<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок Області 2009
Чемпіонат та Кубок Області 2009
КРБКДата: Понеділок, 06.07.2009, 15:22 | Повідомлення # 81
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
LeonU Не обов'язково щось досягти щоб зірковою захворіти.Ти просто поспілкуйся з одним чи іншим і все зрозумієш.Окрім нашого чемпіонату наші хлопці ще можуть завітати в чемпіонат Київа,чи Рівн.обл.,чи Нов-Вол р-ну,вони там заїжджі зірки

Додано:
Сьогодні на тренуванні було лише четверо гравців.Ось така підготовка.Завтра о 19.00 відбудеться матч першості міста між командами Болгари"блатныє" в народі і Командою "Бригада".Подивимось на ці розбірки по Новоградськи.

 
shvedДата: Вівторок, 07.07.2009, 00:43 | Повідомлення # 82
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (КРБК)
.Завтра о 19.00 відбудеться матч першості міста між командами Болгари"блатныє" в народі і Командою "Бригада".Подивимось на ці розбірки по Новоградськи.

Напевно поприїжають на матч на Бумерах biggrin
 
shvedДата: Вівторок, 07.07.2009, 01:01 | Повідомлення # 83
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
автор повідомлення Гладіатор

Что и говорить,вот прочитал на форуме что обсуждаеться тема по поводу тренерской деятельности нашей команды,вот и пришлось так сказать написать маленькую статью по моему усмотрению,ну а соглосится со мной или нет это ваше право.По поводу профисиональной деятельности А.Лося в качестве футболитса то ему честь и хвала,многое для команды зделал я имею в виду Звягель 93,когда и кубок выигрывал дважды,да и команда у нас была солидная,настоящий колектив.Ну а сейчас что творится то это полный бардак,вы прийдите кто нибудь на тренировку и увидите как тренируються наши футболисты,а главное в каком количистве ну пять ну восем от силы попадает,зато в заявке на игру человек двадцать пять.так где же они?почему у них такое отношение к тренировкам,что их нету.И я считаю каждый уважающий себя тренер должен иметь чюство собственного достоинства,проявлять строгость к футболистам, и не смотреть ни на одного игрока с нашей команды,будь ты хоть звезда футбола а на тренировке быть обязан,так это у нашей команды полный бардак.
По поводу смены тренера,то это вряд ли,в ближайшее будующее это точно не будет, Прежде всего это не нужно В.В.Гордийчуку,с Лосем можно деньги крутить как хочеться,и ставить игроков в основной состав,которым не нуждаються в деньгах ,а эти деньги идут в карман ,С Лосем все можно решить,а вот Близниченко порядочный и серьезный человек,он то команду может привести к чемпионскоиу титулу,вспомните он уже был тренером нашей команды,правда команда играла в первой лиге и громила всех подрят и нетак уж давно это было и заняли первое место но ненашлось деньжат чтобы заявиться в висшую лигу.Лось был тренером сколько помню лет так 10-15,а чемпионами мы никогда не были,так может нужно что то или кого то менять,а то слышым с трибун только Шире,Проснитесь,Ну что свами.Уже и надоело слушать не правдали.

shved - Рекомендую спілкуватися на форумі, а не створювати новини!!!

 
zvyagel750Дата: Вівторок, 07.07.2009, 11:33 | Повідомлення # 84
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
та давно уже менять надо, ты прав кому это надо...

http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
КРБКДата: Вівторок, 07.07.2009, 17:53 | Повідомлення # 85
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Гра чемпіонату міста відбудеться о 18.00 на Авангарді (Sorry)
 
LeonUДата: Вівторок, 07.07.2009, 18:26 | Повідомлення # 86
Фанат
Повідомлення: 129
Репутація: 6
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (121212)
LeonU Я щось не можу зрозуміти, про яку зіркову хворобу серед футболістів Звягелся ти кажеш. Хіба вони якогось пристойного місця навіть на рівні області принаймні за останні 10 років досягли? Чи у трійку призерів увійшли, чи у фіналісти Кубку області потрапили за останні 10 років?

Да я про чё говорю? И я об том же!Ничего не добились,ничего не выиграли, а ведут себя НА ПОЛЕ как звёзды №1 angry
Quote (КРБК)
Ти просто поспілкуйся з одним чи іншим і все зрозумієш.Окрім нашого чемпіонату наші хлопці ще можуть завітати в чемпіонат Київа,чи Рівн.обл.,чи Нов-Вол р-ну,вони там заїжджі зірки

А зачем мне с ними общаться? Они в игре должны показать себя, а не в болтовне.Кто их заставляет играть за Киев или Ровно? Чего им там гроши платят что-ли? Или практики игровой не хватает?Даже если и платят в Ровно или Киевской обл, то это не значит что надо дома играть абы как...Здесь всё-таки болельщики на ФУТБОЛ ходят, а не на балет angry
 
shvedДата: Вівторок, 07.07.2009, 20:19 | Повідомлення # 87
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (LeonU)
Они в игре должны показать себя, а не в болтовне.Кто их заставляет играть за Киев или Ровно? Чего им там гроши платят что-ли? Или практики игровой не хватает?Даже если и платят в Ровно или Киевской обл, то это не значит что надо дома играть абы как...Здесь всё-таки болельщики на ФУТБОЛ ходят, а не на балет

Як на мене, то у нас найкращі гравці, а те що вони їздять на заробітки по сусіднім областям - кожен заробляє як вміє!!!
Нашому сайту в серпні буде тільки рік, за цей час у нашого вболівальника, як на мене, змінилося ставлення до команди (мене це тільки радує wink ). В минулому році здавалося, що медалі чемпіонату вже наші (як що пам'ятаєте то про це навіть зробили об'яву по стадіоні на останьому домашньому матчі чемпіонату), але поразка від малинського Металурга 1:5 і ми залишилися четвертими, наш вболівальник спокійно на це відреагував. Тіпа і так добре після минулого року (останнє місце з 7 команд). Зато в цьому році ми поступилися двум командам (Хіммашу та ФК Коростень) і критака (по ділу) сипиться від усіх. Кому ми поступилися? Хіммаш - команда яка впенено пройшла перше коло, обіграла всіх окрім своїх земляків з ФК Коростеня (доречі у них там свої давні стосунки), та ФК Коростень - команді яка ще на весні представляла нашу область у другій лізі чемпіонату України. До нас вже всі відносяться як до лідерів обласного футболу (яскравий доказ це слова тренера Фк Коростеь Журавського, що на Хіммаш і Звягель вони притягують додаткові сили). Нема команди яка не програє, головне щоб наші гравці з поразки зробили висновки!!! Пригадайте свою реакцію на перемогу над Легіоном (після поразки Хіммашу)! Багато хто з вас вірив у позитивний рахунок у Житомирі? Але наші гравці зробили висновок з поразки, тепер вони зобов'язані таки сами висноки зробити і привезти з Бердичева три очки. Віримо у нашу команду!!!
 
121212Дата: Неділя, 12.07.2009, 22:59 | Повідомлення # 88
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Quote (shved)
Ти як завжди, аби щось написати.
Ця сільська команда, як ти неї називаєш, здається наробить гаму у цьому розіграшу.

Ти був неправий Шведе, визнай.


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
shvedДата: Неділя, 12.07.2009, 23:03 | Повідомлення # 89
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (121212)
Ти був неправий Шведе, визнай.

Що визнати? Що команда ФК Бараші не наробила гаму у цьому розіграшу Кубка Житомирщини? Не сміши )))
 
КРБКДата: Понеділок, 13.07.2009, 10:58 | Повідомлення # 90
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Ну як вам третя поразка ,та й ще від кого .Молоко на губах не висохло.Що з нами діється.Вчора мав розмову з ГВВ,він обіцяв зміни в команді.Хотілося б.Можливо друге коло переверне все з ніг на голову?Якщо ні,то це зробимо ми.SHVED ти встиг засняти мій зад. Адресуй його Бердичеву.Вони зрозуміють за що.
 
shvedДата: Понеділок, 13.07.2009, 11:39 | Повідомлення # 91
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (КРБК)
Ну як вам третя поразка ,та й ще від кого .Молоко на губах не висохло.

Можливо у декого молоко ще і не висохло, но хлопці з Бердичіва грати вміють. Якщо цю командю потримати ще два роки у такому складі можна на Україну спокійно заявляться.
Quote (КРБК)
Вчора мав розмову з ГВВ,він обіцяв зміни в команді.

Цікаво яки зміни? Можливо АМЛ відправить у відставку? Сумніваюсь, але в Бердичіві після гри коли ВВГ підводив ітоги першого кола АМЛ сидів осторонь занурений у себе...
Quote (КРБК)
SHVED ти встиг засняти мій зад.

happy Ні.
Quote (КРБК)
Адресуй його Бердичеву.Вони зрозуміють за що.

Ти казав, що адресував його за гру нашій команді
 
LeonUДата: Четвер, 16.07.2009, 10:17 | Повідомлення # 92
Фанат
Повідомлення: 129
Репутація: 6
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Але наші гравці зробили висновок з поразки, тепер вони зобов'язані таки сами висноки зробити і привезти з Бердичева три очки. Віримо у нашу команду!!!

Ну и где эти висновки? Чё там ишшо мона балакать про этих горе-футболёров? Ни хера они не сделали и делать не будут!! Гроши они на стороне научились зароблять дуже добре, а вот за своє місто грати не хочуть!!! Полкоманды надо вытурить в шею и близко до футбола не подпускать. Есть у нас много талантов в городе и районе,да никто ими не занимается! Для кого существует ДЮФК или ДЮСШ? Где работа с кадрами?
 
shvedДата: Субота, 18.07.2009, 22:32 | Повідомлення # 93
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Гра ФК Коростень - Легіон перенесена на резервний день
 
ДжонДата: Неділя, 19.07.2009, 00:17 | Повідомлення # 94
Фанат
Повідомлення: 105
Репутація: 2
Зауваження: 0%
Статус:
Нада ах...ть! angry
Хіба на всіх резервних днів напасешся? angry


Don't stop hooligans!
 
shvedДата: Неділя, 19.07.2009, 21:01 | Повідомлення # 95
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Звіт "Звягель-Інформ" про матч ФК "Бердичів" - "Звягель 750" cry Одна назва статті чого стоїть: ПОРАЗКА ЗАЛИШИЛА ГАРНЕ ВРАЖЕННЯ
А це просто шедевр!!! happy
...Друге коло розпочнеться в першій декаді серпня. Серпневі футбольні дні будуть приємними (є така надія) іграми не тільки чемпіонату Житомирщини, але й участю ФК «Звягель-750» у всеукраїнських кубкових змаганнях серед аматорських команд. Це право наші земляки здобули як володарі кубку області «Поліська осінь-2008»....
Зрозуміли на скільки пристижний кубок "Осені" crazy lol
 
КРБКДата: Понеділок, 20.07.2009, 20:24 | Повідомлення # 96
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Якби автор цих статтей сам відвідував матчі ,то такого цирку не писав би.А так лівою ногою через праве вухо через третій рот накалякав. happy
 
ArtesДата: Вівторок, 21.07.2009, 08:51 | Повідомлення # 97
Вболівальник
Повідомлення: 32
Репутація: 6
Зауваження: 0%
Статус:
Если так будут играть далеко не пройдут,так что пускай делают выводы,там команды сильные играют.

Artes
 
F_A_NДата: Середа, 22.07.2009, 19:50 | Повідомлення # 98
Вболівальник
Повідомлення: 11
Репутація: 9
Зауваження: 0%
Статус:
Да им надо поднажать, так как бывают моменты, которых не должно быть. Ну посмотрим во втором туре как они играть начнут... свои ошибки учтут и разделают всех на бутсы и форму happy
 
КРБКДата: Неділя, 02.08.2009, 00:21 | Повідомлення # 99
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
А грошики то дійсно в Коростені крутяться.Тому підтвердження Доманський.Аж бояться сумму "трансферу" назвати.Невже так дорого?Що ми не потягнули?
А без нього команда пробудилась.Можливо не все ще вирішують мани.Ось і приклад Зорі із Романова.Цікаво чим все скінчиться.
 
shvedДата: Неділя, 02.08.2009, 00:23 | Повідомлення # 100
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
"Вручий" - "Металург" гра перенесена
"Зоря" - "Хіммаш" 1:1( "Хіммаш" подав протест на результат гри через, те що у господарів грали кілька незаявлених гравців)
джерело: Неофіційний сайт ФК "Бердичів"

Хіммаш без скандалу не може (згадайте як боялись виходити на другий тайм у Новограді Волинськом, перерва була 30 хв)

 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Чемпіонат та Кубок Області 2009
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net