<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд
Чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд
shvedДата: Вівторок, 13.09.2011, 15:59 | Повідомлення # 941
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
13 вересня на Київщині стартує фінальний етап аматорського чемпіонату країни. Цього року вісім команд по традиції розподілені на дві підгрупи. Однак відмінність у тому, що представники групи А проводитимуть свої зустрічі у Львівській області, а другий квартет гратиме у столичному регіоні.

Група А. Господарем першої групи став ФК «Самбір». Це і не дивно: найбільша глядацька аудиторія на попередньому етапі була присутня саме на домашній зустрічі команди зі Львівщини. 4 000 глядачів! Такими показниками не можуть похизуватися навіть деякі колективи Прем’єр-ліги України. Та й президент «Самбору» Ярослав Кузьмяк дуже хотів бачити в себе фінал чемпіонату. Представники Львівщини у своїй групі на попередньому етапі посіли перше місце, випередивши найближчого переслідувача на п’ять пунктів. Саме «олені» є одними з головних претендентів на перемогу.

Останню восьму путівку до фіналу змагань отримав «ОДЕК» з Рівненщини. Команда у додатковому матчі плей-офф переграла молодіжний склад плискської «Єдності» в останній день літа. Минулого року команда оржівського деревообробного комбінату завоювала бронзові нагороди аматорського чемпіонату і, звісно, має величезне бажання покращити результат вже цієї осені. Хоча, як заявив президент «ОДЕКу» Мирон Чернецький у інтерв’ю нашому кореспонденту, для команди важливіший обласний чемпіонат, бо «всеукраїнський турнір для нас має радше символічне значення — аби футбольний люд не забував про Оржів». Оржівці, як і «Самбір», на попередньому етапі грали у групі 1. Там команда посіла лише третю сходинку, пропустивши вперед ще і «Збруч». Ну і наостанок відзначимо, що саме за «деревообробників» виступає найкращий бомбардир попереднього етапу змагань: Віктор Газицький.

Відоме вже на усю країну «Нове життя» з Андріївки цього річ дебютуватиме у фінальному етапі чемпіонату. Підопічні Ігоря Коваля у груповому етапі за ще за три тури до завершення змагань вибороли путівку до ТОП-8. У першу чергу слід задатись питанням: чого слід очікувати від андріївців? За підбором виконавців команда точно не має бути «хлопчиками для биття». Хоча дуже потужний виступ у групі може навпаки зіграти не на руку «Новому життю». Також варто додати, що футболісти з Полтавщини разом з миколаївським «Торпедо» найбільше разів радували своїх прихильників голами: 25 точних пострілів у 10 матчах.

Останній представник групи А — ФК «Лисичанськ». Команда не дуже радувала вдалими результатами у відборі, посівши лише третю сходинку. Але у зв’язку з отриманням краматорським «Авангардом» статусу професіоналів, колектив з Луганщини отримав путівку до фіналу чемпіонату. Під час перерви аматорського чемпіонату в ФК «Лисичанськ» сталися зміни. Команду покинув один з лідерів колективу Андрій Морєв, який підписав контракт з «Макіїввугіллям» (нагадаю, що з цього сезону макіївчани також виступають серед професіоналів). Також у лисичанців змінився головний тренер: Юрій Малигін поступився своїм місцем на тренерському містку Андрієві Порохненкові. Саме колектив з Лисичанська є «темною конячкою» цього квартету.

Прогноз: 1 місце — «Самбір», 2 місце — «Нове життя», 3 місце — «ОДЕК», 4 місце — «Лисичанськ».
 
shvedДата: Вівторок, 13.09.2011, 15:59 | Повідомлення # 942
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Група Б. Другий квартет змагатиметься на домашній арені ФК «Путрівка» у Васильківському районі. Футболісти з Київщини в останніх п’яти зустрічах на внутрішній арені спромоглися перемогти лише у двох, однин матч був зведений до нічиєї, а ще двічі «Путрівка» поступилася. У тому числі й у фіналі обласного кубку. У відбірковому етапі чемпіонату країни підопічні Степана Матвіїва посіли другу сходинку одразу за «Новим життям». Команда досить вдало виступає на домашній арені, тому не дивно, що футболісти з однойменного села є головними фаворитами своєї групи.

Куп’янський «Локомотив» зараз змагається одразу на трьох фронтах: першість області та чемпіонат і кубок України. У внутрішніх змаганнях «залізничники» впевнено лідирують, у кубку — команда натрапила волею жеребу на слов’янський «Словхліб», а от за золоті медалі чемпіонату боротьба ще тільки починається. У своїй четвертій зоні куп’янські футболісти посіли друге місце, поступившись двома заліковими балами краматорському «Авангарду». Минулого року «Локо» вже грав у ТОП-8, але посів тоді останнє місце серед усіх учасників. Цього ж сезону команда, яка вже навчена гірким досвідом, має усі шанси стати хоча б другою у своїй підгрупі.

Дворазовий срібний призер аматорського чемпіонату країни миколаївське «Торпедо» минулого року провалило фінальний турнір на Херсонщині, ставши разом з «Локомотивом» головними невдахами турніру. Тоді «торпедівці» змогли набрати три пункти лише за рахунок технічної перемоги над ФК «Тернопіль». Цього річ миколаївці, звісно, хочуть реабілітуватися. У своїй групі на попередньому етапі «Торпедо» майже без боротьби виборов путівку до фіналу змагань (нагадаю, що у південній зоні одразу 4 з шести клубів стали професіоналами). Відзначимо лінію нападу миколаївців: Роман Тормозов є одним з найкращих снайперів чемпіонату ААФУ, у той час як Іван Шелест вже сім разів відзначився у обласній першості. Тож оборонцям команд-суперниць буде несолодко.

Восьмий учасник фінальної частини «Збруч» з Хмельниччини. Команда наразі є лідером обласного першості, а відбірковий раунд чемпіонату країни завершила на другій позиції. Свого часу (а саме 2009-го) колектив з Волочиську вже грав у фінальному етапі чемпіонату, тож це вже буде друга спроба здобути золоті нагороди ААФУ. Неприємні новини для вболівальників «Збручу»: команда серед усіх учасників фіналу найбільше пропустила голів на попередньому етапі — дванадцять. Висновки були зроблені і до волочиців були запрошені три гравці з хмельницького «Динамо»: захисники Анатолій Шляховий та Андрій Яремчук і нападник Олексій Муравський. Ця група за складом учасників є трохи сильнішою за перший квартет, хоча несподіванок слід очікувати у кожній зустрічі.

Прогноз: 1 місце — «Торпедо», 2 місце — «Путрівка», 3 місце — «Локомотив», 4 місце — «Збруч».

От ми з вами трішки познайомилися з претендентами на перемогу. Залишилося зробити лише декілька кроків до такого омріяного трофею, але ж якими важкими вони будуть. Переможець отримає все: славу, трофей, путівку до Кубку регіонів. Переможеним залишається лише відточувати свою майстерність до наступного року. І нехай переможе сильніший!

Олександр РИЖЕНКО, спеціально для ukrfootball.in.ua
 
shvedДата: Середа, 14.09.2011, 22:09 | Повідомлення # 943
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Фінальна частина чемпіонату України серед аматорів.
Група А
Київська область
1 тур
Торпедо (Миколаїв) - Локомотив (Куп'янськ) 2:1
ФК Путрівка - Збруч (Волочиськ) 3:1

P.S. Група Б стартуватиме завтра у Самборі.
 
shvedДата: П`ятниця, 16.09.2011, 11:23 | Повідомлення # 944
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (shved)
ФК Путрівка - Збруч (Волочиськ) 3:1

До вашої уваги перший огляд із циклу - "Фінальна частина чемпіонату України серед аматорів". У сюжеті йдеться про поєдинок між ФК "Путрівка" та ФК "Збруч", що відбувся у с. Мала Салтанівка 14 вересня. Приємного перегляду!
 
shvedДата: П`ятниця, 16.09.2011, 11:26 | Повідомлення # 945
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Фінальна частина чемпіонату України серед аматорів.
Група А
Київська область
2 тур
Торпедо (Миколаїв) - Збруч (Волочиськ) 2:1
ФК Путрівка - Локомотив (Куп'янськ) 3:1

1.ФК Путрівка 6
2.Торпедо 6
3.Локомотив 0
4.Збруч 0

Фінальна частина чемпіонату України серед аматорів.
Група Б
Львівськка область
1 тур
Нове Життя (Андріївка) - ОДЕК (Оржів) 3:1
ФК Самбір - ФК Лисичанськ 1:0
 
shvedДата: Субота, 17.09.2011, 09:22 | Повідомлення # 946
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Фінальна частина чемпіонату України серед аматорів.
Група Б
Львівськка область
2 тур
Нове Життя (Андріївка) - ФК Лисичанськ 3:0
ФК Самбір - ОДЕК (Оржів) 1:1

1.Нове Життя 6
2.ФК Самбір 4
3.ОДЕК (Оржів) 1
4.ФК Лисичанськ 0
 
alexxДата: Субота, 17.09.2011, 16:18 | Повідомлення # 947
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
ФК Самбір - ОДЕК (Оржів) 1:1

Даже не мог подумать, что Самбор будет иметь проблемы в данной группе. Теперь же придётся побеждать неуступчивых полтавчан. Швед, а структура турнира та же, что и в прошлом году - победители групп разыграют финал? Или будут полуфиналы?
 
shvedДата: Неділя, 18.09.2011, 00:42 | Повідомлення # 948
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (alexx)
Швед, а структура турнира та же, что и в прошлом году - победители групп разыграют финал? Или будут полуфиналы?

Саме так, переможці обох груп розіграють звання чемпіонана України на нейтральному полі. Команди які займуть другі місця у своїх групах автоматично отримують бронзові нагороди.
 
shvedДата: Неділя, 18.09.2011, 00:44 | Повідомлення # 949
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Сьогодні, 17 вересня, в Малій Салтанівці, на Васильківщині, відбувся один з двох заключних матчів останнього групового етапу чемпіонату України серед аматорів. У грі, яка вирішувала долю переможця групи, зустрічались "Торпедо" (Миколаїв) та ФК "Путрівка".

"Торпедо" (Миколаїв) - ФК "Путрівка" - 1:2 (1:0)
Мала Салтанівка. "Колос". 700
Арбітр: Сапон Євгеній (Вінниця)
"Торпедо": Коломейченко Віктор, Дмитренко Сергій - К, Шиманець Кирило, Горобець Павло, Кульбачук Євгеній (Чорнописький Василь, 61), Борисов Василь (Александров Олексій, 46), Соломонов Дмитро, Рябцев Денис, Гранковський Сергій, Велієв Фарамаз, Тормозов Роман (Крамаренко Олег, 68).
Запасні: Чопко Ігор, Жоров Артем, Галстян Овік. Головний тренер - Володимир Козенко.

ФК "Путрівка": Скибенко Василь, Пекний Олександр - К (Рачковський Юрій, 46, Литовчак Роман, 83), Пустовіт Олександр, Самар Станіслав, Шевченко Сергій (Гайовий Олександр, 46, Богданов Володимир, 65), Євсеєв Євгеній, Степанюк Юрій, Білоцерківець Андрій (Бляхарський Василь, 46), Вишняк Ярослав, Войцехівський Максим, Якименко Олег (Турчин Юрій, 46).
Запасний: Петров Андрій. Головний тренер - Віктор Іщенко.

Голи: Тормозов (27) - Богданов (68), Бляхарський (70).

Попередження: Борисов, Велієв, Дмитренко - Вишняк, Богданов.

Вилучення: Горобець, 80 (навмисний удар суперника, неволодіючого м'ячем) - Вишняк, 80 (недисциплінована поведінка).
 
shvedДата: Понеділок, 19.09.2011, 11:12 | Повідомлення # 950
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Команди ФК Путрівка та Нове життя фіналісти аматорського чемпіонату України.
ФК Самбір " - "Нове життя" 1:1
ОДЕК - ФК Лисичанськ 2:2
 
alexxДата: Четвер, 22.09.2011, 14:56 | Повідомлення # 951
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Кто подскажет - когда и где финал чемпионата?
 
AndreyДата: Четвер, 22.09.2011, 16:45 | Повідомлення # 952
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Своїм враженням від фінальної частини поділились головні тренери та начальники команд-фіналістів.

Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
shvedДата: Четвер, 22.09.2011, 19:09 | Повідомлення # 953
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (alexx)
Кто подскажет - когда и где финал чемпионата?

Поки що це питання ще не вирішенне. (мій прогноз Черкаська обл.)
 
AndreyДата: Середа, 28.09.2011, 17:18 | Повідомлення # 954
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (alexx)
Кто подскажет - когда и где финал чемпионата?

Quote (shved)
Поки що це питання ще не вирішенне. (мій прогноз Черкаська обл.)


Фінальний матч чемпіонату України з футболу серед аматорських команд відбудеться 5 жовтня в Києві, на полі НТЦ ім. В. Баннікова, за адресою: провулок Лабораторний, 7-А.

Зустрінуться переможці двох фінальних турнірів — ФК «Нове Життя» з Андріївки, що на Полтавщині, та ФК «Путрівка» з Київської області.

Участь обох цих колективів у фіналі свідчить про силу команд Групи 3 чемпіонату, де «Нове Життя» посіло перше місце, а ФК «Путрівка» — друге. В тій же групі третьою фінішувала відома «Єдність-2», а четверте та п’яте місця, відповідно, посіли нинішні професіонали — «УкрАгроКом» та «Славутич».

Запрошуємо усіх любителів футболу відвідати цей цікавий матч за участю кращих аматорських команд України.

Початок матчу о 16.00.

ААФУ


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
alexxДата: Середа, 28.09.2011, 23:44 | Повідомлення # 955
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
Початок матчу о 16.00.

Я уже было так обрадовался, что смогу воочию увидеть финальный поединок.... И тут меня просто убило время начала матча..... Они бы ещё в 10 утра начали. Для кого играем??? На этот матч и в "нормальное" время собралось бы от силы человек 50. А с началом в 16 часов на трибунах наверняка будет не больше 20 человек.... Возможно, конечно, фаны команд не подведут и сьедутся на матч. Очень жаль, что не смогу увидеть поединок.....(
 
shvedДата: Четвер, 29.09.2011, 13:55 | Повідомлення # 956
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Кубок України (аматорський)
1/4 фіналу (перші матчі)
ФК Буча (Київська обл.) - Єдність-2 (Плиски, Чернігівська обл.) 3:0
Колос (Хлібодарівка, Херсонська обл.) - «Гвардієць» (Гвардійське, АР Крим) 0:3

Більше інформації можна знайти на сторінці Кубок України серед аматорів 2011
 
shvedДата: Середа, 05.10.2011, 20:59 | Повідомлення # 957
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Фінал аматорського чемпіонату України:
ФК "Нове життя" (Полтавська обл.) - ФК "Путрівка" (Київська обл.) 4:1
За команду Нове життя відзначилися: О.Ротань-2, Мелащенко-2.
 
shvedДата: Четвер, 06.10.2011, 14:58 | Повідомлення # 958
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
1/4 фіналу Кубка України серед аматорів
повторні матчі
«Гвардієць» (Гвардійське, АР Крим) - «Колос» (Хлібодарівка, Херсонська обл.) 3:0 (якщо я правильно зрозумів то це технічний результат)
«Єдність-2» (Плиски, Чернігівської обл.) - ФК «Буча» (Київська обл.) 2:1 (перша гра 0:3)

перший матч
ФК «Самбір» (Львівська обл.) - «ОДЕК» (Оржів, Рівненська обл.) 4:3
Голи:
0:1 Богдан Савчук (13)
1:1 Назар Міліщук (17)
2:1 Ігор Леськів (22)
2:2 Віталій Тивонюк (43)
3:2 Володимир Мазяр (51)
3:3 Андpій Оксенюк (52)
4:3 Володимир Мазяр (59, пенальті)
 
alexxДата: Субота, 08.10.2011, 23:34 | Повідомлення # 959
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
За команду Нове життя відзначилися: О.Ротань-2, Мелащенко-2

Не тот ли это Мелащенко, который играл за полтавскую "Ворсклу" лет 10 назад??)
Поздравляю полтавчан с победой!)
 
GRADДата: Субота, 08.10.2011, 23:39 | Повідомлення # 960
Ультрас
Повідомлення: 301
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (alexx)
Не тот ли это Мелащенко, который играл за полтавскую "Ворсклу" лет 10 назад??)

Так, так це він.
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок України серед аматорських команд
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net