<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Різне (Обговорюємо все, що не проходить в інші теми)
Різне
oksДата: Субота, 01.08.2009, 17:58 | Повідомлення # 61
Фанат
Повідомлення: 101
Репутація: 3
Зауваження: 0%
Статус:
З днем народження, Шведе, та з перемогою над Коростенем (думаю, все зрозуміло після 3:0 в першому таймі).

Футбольний портал Малинщини http://metalurg-malyn.at.ua
 
fcbbДата: Субота, 01.08.2009, 18:52 | Повідомлення # 62
Vip-вболівальник
Повідомлення: 78
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Приєднуюсь до привітань

"БЕРДИЧІВ СПОРТИВНИЙ"
http://fcberdychiv.pp.net.ua/
 
shvedДата: Субота, 01.08.2009, 23:39 | Повідомлення # 63
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Artes, oks, fcberdychiv, Дякую за привітання!!! wine
 
КРБКДата: Неділя, 02.08.2009, 00:12 | Повідомлення # 64
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
А я думаю чого це ти відсутній?Ще раз вітаю наснаги і здоров'я.
 
shvedДата: Неділя, 02.08.2009, 00:27 | Повідомлення # 65
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
КРБК, І тобі також дякую!!! Як бачиш у мене була вагома причина wine , але як прикро таку гру пропустив sad
 
ElanorДата: Четвер, 03.09.2009, 13:50 | Повідомлення # 66





Привітання з Дніпропетровська!
Скажіть, будь ласка, панове, а чи існують рози (шалики) ФК Звягель 350?
 
shvedДата: Четвер, 03.09.2009, 14:00 | Повідомлення # 67
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Elanor)
Скажіть, будь ласка, панове, а чи існують рози (шалики) ФК Звягель 350?

Зараз над розами працюємо і ми все таки Звягель 750!
 
ElanorДата: Четвер, 03.09.2009, 15:21 | Повідомлення # 68





Quote (shved)
ми все таки Звягель 750!

пардон, описка була smile
 
КРБКДата: Четвер, 03.09.2009, 19:14 | Повідомлення # 69
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Швед,коли вже я поба чу кінцеву версію.
 
shvedДата: Четвер, 03.09.2009, 19:33 | Повідомлення # 70
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (КРБК)
Швед,коли вже я поба чу кінцеву версію.

Думаю найближчим часом.
 
shvedДата: Понеділок, 07.09.2009, 23:00 | Повідомлення # 71
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Програмка з виїздного матчу 1/8 фіналу Кубка України серед аматорів "Полісся" - "Звягель-750"
1 сторінка
2 сторінка
 
shvedДата: Субота, 24.10.2009, 21:09 | Повідомлення # 72
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Житомирський футбол святкує 50-річчя
24 жовтня 2009 року виповнюється 50 років від дня створення Житомирської футбольної команди майстрів. Цій події буде присвячене свято, організоване під егідою Спортивного клубу «Легіон XXI» (м. Київ). Свято відбудеться 24 жовтня 2009 року на стадіоні «Полісся».
На свято запрошені представники міської влади, керівництво Федерації футболу Житомирської області та Федерації футболу м. Києва, ветерани футболу з усієї області.
У програмі святкування заплановано товариський матч між футболістами різних років, нагородження ветеранів, розважальна програма. Початок свята – 12.00 год. Крім цього, 24 і 25 жовтня на запрошення Федерації футболу м. Києва Житомир відвідає збірна ветеранів Вроцлавського воєводства (м. Лешно, Польща).
Спеціально для гостей СК «Легіон XXI» (м. Київ) організував турнір між командами ветеранів Житомира, Києва та Лешно.
Перша гра в залік Турніру буде проведено 24 жовтня в рамках святкування 50-річчя створення Житомирської футбольної команди майстрів між командами «Полісся» Житомир та ФК р. Лешно (Польща).
Початок – 14.00 год.
Продовження ігор Турніру - 25 жовтня о 11.00 год. на стадіоні «Полісся».

Джерело: Замкова Гора
 
shvedДата: Понеділок, 16.11.2009, 15:37 | Повідомлення # 73
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Житомирщина може залишитися без футболу

Цього року вперше не проводилися обласні змагання на приз «Шкіряний м’яч». Телефон голови Житомирської обласної федерації футболу Олександра Чернявського дзвонив безперестанку. Тренери дитячих команд були шоковані ситуацією: «Як же так? Це ж діти! Їх же не можна обманювати! Вони ж чекали на ці змагання цілий рік!». Таку пам’ятну для кожного молодого спортсмена подію, як наймасштабніші в області шкільні змагання, не провели через брак фінансування.

В усіх сусідніх областях федерації футболу фінансуються з обласних бюджетів. Ці кошти виділяються на проведення спортивних заходів, на забезпечення навчально-тренувальних процесів, на навчання тренерів, проведення зборів, на призи. А на Житомирщині? «Таких, як ви, багато! Немає грошей!» – ця відповідь лунає з кабінетів обласної адміністрації.
На сьогодні в області організовано займається футболом понад 30 тисяч людей різного віку. В усіх районах і містах проводяться свої чемпіонати і першості. Обласна ж федерація організовує роботу спортивних секцій, проводить обласні змагання. Зараз вона фінансується за рахунок внесків команд, та, звичайно, їх замало для нормального функціонування федерації.

– Донедавна ми взагалі не мали власного офісу, – розповідає Олександр Петрович. – Зараз орендуємо кілька кімнат у готелі «Спортивному». Тричі надсилав листи до обласної адміністрації з проханням про надання пільг на оплату оренди. У відповідь – відмова. Вже зараз маємо заборгованість, хоча й так майже всі гроші йдуть на оплату оренди, а не на розвиток футболу.

Не допомогла влада й у проведенні свята на честь ювілею – 50-ліття з дня створення футбольної команди майстрів Житомирщини. Команди, яка була багаторазовим призером Чемпіонату України, навіть один раз переможницею, володарем Кубку України. Громадськість неодноразово зверталася до керівництва області, щоб влада влаштувала свято для людей, які прославляли край. Обіцяли допомогти… грамотами. Завдяки спонсорам свято все-таки відбулося. З обласної адміністрації так ніхто і не з’явився. Хоча б з грамотами. Для прикладу, у минулому році на Вінниччині проводили аналогічне свято. На згадку видали буклети і фотолистівки, на яких поруч із командою майстрів – усе керівництво краю.

Актуальними залишаються проблеми, що стосуються матеріальної бази. Не хочеться вкотре згадувати обіцянки влади щодо стадіонів, адже зараз в обласному центрі не існує жодного, на якому можна було б проводити змагання Ліги чемпіонів. Тоді, як Новоград-Волинський та Коростень пишаються своїми стадіонами. Не нарікатимемо й на те, що в області відсутній чемпіонат із дівочого футболу, хоча в десяти спортивних школах такий вид культивується і охочих взяти участь у змаганнях багато.

Ще одна болюча тема – міні-футбол. Нині команда «Контингент» із Житомира виступає у вищій українській лізі. І це, можливо, останній рік, адже через відсутність пристойного фінансування команда нині в аутсайдерах. А на простому ентузіазмі довго не побігаєш.
І остання ложка дьогтю завдяки діям (чи скоріше – бездіяльності) влади – перехід найперспективніших спортсменів в інші регіони. У цьому році понад 20 футболістів, яких навчали житомирські тренери, на яких витрачала кошти ЖОФФ, забивають голи і заробляють очки за суперників. І повертатися в область вони не мають наміру, адже там, де влада не підтримує спорт, перспектив для розвитку спортсмени не бачать.

Джерело: газета "Поліський Регіон"

 
КРБКДата: Вівторок, 17.11.2009, 00:00 | Повідомлення # 74
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Це ж треба було мати щастя нам з вами народитись у такій області де не один вид (ігровий) спорту нормально не представлений на державному рівні.Навіть на обласному це проблемно. Скажіть панове а куди дивиться ФФУ.Такий чудовий стадіон був ЦКВЛКСМ в Житомирі,а зараз це майже руїна стояча.Гірко і соромно за нашу владу.Як хочеться матів нагнути да марно це все.Ось і у нас все тримається на ентузіазмі людей які люблять і не уявляють себе без футболу.
 
ArtesДата: Вівторок, 17.11.2009, 08:59 | Повідомлення # 75
Вболівальник
Повідомлення: 32
Репутація: 6
Зауваження: 0%
Статус:
Да,картина Репина "Приплыли".

Artes
 
shvedДата: Понеділок, 14.12.2009, 18:46 | Повідомлення # 76
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Игроки и тренеры команды «Контингент» обратились к жителям Житомира
Игроки и тренеры житомирской команды по мини-футболу «Контингент» обратились к жителям и властям города Житомира с просьбой о помощи. Об этом «Журналу Житомира» сообщила пресс-служба клуба.

"Ситуация, в которую попала наша команда, очень сложная, в первую очередь - из-за финансовых сложностей, которые постигли основного нашего спонсора - предприятие МЖК «Интернационалист». Сегодня мы не имеем возможности полноценно и систематически тренироваться, у команды значительные проблемы с выездом на игры в другие города Украины, игроки команды уже давно не получали средств даже на питание", - говорится в письме команды.

Спортсмены оказались в сложной ситуации. Однако ни власть, ни спортивные функционеры не смогли оказать поддержку команде.

"Мы обращались к представителям местного бизнеса с просьбой о помощи, мы предлагали сотрудничество избирательным штабам кандидатов в Президенты Украины. К сожалению, и власть, и бизнес, и политики к нашим проблемам оказались равнодушны, потому что никаких предложений о поддержке или помощи от них так и не поступало".

"Мы не теряем надежды, что житомиряне, настоящие патриоты Житомира услышат наш голос и откликнутся по зову своего ума, души и сердца. Мы всегда готовы к общению с нашими фанатами, а честь нашего родного города мы обязательно будем защищать и отметим победами. Мы верим, что они у нас будут!"

ШАНОВНІ ЖИТОМИРЯНИ!

Звертаємося до Вас ми, гравці, тренери та вболівальники єдиної в нашому місті команди майстрів, команди з міні-футболу «Контингент», яка досі виступає у вищій лізі чемпіонату України. Ситуація, в яку потрапила команда, дуже складна, в першу чергу - через фінансові складнощі, які спіткали основного нашого спонсора - підприємство МЖК «Інтернаціоналіст». Сьогодні ми не маємо можливості повноцінно і систематично тренуватись, у команди значні проблеми з виїздом на ігри до інших міст України, гравці команди вже давно не отримували коштів бодай на харчування.

За таких умов очевидним виходом із ситуації мало б стати зняття та відмова «Контингенту» від участі у чемпіонаті України, однак гравці та тренери команди чудово розуміють, яких зусиль, скільки часу та коштів коштувала представникові житомирського футзалу можливість грати у середовищі найсильніших українських команд. Тим паче, що за останні роки «Контингент» здобув репутацію самобутнього, чесного та дружного колективу однодумців, у команді є представники збірної України. Відступати сьогодні назад, здавати здобуті важкою працею спортивні позиції було б помилкою для всього житомирського спорту. Адже Житомир вже став прикладом сумної традиції, що коли команда сходить зі спортивної дистанції, її повернення доводиться чекати довго, а іноді такі очікування стають зовсім марною справою.

Ми опинилися у вкрай складній ситуації, коли ні влада, ні спортивні функціонери надати підтримку «Контингенту» не змогли чи не захотіли. Ми зверталися до представників місцевого бізнесу з проханням про допомогу, ми пропонували співпрацю виборчим штабам кандидатів у Президенти України. На жаль, і влада, і бізнес, і політики до наших звернень, до наших проблем та сподівань виявилися байдужими, бо жодних пропозицій про підтримку чи допомогу від них так і не надходило.

Ми звертаємося до громади міста, до всіх, кому небайдужий авторитет та добре ім'я міста. Сьогодні «Контингент» переживає найскладніший час, але ми не втрачаємо надії, що житомиряни, прихильники спорту, справжні патріоти міста почують наш голос і відгукнуться за покликом свого розуму, душі і серця. Ми завжди готові до спілкування з нашими прихильниками, а честь нашого рідного міста ми обов'язково захищатимемо та відзначимо перемогами. Ми віримо, що вони у нас будуть!

14 грудня 2009 р.

Джерело: Журнал Житомира

 
shvedДата: П`ятниця, 08.01.2010, 20:17 | Повідомлення # 77
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
В Житомирі підірвали офіс «Легіона»
300 жителей дома лишь чудом остались в живых. В ночь со 2 на 3 января в пятиэтажном доме по улице Киевской, 39 произошел страшной силы взрыв в офисе спортивного клуба «Легион», расположенного на первом этаже
Сила взрыва была настолько велика, что некоторых жителей верхнего этажа посбрасывало с кроватей и у многих повылетали оконные стекла.
По предварительным данным сотрудников МЧС, в час ночи неизвестные выбили стекло в окне этого офиса и с помощью проволоки спустили в помещение четыре пластиковые бутылки огнеопасной смеси. Бросив в отверстие горящую тряпку, они скрылись.
Как оказалось, лишь по счастливой случайности никто из жителей дома не пострадал. Через первый этаж, где расположен офис «Легиона», проходит система газового отопления. Согласно правилам эксплуатации, в таких местах необходимо ставить специальный клапан, который в случае чрезвычайной ситуации перекрывает газовую трубу и предотвращает дальнейший взрыв. Только благодаря этому более 300 жителей пятиэтажки уцелели…
Руководитель «Легиона» Александр Коцюбко предполагает, что данный теракт – очередной способ заставить его прекратить деятельность клуба.

Джерело: ZhitomirNEWS

У Житомирі невідомі підірвали спортивний клуб
У Житомирі невідомі підірвали офіс місцевого спортивного клубу "Легіон", розташований на першому поверсі у п’ятиповерховому житловому будинку в центрі міста. Вибух стався в ніч на 3 січня. Він був настільки сильний, що деяких мешканців поскидало з ліжок, у будинку повилітали вікна і потріскалися стіни. Лише завдяки щасливому випадку ніхто з близько 300 людей, які мешкали у будинку, не постраждав.
Як розповів голова спортивного клубу Олександр Коцюбко, вибухівку - чотири пластикові пляшки з рідиною - невідомі опустили через вибиту кватирку. За його словами, суміші було приблизно шість літрів.
Офісне приміщення опалювалось автономно. Згідно з правилами експлуатації, у таких місцях установлюється спеціальний клапан, який у разі надзвичайної ситуації перекриває газову трубу і попереджає подальший вибух. Тільки завдяки цьому будівля залишилася цілою.
Кримінальну справу за фактом вибуху поки що не порушено. У міліції чекають на висновки експертизи, куди відправили речові докази на дослідження. Керівники спортивного клубу припускають, таким чином хочуть зупинити громадську діяльність їхньої організації - спортивні секції безкоштовно відвідують кілька сотень дітей.

Джерело: ТСН

 
shvedДата: Субота, 09.01.2010, 20:36 | Повідомлення # 78
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Милиция опровергает слухи, что в Житомире взорвали офис Коцюбко
Вчера 8 января, в программе «ТСН» канала 1+1, вышел сюжет о якобы взрыве в жилом доме который расположен по улице Киевской, 39 в центре Житомира.
Как сообщили «Журналу Житомира», в пресс-службе УМВД Украины в Житомирской области, объявленная информация не соответствует действительности и обстоятельствам, которые имели место.
Так, согласно материалам проверки установлено, что 3 января 2010 года около часа ночи от жильцов дома, а именно квартир расположенных над магазином «Спорт-Альянс», к дежурному МЧС поступило сообщение об утечке дыма с первого этажа.
В это же время на центральном пульте коммерческой охранной фирмы, обслуживающей магазин «Спорт-Альянс» сработала пожарная сигнализация. В связи с этим работники охранной фирмы выехали в магазин. На месте охранники вместе с работниками МЧС провели внешнее обследование фасада магазина и его тыльной стороны. При осмотре никаких повреждений дверей, окон, решеток обнаружено не было. Однако, учитывая жалобы жителей дома на задымление в квартирах, работниками МЧС были сорваны решетки с тыльной стороны магазина и выбиты стекла в одном из окон. И в связи с отсутствием владельцев спортивного магазина, работники МЧС вызвали милицию.
Прибыв на место, следственно-оперативная группа райотдела, при осмотре места происшествия зафиксировала в комнате очаг возгорания в месте расположения факса, вилка питания которого находилась в включенной в розетку. На розетке обнаружены следы нагара, указывающие на возгорание вследствие неисправности электропитания.
Осмотром не установлено никаких признаков характерных для взрыва. Также установлено, что возгорание произошло в комнате, которая расположена в помещении магазина и арендуемой спортивным клубом «Легион».
С места происшествия изъяты вещественные доказательства в том числе несколько полимерных емкостей, которые направлены на исследование в НИЭКЦ при УМВД Украины в Житомирской области. По указанному факту проверку осуществляет Богунский райотдел милиции города Житомира.
Напомним, сразу после пожара, руководитель клуба «Легион» Александр Коцюбко поспешил заявить, что данный теракт – очередной способ заставить его прекратить деятельность клуба.

Джерело: Журнал Житомира

 
shvedДата: П`ятниця, 22.01.2010, 10:27 | Повідомлення # 79
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:

Ролик про лопнувший костюм бобслеистки стал хитом.
Видеоролик, в котором видно, как костюм британской бобслеистки Джиллиан Кук лопнул перед началом заезда, собрал более 1,4 миллиона просмотров на видеосервисе YouTube, сообщает Ananova.
27-летняя спортсменка наклонилась к саням перед стартом заезда в рамках чемпионата мира, проходящего в швейцарском Сент-Морице. В этот момент эластичный костюм лопнул, частично обнажив ее ягодицы. Тем не менее, Джиллиан Кук и ее напарница Никола Миникелло пришли к финишу седьмыми.
 
ArtesДата: Субота, 23.01.2010, 00:58 | Повідомлення # 80
Вболівальник
Повідомлення: 32
Репутація: 6
Зауваження: 0%
Статус:
Не плохо получилось.

Artes
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Різне (Обговорюємо все, що не проходить в інші теми)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net