауваження: 0%
Статус:
На игре с Легионом ВВ заикнулся, что у нашего Звягеля еще много игр на разных турнирах: первенство области, чемпионат среди аматорских команд, КУБОК УКРАИНЫ. О каком кубке ишла речь? Наши парни будут участвовать в кубке страны среди аматорских колективов?
 
zvyagel750Дата: П`ятниця, 02.07.2010, 13:08 | Повідомлення # 107
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Ну мабудь аматорський кубок як і в тому році, щоб грати в Кубку України серед професіоналів потрібно в 2-ій лізі грати

http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
shvedДата: П`ятниця, 02.07.2010, 15:44 | Повідомлення # 108
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
0:2 — ще не поразка

Саме це довели позавчора гравці ФК «Тернопіль» прихильникам футболу Новоград-Волинського на Житомирщині. У передостанньому своєму матчі групового етапу чемпіонату України серед аматорів підопічні Василя Івегеша й Анатолія Назаренка поступалися господарям із «Звягеля-750» двома м’ячами. Однак знайшли в собі сили не лише вирівняти становище (Ігор Мединський, Роман Гаврилюк), а й забити переможний гол. Остаточний підсумок матчу — 3:2 на користь «Тернополя» — встановив Анатолій Сень.

Інша тернопільська команда, «Топільче», перші три очки записала до свого доробку завдяки неявці на матч дунаєвецького «Вереста-ІНАПІКА». Господарям зараховано технічну перемогу — 3:0.

Футбольний клуб «Тернопіль», набравши після семи поєдинків 19 пунктів, достроково став переможцем групи. «Топільче» ж на останньому, п’ятому місці. А разом із «Тернополем» у вирішальній стадії змагань братимуть участь вже згаданий «Звягель-750» та оржівський ОДЕК.

І. НАГІРНИЙ.

Джерело : Газета «Вільне життя плюс», №50 (15162) від 02.07.2010 р.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
"Звягель-750" - ФК "Тернопіль" 2:3

Поєдинку у Новоград-Волинському Житомирської області судилося стати протистоянням у якому вирішувалась доля першої сходинки турнірної таблиці. До звітного протистояння тернополяни випереджали "Звягель" у турнірній таблиці на три очки. Таким чином, для того щоби оформити у турнірній таблиці першу сходинку, "жовто-блакитним" було достатньо зіграти внічию. У свою чергу, господарів матчу для того, щоб очолити турніру таблиці влаштовувала лише перемога.

Підганяла свою команду вперед також численна армія уболівальників. За даними неофіційного сайту клубу, очевидцям протистояння стали 2600 глядачів. Цифра доволі вражаюча навіть за мірками професійного футболу, не те що аматорського.

На правах господарів, з початку матчу ініціативою заволоділи гравці "Звягеля". Підсумком старань суперників наших земляків і став перший гол у ворота Михайла Чорного. Довгою діагональною передачею гравця "Звягеля" вивели на ударну позицію Юрія Періна, який вже без проблем переграв стража воріт "жовто-блакитних" – 1:0. Пропущений гол пожвавив тернополян, які зуміли вирівняти гру. До завершення першого тайму на полі точилася рівна боротьба.

Головні події поєдинку розгорнулися вже після перерви. Дебют тайму залишився за підопічними Василя Івегеша. Рахунок на табло змушував тернополян йти вперед. Однак, як часто буває у таких випадках, замість того, щоб відновити статус-кво наші хлопці пропустили вдруге. Все той же Юрій Перін ідеальним виконанням небезпечного стандарту поцілив точно у "дев'ятку" воріт Михайла Чорного – 2:0.

Йшла 63 хвилина, події на полі вже прийняли загрозливий для наших хлопців вигляд. І тут тернополяни проявили свій характер. Протягом семи хвилин нашим хлопцям вдалось перевернути всі події на полі з ніг на голову. Вже через одну хвилину після другого пропущеного м’яча команді вдалось від квитати один м’яч. Після комбінація учасникам якої стали Ростислав Ціх, Василь Чорний та Анатолій Сень, м’яч доставили Ігорю Мединському. Останній змістився вздовж штрафної, та прицільним ударом влучив у "дев'ятку" воріт Максима Дуброва – 2:1.

На 70-й хвилині поєдинку гостям вдалось відновити рівновагу – флангову передачу Ростислава Ціха точним ударом під поперечину завершив Роман Гаврилюк – 2:2. А ще через одну хвилину тернополяни вийшли вперед. Сергій Полянчук зумів перехопив м’яч у центрі поля та відмінним пасом вивів на побачення із Дубровим Анатолія Сеня. Останній переграв голкіпера господарів без зайвих проблем – 3:2 на користь "жовто-блакитних".

До завершення поєдинку залишалося ще близько 20 хвилин. Господарі ще докладали зусилля для того, аби вирвати бодай нічию. Загрози воротам Михайла Чорного виникали після виконання стандартів, проте цього разу захист відпрацьовував надійно. Завершення поєдинку ознаменувалось рядом замін, зроблений тренерським штабом тернопільського клубу. Фінальний свисток зафіксував вольову перемогу "Тернополя".

Ці три очки дозволили нашим хлопцям фінішувати забронювати першу сходинку турнірної таблиці ще за два тури до календарного завершення змагань групового етапу. Наступний, 9-й тур для нашої команди вихідний. Останній ж, 10-й тур "Тернопіль" мав провести у Дунаївцях проти "Вереста". Проте, у зв’язку з тим, що суперники знялися зі змагань – команді буде зараховано технічну перемогу.

Джерело: офіційний сайт ФК "Тернопіль"

 
shvedДата: Субота, 24.07.2010, 00:08 | Повідомлення # 109
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Вже відомо де відбудеться фінальна частина аматорської ліги, нажаль це відбудеться не в Новограді-Волинському sad Де саме я ще не знаю. ВВ відмовився поділитися зі мною інформацією (має зуб на мене за висвітленя на сайті конфлікту з Яриком), але гадаю у найближчий час ця інформація стане доступною нам.
У Кубку аматорів "Звягель-750" розпоччне боротьбу з 1/8 фіналу, так що прийдется чекати на переможця пари. ВВ знає, що це за пара, але відмовився сповістити нам, знову через вище згадувану причину wink . Але рано чи пізно ми про це дізнаємося happy
 
AndreyДата: Субота, 24.07.2010, 11:56 | Повідомлення # 110
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Вже відомо де відбудеться фінальна частина аматорської ліги, нажаль це відбудеться не в Новограді-Волинському

Конечно жалко що не Новограде. angry angry angry


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
RytansДата: Субота, 24.07.2010, 14:04 | Повідомлення # 111
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Не можу зрозуміти В.В. Кругом брехня !!!
 
КРБКДата: Субота, 24.07.2010, 20:59 | Повідомлення # 112
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Ви краще думайте як команду підтримати на півдні адже фінал відбудеться саме там.
 
RytansДата: Неділя, 25.07.2010, 00:12 | Повідомлення # 113
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Розкажіть про подальший перебіг чемпіонату аматорів.... Дякую. Як підтримати ? Що робити ?
 
КРБКДата: Понеділок, 26.07.2010, 12:13 | Повідомлення # 114
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Тільки буде новина -напишемо.
 
shvedДата: Середа, 04.08.2010, 15:51 | Повідомлення # 115
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Починається черговий розіграш Кубка України серед аматорів. Наш регіон представляють дві команди - "Звягель-750" та "Зоря-Енергія".
Романівці 11 та 18 серпня зіграють з представником Київщини ФК "Вишневе", наша команда скоріш за все розпочне боротьбу з наступного раунду 25 серпня.
 
AndreyДата: Середа, 04.08.2010, 16:36 | Повідомлення # 116
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
shved, а це всі 24 учасника будуть в одній групі чи будуть ділитись на групи чи це ще невідомо?

Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua


Повідомлення змінив Andrey - Середа, 04.08.2010, 16:36
 
RytansДата: Середа, 04.08.2010, 19:59 | Повідомлення # 117
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
А звідки цифра 24 ?
 
shvedДата: Середа, 04.08.2010, 23:18 | Повідомлення # 118
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Andrey)
shved, а це всі 24 учасника будуть в одній групі чи будуть ділитись на групи чи це ще невідомо?

Грають на вибування, одна гра у дома, друга на виїзді. За сумою двох матчів переможець йде до наступного туру, а переможений завершує свій виступ у турнірі.

Quote (Rytans)
А звідки цифра 24 ?

Rytans, ось тут команди які беруть участь у турнірі - http://www.ffu.org.ua/ukr/tournaments/cup_amators/cup_amators_table/

 
shvedДата: Четвер, 05.08.2010, 15:55 | Повідомлення # 119
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Стали відомі пари попереднього раунду Кубка України серед аматорських команд.

11.08.2010 ФК "Самбір" (Самбір, Львівська обл.) - "Берегвідейк" (Берегове, Закарпатьська обл.)
11.08.2010 ФК "Снятин-Євромодуль" (Снятин, Івано-Франківська обл.) - "Агро-Збруч" (Підволочиськ, Тернопільська обл.)
11.08.2010 ФК "Шаргород" (Шаргород, Вінницька обл.) - "Марспирт" (смт. Нагірянка, Тернопільська обл.)
11.08.2010 "Зоря-Енергія" (Романів, Житомирська обл.) - "Ліга" (Вишневе, Київська обл.)
11.08.2010 "УкрАгроКом" (с.Головківка, Кіровоградська обл.) - "Нове" життя (с.Андріївка, Полтавська обл.)
11.08.2010 ФК "Попасна" (Попасна, Луганської обл.) - "Словхліб" (Слов'янськ, Донецька обл.)
11.08.2010 "Форос" (Ялта, АР Крим) - "Мир" (Горностаївка, Херсонська обл.)
11.08.2010 "Тепловик" (Южноукраїнськ, Миколаївська обл.) - "Олімпік" (Кіровоград)

Більш за все, що наш "Звягель-750" очікує переможця дуелі Снятин-Євромодуль - Агро-Збруч. (поки що підтверження цієї інформації я ніде не знайшов)

 
КРБКДата: П`ятниця, 06.08.2010, 00:25 | Повідомлення # 120
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
У команді з Берегово по моєму грає наш Артур Гриценко і можливо вони нам попадуть.
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net