<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок Області 2009
Чемпіонат та Кубок Області 2009
NetSNIPERДата: Неділя, 04.10.2009, 09:16 | Повідомлення # 161





Звягеель на мою думку с кожним роком сильнішаю от на сезон 2010 вона просто повинна стати золотим призером.
 
shvedДата: Вівторок, 06.10.2009, 16:23 | Повідомлення # 162
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Попередню згоду на участь у Кубку Осені дали команди: "Звягель-750" (Новоград-Волинський), ФК "Коростень", "Комуніст" (Овруч), "Зоря-Енергія" (Романів), Авангард (Довбиш), Прес (Радомишльський р-н.), Трансметал (Чижівка, Новоград-Волинський р-н.) та Бараші або Граніт (Малинський р-н). Дата матчів та пари поки не відомі. Чернявський вимагає щоб спочатку четвірка вищелігових команд (Звягель-750, ФК Коростень, Комуніст, Зоря-Енергія") погасили борг за участь у чемпіонаті Житомирщини 2009.
 
shvedДата: П`ятниця, 16.10.2009, 16:26 | Повідомлення # 163
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Здається що кубок Осені не відбудеться. Натомість ФК "Звягель-750" запросили до Новогуйвинська, щоб 23 жовтня зіграти товариську гру проти СК "Легіон" на відкритті нового стадіону. ВВ найближчим часом дасть остаточну відповідь стосовно цього матчу.
 
shvedДата: П`ятниця, 16.10.2009, 22:04 | Повідомлення # 164
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Пригоди звягельчан у києво-святошинському чемпіонаті.

11 октября 2009г.,Буча, стадион «Юбилейный», 500 зрителей
ФК "Буча" - СК "Ворзель" 2:1 (1:0)
Арбитры: Чалый, Дмитренко, Карабкин (все- Вишневое)
Голы: Титов (37, пен), Хрипко (90+3) – Доманский (64)
Нереализованный пенальти: Корнийчук (74’) (сейв Беспятчука)
Удален: Весельский (36)

«Буча» (основной состав): Беспятчук – Янусь, Титов, Белоцерковец (к), Коновалов – Хвостенко, Остроушко, Дорофеев, Бышовец – Панфилов, Хрипко
Тренер: Удалов Виктор Дмитриевич
«Ворзель» (основной состав): Ящук – Баранович, Сиренко(к), Весельский, Козий – Войтович, Шаповал, Горбаченко, ПеринДоманский, Корнийчук
Тренер: Лысов Валентин Петрович

С нетерпением ждали этого матча...Матча, который должен был ответить на вопрос – «Кто станет чемпионом района 2009 года?». Ответ получен!
Этот поединок лучше начали футболисты «Ворзеля», которым нужна была только победа. Несколько раз они заставляли понервничать вратаря «Бучи» - Беспятчука.
Но постепенно «Буча» перехватила инициативу. Прежде всего, хозяевам удалось навести контроль над центром поля.
К середине первого тайма счет мог бы уже стать 2:0, но Ящук невероятным образом отразил, казалось бы, убойные удары Панфилова и Дорофеева.
На 35-й минуте случился возможно ключевой момент всего матча. Игроки «Бучи» остановили на своей половине поля Войтовича, отобрали мяч и организовали быструю контратаку. Хрипко уже выходил один на один с Ящуком но был сбит в штрафной площадке Весельским, за что игрок гостей получил желтую карточку. Для защитника «Ворзеля» она оказалась второй в этой игре и автоматически превратилась в красную.
Но не назначенный пенальти и даже не удаление стали темой главной дискуссии, а то, каким образом отобрали мяч у Войтовича! Было нарушение или нет? Лучше всего этот момент должен был видеть боковой арбитр и он не просигнализировал про нарушение правил, значит возможно его и небыло...
Вовзращаемся к пенальти... Заработать 11-ти метровый далеко не всегда означает забить гол. Это как никто лучше знают игроки «Бучи», которые в предыдущих 5-ти матчах трижды не реализовали пенальти, что лишило их нескольких важных очков. И все три раза били разные игроки.
В этот раз к «точке» подошел Титов. Половина игроков хозяев отвернулось в другую сторону, чтобы не смотреть на то, как пробивает защитник «Бучи». Титов своих партнеров не подвел, его удар был результативным, 1:0!!!
В конце первого тайма Сиренко совершил сольный рейд к чужим воротам, вывел один на один с вратарем Корнийчука, но Ярослав слишком уж небрежно распорядился этой передачей...
На том первый тайм и завершился, казалось бы у «Ворзеля» нету почти никаких шансов. Мало того, что команда проигрует, так еще и играет уже в меньшестве, а нужна только победа...
Начало второго тайма подтверждало данное предположение. «Буча» уверенно контролировала ход поединка.
Да бы что-то изменить «Ворзель» снял с игры инертного Перина. Вместо него на поле вышел, если я не ошибаюсь, Ковальчук (Юра Ковальчув екс-гравець Металург (Малин) прим. shved).
И сразу же Ворзель сравнял счет! Ковальчук на левом фланге вошел в штрафную и прострелил вдоль ворот, а с центра штрафной площадки результативный удар нанес Доманский, 1:1.
С этого момента уже «Ворзель» захватил инициативу. Команда «неслась» вперед забивать, создавала моменты, но пробить Беспятчука никак не удавалось сделать.
На 74-й минуте Шаповала сбивают в штрафной площадке «Бучи» и арбитр назначает пенальти, теперь уже в ворота хозяев! В этот момент пришлось вспомнить матч Украина-Англия. Почему? Да потому что так называемые себя болельщики не понимают, что значит по настоящему болеть за свою команду... На поле полетели файеры, и главному арбитру матча - Чалову В.И. пришлось на несколько минут приостановить матч, чтобы дать время поубирать с поля это "зло" украинского футбола!...
Пробивать пенальти вызвался Корнийчук Ярослав... Эта кандидатура вызывала сомнения, уж больно неудачно он действовал в этом матче... Но тем не менее, ни Сиренко, ни Шаповал бить не пошли.
Удар у Ярослава также вышел неудачным...Беспятчуку удалось его отбить, а затем и накрыть... Вот так да! Забей «Ворзель» пенальти и...как минимум так близко к завоеванию чемпионского звания команда еще никогда не была...
Следующие минуты матча прошли в равной игре. У «Бучи» был отличный момент снять вопросы касательно чемпиона, но снова здорово сыграл Ящук. Но на 3-й добавленной минуте и он был бессилен... Горбаченко небрежно отдал пас назад на Козия, мяч перехватил Хрипко, вышел один на один и забил, фактически, золотой гол! 2:1 – «Буча» чемпион Киево-Святошинского района сезона 2009 года! Впервые в своей истории!
Футбольна Київщина

 
VenusДата: П`ятниця, 16.10.2009, 22:54 | Повідомлення # 165
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
но Ящук невероятным образом отразил, казалось бы, убойные удары

Все-таки Ящук один з найкращих воротарів області, але за Звягель не грає, тому-що АМЛ вважає що Макс кращий.Взагалі я вважаю що Лось саме слабке місце в команді. Спеціалст він хороший,але цього замало.Хороший тренер ще має бути хорошим психологом в команді, а в нього цього немає. Ну не вміє він налаштувати команду на гру, щоб гравці виходили на поле по спортивному злими. Тому-то за 20 років його тренування Новоград ніколине був чемпіоном
 
shvedДата: П`ятниця, 16.10.2009, 23:13 | Повідомлення # 166
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Venus)
Все-таки Ящук один з найкращих воротарів області, але за Звягель не грає, тому-що АМЛ вважає що Макс кращий.

Віталій Ящук не грає не тільки через АМЛ, а ще і через ВВГ (дуже вилика образа на останнього). Перед стартом у кубку аматорів, коли команда шукала більш надійного воротаря на цей турнір, я звертався до Віталіка, пропонував зіграти декілька ігор за "Звягель-750" у цьому турнірі, но він категорично відповів ні і вже тільки після цього вже домовилися з Андрієм Петровим.
 
VenusДата: Субота, 17.10.2009, 00:46 | Повідомлення # 167
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Віталій Ящук не грає не тільки через АМЛ, а ще і через ВВГ (дуже вилика образа на останнього). Перед стартом у кубку аматорів, коли команда шукала більш надійного воротаря на цей турнір, я звертався до Віталіка, пропонував зіграти декілька ігор за "Звягель-750" у цьому турнірі, но він категорично відповів ні і вже тільки після цього вже домовилися з Андрієм Петровим.

Якщо ти пам"ятаєш на початку сезону 2008 Віталя погодився грати за "Звягель-750" але ж на першому домашньому матчі Лось поставив Макса. У Віталія досвід виступів у Другій Лізі, він проходив збори в аматорській збірній України у Яковенко, а у Макса на той час за плечима був тількі один провальний сезон в ЧО. Якби Лось поставив Віталю в тому матчі то можливо він до цього часу грав би за нас

 
shvedДата: Субота, 24.10.2009, 18:09 | Повідомлення # 168
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Їхали як на товариську гру, а зіграли офіційну гру, та здобули кубок "Поліська Осінь"! Існує варіат провести ще одну гру в цьому році. Нашій команді поступило запрошення позмагатися за кубок голови Держлісгоспу України Миколи Тимошенко. Ця гра має відбутися у Овручі між командами "Комуніст" та "Звягель-750". Час та дата поки не відомі.
Також можливо "Звягель-750" зіграє з хмельницьким ФК "Проскурів", принаймі перемовини йдуть p цією командою.
 
КРБКДата: Субота, 24.10.2009, 18:38 | Повідомлення # 169
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Хотілося б щоб ці матчі відбулися.Бо ми вже за футболом скучили.
 
mix@Дата: Четвер, 29.10.2009, 19:05 | Повідомлення # 170
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
ФК "Буча" - СК "Ворзель" 2:1 (1:0)
Ворзель - Гореничі 0-2 (напередодні дербі), Ворзель - Колос (Чабани) 1-4.

Хіммаш - Звягель 2-1! полний застрел в кінці сезону на обох фронтах((((((

... а кубок... це так - для губернатора)))))))) щоб відмити своє чесне ім'я футболіста Звягель-750, бути героєм..... тощо...

скоро спишемось - всім привіт!!!!

 
КРБКДата: Четвер, 29.10.2009, 22:02 | Повідомлення # 171
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Ти що там муркочеш.Хлопці і не знали що той матч офіційний і їхали на товариській матч,який виявився кубковим.І яке чесне ім"я?Проспись.
 
mix@Дата: П`ятниця, 30.10.2009, 10:31 | Повідомлення # 172
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (КРБК)
Ти що там муркочеш.Хлопці і не знали що той матч офіційний і їхали на товариській матч,який виявився кубковим.І яке чесне ім"я?Проспись.

От ти - справжній "доброжелатель". Багато чого не знаєш....
як можна організовуватись, коли футболістам не кажуть коли наступна гра і шо це за гра - чи може не всім кажуть...

так захищаєш, наче цей полукубок полугубернатора ти організовував

 
КРБКДата: Вівторок, 03.11.2009, 12:34 | Повідомлення # 173
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Міха вибач, може я тебе десь і образив, але на гру я думаю ти все одно не попав би по зрозумілим причинам.Ось тебе і не повідомили .Місцевих з трудом назбирали-повідпрошували з робіт. А хлопців захищати буду.І яка різниця-кубок був-кубок наш.
 
mix@Дата: Вівторок, 03.11.2009, 14:01 | Повідомлення # 174
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (КРБК)
Міха вибач, може я тебе десь і образив, але на гру я думаю ти все одно не попав би по зрозумілим причинам.Ось тебе і не повідомили .Місцевих з трудом назбирали-повідпрошували з робіт. А хлопців захищати буду.І яка різниця-кубок був-кубок наш.

Та не тільки мене не попередили (я за тиждень до гри сказав що в Пт не зіграю) Зачепило те, що з Гравців
дехто випадково узнав про гру, позвонивши ВВГ, деякі зі мною контактували, а я толком нічого сказати не міг про гру(((( (чули дзвін, а не знаєм звідки він). Приїхали на "товарку", а там кубок. Не дай Бог, тьху-тьху-тьху, програли.... висновок - все, гравці нікудишні, осквернили честь і гідність міста...... і понеслось.... До речі було багатенько ігр чемпіонату коли дату та час гри узнавав на Сайті, за що shvedу Дякую, за його роботу.
Почав за Кубок зкінчив гравцями, точніше за організацію. Якщо повідомлення не відповідає темі, перекиньте до "гравців"
А те що приїхали на товарку, а виграли кубок - МОЛОДЦІ!!! Мої вітання всім хто грав і забивав пенальті

p.s. щоб відмити своє чесне ім'я футболіста Звягель-750, бути героєм..... - того року багато хто чув такі слова після закінчення сезону, банкету, всього. КРБК, я думав ти в курсі?!?!?
Кубок Осені-2008 року виявився майже безплатним! Мабуть як і цей кубок...?

 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок Області 2009
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net