<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Різне (Обговорюємо все, що не проходить в інші теми)
Різне
shvedДата: Понеділок, 15.02.2010, 20:45 | Повідомлення # 101
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
mix@, З півгодини ломав голову, зрузумів, що залишаюся без халявного пива sad
 
mix@Дата: Вівторок, 16.02.2010, 10:15 | Повідомлення # 102
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Я теж на роботі більше чим на годину затримався!! smile Розгадував задачку. Весь кабінет затримався!! Ми її все-таки розгадали. Вкінці місяця напишу відповідь!
 
КРБКДата: Вівторок, 16.02.2010, 20:47 | Повідомлення # 103
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Ти бляха наше терпіння мучиш, до кінця місяця. Я теж довго думав але нічого так і не надумав.Пивом пригощу і без загадок.
 
shvedДата: Середа, 17.02.2010, 01:22 | Повідомлення # 104
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Сьогодні святкує своє День Народження людина, яка об'єднала новоградволинських вболівальників. Людина яка навчила місцевих кузмічів як потрібно підтримувати своїх улюбленців...
...Це наш КРБК. Приймай мої вітання з Днем Народження! Друже, міцного тобі здоров'я, фінансовой незалежності, миру у родині, ну і перемог нашому Звягелю!!!! Вітаю тебе! flower
 
КРБКДата: Субота, 20.02.2010, 19:34 | Повідомлення # 105
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Шведе,ти колись спиш? Дякую за привітання,постараюсь тримати марку і передавати свою впевненість нашим хлопцям.А я в них вірю і не на грам не сумніваюсь.Буду святкувати ближче до вихідних, місце уточню додатково.

Додано (20.02.2010, 18:34)
---------------------------------------------
Не розумію, якого х ніхто не пише? 18 ніяких зборів вболівальників не було .ВВГ не дзвонив і нічого не пропонував.Я думаю, що потрібно самим іти до мера і розмовляти, бо спільний похід нічого не дасть.Є у мера пропозиції на рахунок утримання команди і їх потрібно обговорити.Потрібно стати між владою і ВВГ щоб досягти конценсусу.Сезон не за горами але проблемних питань ще дуже багато.

 
shvedДата: Субота, 20.02.2010, 20:02 | Повідомлення # 106
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (КРБК)
Я думаю, що потрібно самим іти до мера і розмовляти, бо спільний похід нічого не дасть.Є у мера пропозиції на рахунок утримання команди і їх потрібно обговорити.Потрібно стати між владою і ВВГ щоб досягти конценсусу.

І як ти собі це уявляєш? Заходиш до мера і давай того агітувати щоб виділив у 2010 якусь копійчину?
Командою займається ВВ, поки вона числиться за ним, тільки він вирішує всі фінансови питання. Коли після закінчення сезону 2009, я задав запитання ВВ стосовно майбутнього сезону, він дав таку відповідь. Цитую: " Можеш написати на своєму сайті, що коли створювали команду "Звягель-750", я пообіцяв, займатися командою 5 років і я свою обіцянку здержу!"
Так, що давайте не будемо пороти гарячку, а зачекаємо, що буде далі. Кістяк команди зберігається, виступ в аматорах планується. Для гравців є спортзал для тренування, басейн. Такого "комфорту" минулої зими небуло.

P.S. І хто б не виділив би гроші на команду, розраховуваться з гравцями буде - ВВ!

 
shvedДата: Субота, 20.02.2010, 21:07 | Повідомлення # 107
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
В ЭФИРЕ ВАНКУВЕРА — ПЕСНЯ НАШЕГО ЗЕМЛЯКА
Как сообщила газета «Сегодня», с 16 февраля 2010 года радиостанция украинской диаспоры в Ванкувере будет крутить в эфире песню украинских болельщиков «Моя улюблена команда».
Ее написал поэт и композитор из Новограда-Волынского (Житомирская обл.) Сергей Руденко, который решил поддержать наших спортсменов в Ванкувере. Песню в день открытия зимней Олимпиады прислал в Украинский дом сам автор и исполнитель.
Руденко говорит что, идею поддержать наших спортсменов ему подсказал глава НОК Сергей Бубка. «Когда Сергей Назарович приезжал в Житомир на празднование юбилея областного отделения НОК, там читали мои стихи, — рассказывает Сергей Руденко. — И тогда Бубка высказал мнение, что было бы неплохо написать песню о спорте. Так появилась «Моя улюблена команда», которую я посвящаю нашим олимпийцам. Мы болеем за вас, вместе мы — одна команда!» А вот слова песни Сергея Руденко:

МОЯ УЛЮБЛЕНА КОМАНДА

Знов стадіон скандує дружно,
Піднявши вгору сотні рук.
І тут знайоме слово «дружба»
Нам — зовсім не порожній звук.
Великим і малим талантам
Ми привілеїв не даєм,
Бо разом ми — одна команда,
Велика, зоряна команда,
Моя улюблена команда,
Єдина, як життя моє!

Приспів:
Медалі будуть і рекорди,
І ми, за покликом душі,
Підемо впевнено і гордо
До непокорених вершин.

Гаряча кров в юнацьких венах
І ветеранів сивина…
На кращих світових аренах
Дзвеніли наші імена!
І юніорам тут, і грандам —
Усім достойне місце є,
Бо разом ми — одна команда,
Велика, зоряна команда,
Моя улюблена команда,
Єдина, як життя моє!

Приспів

І буде зроблено немало,
(До перемоги — довгий шлях).
Наш прапор знов над п’єдесталом
І сльози радості в очах!
Блищить Фортуна діамантом,
Шалено серце в груди б’є,
Бо разом ми — одна команда,
Велика, зоряна команда,
Моя улюблена команда,
Єдина, як життя моє!

Приспів

 
КРБКДата: П`ятниця, 26.02.2010, 14:30 | Повідомлення # 108
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Да у Сергія талант,особливо до спортивних речей.
 
shvedДата: Понеділок, 01.03.2010, 19:56 | Повідомлення # 109
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
ДОМАНСКИЙ: «У нас есть шансы закрепиться в шестерке»

Интервью с новичком «Енакиевца» Анатолием ДОМАНСКИМ
Новичок «Енакиевца» Анатолий Доманский в новом клубе только месяц. За это время он сыграл уже в пяти матчах. Во второй своей игре за новый клуб Анатолий смог забить гол, который, правда, не повлиял на исход матча, но для адаптации в коллективе должен сыграть положительную роль. Бывший игрок «Контингента» рассказывает о своих впечатлениях о «Енакиевце» и о своей футбольной жизни.

- Анатолий, расскажи, пожалуйста, как ты начал играть в футбол?
- С самого детства мне нравилась гонять мяч. Один раз друг предложил записаться на секции футбола в моем родном городе Бердичеве. Когда я был в 10-м классе, я уже играл во второй лиге. В 2006 году играл на чемпионат города в Житомире. Там меня заметил один из тренеров «Контингента» и предложил попробовать свои силы в мини-футболе. Я согласился, и таким образом «Контингент» стал моим первым мини-футбольным клубом.

- Кто был инициатором твоего перехода в «Енакиевец»?
- После Нового года «Контингент» играл с «Енакиевцем». Я тогда пропускал игру из-за дисквалификации. Со мной встретился спортивный директор «Енакиевца» Николай Шевцов, который предложил перейти играть в енакиевский клуб. Поскольку Енакиевец команда выше уровня Контингента, я долго не думал и согласился. Меня пригласили приехать на просмотр, после чего я и стал игроком нового клуба.

- Раньше тебе приходилось играть с «Енакиевцем». Какое впечатление производила команда?
- Очень сильная команда и нам было очень трудно с ними играть. Впечатление производила очень хорошее.

- Как проходит адаптация в новом коллективе?
- После Житомира немного непривычно. Здесь совсем другой уровень футбола, совсем другие цели, тренировки проходят по-другому. И, конечно, класс игроков выше. Отличий очень много.

- С кем-нибудь из «Енакиевца» уже подружился?
- Со всеми игроками общаюсь нормально, но пока больше дружим с Валерой Карацюбой – мы с ним в одно время пришли, и пока новички для команды.

- Выступая за «Контингент», ты много забивал. В одной из двух игр, которые ты играешь за «Енакиевец», тебе уже удалось забить один мяч. Какие впечатления были от забитого гола?
- Да, действительно, я часто забивал. В минувшем сезоне я становился лучшим бомбардиром в команде. Как для игрока «Контингента» я достаточно часто забивал. Но когда я забил за «Енакиевец» в игре с «Ураганом», тот гол особых положительных эмоций не принес. Команда проиграла, и особой радости не было… Может быть, для себя отметил, что все-таки адаптация проходит нормально, но по большому счету, гол не обрадовал.

- Как бы ты оценил выступление команды в «Финале восьми»?
- Была возможность и выиграть. Мы создали несколько хороших моментов. Например, забей Рудаков головой в пустые ворота, уже бы «Тайму» нужно было б отыгрываться. Но все равно я считаю, что мы сыграли достойно.

- «Енакиевец» сейчас не очень хорошо выступает в чемпионате Украины. Как думаешь, почему и есть ли еще шансы закрепиться в первой шестерке?
- Я только месяц в Енакиево. Со мной «Енакиевец» сыграл только две игры в чемпионате. Поэтому я пока не могу ответить на этот вопрос. Может быть, где-то не настроились, может, где-то недоработали. Но мы все должны сделать, чтобы попасть в шестерку. Ближайшая игра у нас с «Кардиналом», потом едем в Харьков играть с «Локомотивом». Если будем играть так, как играли в Кубке с «ЛТК» и «Таймом», когда выкладывались на 200%, то у нас есть шансы закрепиться в первой шестерке.

- Для тебя сейчас самый большой трофей – серебряные медали Кубка Украины. Чего хотел бы добиться в мини-футболе?
- С футбольной мечтой пока еще не определился. Конечно, хотелось бы выиграть золотые медали чемпионата Украины. Для начала. А там посмотрим.

Сергей МАЛОВ

Джерело: http://futsal.sport.ua/news/86911

 
КРБКДата: Неділя, 07.03.2010, 00:35 | Повідомлення # 110
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Я вчора розмовляв з Толіком,вітав його з подальшим ростом і побажав успіху.В свою чергу він передав привіт всім гравцям ФК Звягель а особливо вболівальникам за незабутню підтримку.Обіцяв по можливості навесні завітати до нас .

Додано (06.03.2010, 23:35)
---------------------------------------------
Міша - вже березень на дворі,а відповіді на твою загадку ще не бачу...? Або забув ,або зв"язався з ВВГ.

 
mix@Дата: Неділя, 07.03.2010, 11:44 | Повідомлення # 111
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (mix@)
Позичив президент клубу 10 000 грн у одного "друга1", сказав що загубив - немає за що купити форму,
Позичив Президент 5 000 грн у іншого "друга2", ніби-то на форму. Купив 2 комплекта форми, по 1 000 ГРН. кожна. Лишилось у нього 3000 грн. Частково віддав борг другу1. І лишився винен йому 7 000 ГРН. І другу2 - 5 000 грн. Всього 12000 грн. Плюс у нього 2 комплекта форми. Всього 14 000 грн. ДЕ ПОДІЛАСЬ 1 000 ГРН!!!!! wacko ХТО СКАЖЕ КУДИ ПОДІЛАСЬ 1 000 ГРН - З МЕНЕ ПИВО!!!!!!! biggrin

Відповідаю!!!!!

Це активно-пасивна операція на зменшення балансу. Сума балансу має бути 12 000.

Було:
Актив:
10 000 грн - гроші
5 000 грн - гроші

Пасив:
10 000 - долг
5 000 - долг
______________________
ВСЬОГО:
актив- 15 000
пасив - 15 000

Купили форму (2 000 - актив) - 5 000= 2 000(форма)+ 3000(гроші, якими гасим частково долг (10 000 пасиву ))
Получається 3 000 списуються (грубо кажучи:)).

Після операції баланс становить:
Актив
10 000 втрачені гроші
2 000 форма

Пасив:
7 000 - долг (10 000 долга - 3 000 грошей)
5 000 дол
ВСЬОГО
Актив - 12 000
Пасив - 12 000

Ось правильна відповідь.

15 000 тут не причом. Було неправильно поставлене питання - це всіх і заплутало!
Я довго після роботи сидів розгадував smile

На міні-футболі зустрінемось!!!!
Всім привіт!

 
121212Дата: Субота, 03.04.2010, 00:52 | Повідомлення # 112
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Хто він керівник СБУ…?
31.03.2010 1:08
Реалії:Основними задачами СБУ є: боротьба з корумпованістю державного апарату, зазіханням на стратегічний економічний потенціал нашої країни, державний суверенітет і територіальну цілісність, міжнародний тероризм і транснаціональну злочинність, системну контрабанду, підривну діяльність іноземних розвідок.
Професіоналізм і компетентність, творчий підхід й оперативна майстерність, справжня любов до Вітчизни — ці риси завжди були притаманні співробітникам української спецслужби.
Будні:
Нещодавно завітав до одного з міст Житомирської області, те що дізнався не вкладається в голову, я деякий час задавав собі таке питання: Чи може таке бути?
Містечко Новоград-Волинський, тихе місто, батьківщина Лесі Українки, начальником СБУ є Сорока І.В. Хто його не знає, майже всі знають. Добре його знають бізнесмени міста, а особливо ті які платили Сороці за вирішення питань, які він до цього часу не вирішив. Можете зателефонувати йому він розповість яку суму ви вже повинні «віддати». В розмові з одним своїм знайомим дізнався, що розмова з керівником СБУ розпочинається від 100 доларів США і вище (це зараз називається — компетентність).
Як начальник СБУ бореться з корупцією?
Практично любу інформацію можливо придбати у Сороки на будь якого працівника органів влади, але це коштує значних коштів. Він сам активно бореться з корупцією. Задайте одне тільки питання: За скільки і як було продане приміщення, яке було виділене міським головою Боровцем М.І. під розміщення відділу СБУ в містечку Новограді-Волинському? Як без дозволу була приватизована службова 4-х кімнатна квартира? Зараз це називається — творчим підходом?
Як начальник СБУ бореться з контрабандою?
Фірма “МФК-Звягель”, директор Сороколєтов Ю., кум Сороки займається контрабандним ввезенням на територію України автомобільного масла марки “Кастрол”. При чому тут Сорока? Його основна задача: забезпечення безпечного провозу контрабандного товару через кордон. Зараз це називається — оперативна майстерність?
Як начальник СБУ бореться з шпигунами?
Начальник СБК «товаришує» з власниками фірми «МФК-Звягель» — громадянами ФРН — Міхаельсом Томасом та Дитріхом Дженсом. Цікаво за що йому подарували німці автомобіль марки «Шкода» та «Пасат»? З якою метою він навчається в академії СБУ? Зараз це називається — справжня любов до Батьківщини та творчий підхід?.
Зараз в країні відбуваються зміни. Як вони можуть розпочатись коли на місцях є такі продажні Сороки, які за Батьківщину можуть продати все? Скільки це буде продовжуватися?
В цьому зверненні я особисто звертаюсь до керівництва Служби Безпеки України та до начальника управління СБУ в м. Житомирі.
http://ord-ua.com/2010/03/31/hto-vin-kerivnik-sbu-/



Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
КРБКДата: Середа, 07.04.2010, 12:30 | Повідомлення # 113
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Яке відношеня це має до ФК Звягель, чи до футболу в цілому?

Додано (07.04.2010, 11:30)
---------------------------------------------
Завтра о 10.00 відбудеться жеребкування Кубка района в приміщенні РДА.Перші матчі відбудуться 18.04.10.

 
yaremaДата: Середа, 07.04.2010, 18:22 | Повідомлення # 114
Vip-вболівальник
Повідомлення: 86
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
И чемпионат по мини футболу тоже 18-го, шикарно, надо как-то развести два первенства или миньку на суботу, или кубок.

yarema

Повідомлення змінив yarema - Середа, 07.04.2010, 18:30
 
КРБКДата: Середа, 07.04.2010, 18:52 | Повідомлення # 115
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Матчі Кубка району я думаю розпочинатимуться о 16.00. А що багато гравців з команд району виступають на міні?- нічого страшного,буде розминка.
 
shvedДата: Четвер, 15.04.2010, 21:40 | Повідомлення # 116
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Анатолій Заяєв: «Для мене вище футболу на землі нічого немає!»

Анатолія Миколайовича Заяєва без перебільшення можна назвати старійшиною українських футбольних тренерів і легендою українського футболу. Він не має ніякої фізкультурної освіти, але саме під його керівництвом «Таврія» стала першим чемпіоном незалежної України. А сьогодні, коли в Житомирський футбол повернувся Зая Авдиш і почались розмови про відродження ФК «Полісся», саме Анатолій Заяєв отримав запрошення тренувати житомирську команду майстрів.

– Анатолій Миколайович, зізнайтеся, ви, часом, не «від нудьги» збираєтеся в Житомир? Чи хочете довести, що «є ще порох у порохівницях»?
– Ближче - друге. А ще згадую, як добре там працювалося.

– З Заєй Зедовичем всі питання обговорили?
– Залишилося домовитися з клубним керівництвом, щоб відпустили у відрядження.

– Надовго плануєте залишити Крим?
– Поки не виведу «Полісся» у вищу лігу.

– І все-таки, збираючись допомогти відродженню «Полісся», ви не можете непам'ятати про непростий характер Заї Зедовича...
– У моєму житті часто зустрічалися люди яким я вірю і яких поважаю. І, якщо у нас спільна справа і потрібно в чомусь малому поступатися, ніколи не звертаю увагу на своєрідність характеру. Так от і з Заєю Зедовичем, який давно вже відбувся як людина, футболіст, керівник, довгі роки утримував футбольний клуб, мислить по-сучасному, розуміє футболістів, досконально знає свою справу. Як я можу йому щось розповідати! Він прожив дуже складне життя, бачив його з усіх боків. Дуже вразливим людям раджу не звертати увагу на його енергійну манеру розмовляти, тому що він добра людина і любить людей, прощаючи їм їхні помилки. Його потрібно чути, розуміти і так само любити. Ми домовилися поконкретним питанням і, впевнений, будемо спільно тягнути лямку до кінця. Ми поважаємо один одного, і, якщо доведеться порадитися, то буде й таке. Хоча за своє життя я практично помилок у футболі не робив.

– Бачу, ви впевнені в успіху
– Так, впевнений, у команди буде все, щоб виконати поставлене завдання: і хороший стадіон, і житло, і харчування, та й преміальні гравцям будуть виплачуватися регулярно - тільки перемагай. Наша спільна справа - створити гарну, цікаву команду, яка гратиме в такий футбол, що жителі міста відкинуть всі свої справи і помчать на стадіон.

– Є така класична фраза: «Хто платить, той і замовляє музику!..»
– Я - не тренер-гастролер, і не хочу опинитися в чужому місті, так що пісні будемо співати загальні, під переможну музику. Попереду, як і раніше, багато роботи.

– Який футбол вам ближче по духу?
– У футболі я всеїдний. Мені подобається і хороша комбінація, і влучні дальні удари, і чітка гра оборони. Необхідна поставлена гра: команда повинна знати, у що і для кого вона грає і робити це розкуто, без «мандражу», видовищно. Мрію про таку команду, коли ми зможемо будь-якого суперника «заганяти» в його власні ворота.

– Анатолій Миколайович, гравцям легко пристосовуватися до ваших вимог?
– За великим рахунком, тренера це неповинно цікавити. Не варто підлаштовуватися під футболістів. Цілком можливо, що раніше вони жили на багато вільніше – після знайомства зі мною від цього доведеться відмовитися. Найважче в житті: чекати і наздоганяти. Тому я і прошу їх потерпіти — виходити на вищий рівень завжди важко і не кожному по плечу.

– Вдавалося наблизитися до свогоідеалу?
– На жаль, не все залежить від тренера. В Миколаєві ми виграли для області вищу лігу, але замість того, щоб нас трохи підтримати, знайшлися, не побоюся цього слова, злочинці, які розвалили команду! Не можна до футболу ставитися як до іграшки. Це серйозне, економічно і політично обґрунтоване заняття. Плюс багато чого залежить від місцевих керівників.

– Зараз багато говорять про професіоналізм...
– Говорячи про тренерів, які, перш за все, повинні бути професіоналами, багато хто так і не розуміє, про що, власне, йдеться. Те ж саме стосується і селекційної роботи. Багато хто не розуміє навіщо витрачати гроші на закупівлю середніх гравців, які кочують з команди в команду, з ліги - у лігу. Чи не краще готувати їх на місцях? «Слабка ланка» в нашій справі — кадри.

– Що заважає тренеру в роботі?
– Відсутність ділових якостей, дефіцит слушних думок, нерозуміння ситуації, заздрість - напевно, саме це вибудовує стіну нерозуміння між тренером і президентом клубу. А тому, у свою чергу заважають люди, які, замість допомоги і роботи в ім'я футболу, займаються балачками. Я знаю, що треба робити, обмірковую кожен крок і живу футболом. У минулі роки ставлення до футболу було інше: ми всі були героями-аматорами. Сьогодні працювати стало набагато важче і без міцних тилів обійтися неможливо. Але я впевнений, що у Заї Зедовича все вийде, адже він активний, безкорисливий і буде працювати на перспективу, зміцнюючи дитячу школу, яка з часом допоможе рідній команді.

Сергій Роздум

 
КРБКДата: П`ятниця, 16.04.2010, 13:53 | Повідомлення # 117
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Пам"ятається Зая мав сьогодні представити команду.Про Заяєва я вже давно здогадався.
 
дедечкоДата: Понеділок, 19.04.2010, 00:07 | Повідомлення # 118





я чув що сегодни розпочався кубок району може хтось знае якись результати?
 
shvedДата: Понеділок, 19.04.2010, 10:09 | Повідомлення # 119
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (дедечко)
я чув що сегодни розпочався кубок району може хтось знае якись результати?

Наш сайт буде висвітлювать хід змагань. Можлио це буде не зовсім оперативно, але стабільно!
 
КРБКДата: Понеділок, 19.04.2010, 21:32 | Повідомлення # 120
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Результати вже подані.
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Різне (Обговорюємо все, що не проходить в інші теми)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net