<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Міжсезоння (Все, що стосується підготовки команд до наступного сезону)
Міжсезоння
shvedДата: Вівторок, 15.03.2011, 18:26 | Повідомлення # 561
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (mix@)
После того, как еще действующий председатель отчитался о своей работе за 4 года, делегаты оценили его роботу удовлетворительной

Quote (mix@)
Хочу извиниться перед всеми, что в свое время активно лоббировал Чернявского. К сожалению, Александр Петрович не оправдал надежд, и не выполнил поставленных перед ним задач

Трохи я заплутався, так Чернявський справився зі своїми обов'язками, чи ні?
 
mix@Дата: Вівторок, 15.03.2011, 18:35 | Повідомлення # 562
Ультрас
Повідомлення: 158
Репутація: 14
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
делегаты оценили его роботу удовлетворительной
- це за "відкати" делегатам :):):) - молодець - не жаднічав :):)

Quote (shved)
. К сожалению, Александр Петрович не оправдал надежд, и не выполнил поставленных перед ним задач
- а це вже по факту роботи футбольного господарства області.

P.S. Моя суб'єктивна думка! :):):)

 
shvedДата: Вівторок, 15.03.2011, 18:58 | Повідомлення # 563
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
У минулому році першими почили грати справжні контрольні поєдики романівська "Зоря-Енергія"
Quote (shved)
Нива (Вінниця) - Зоря-Енергія (Романів) 5:0

Quote (shved)
Романівська "Зоря-Енергія" знову зіграла товариську зустріч у Вінниці з місцевою "Нивою". І знову зазнала поразку, на цей раз 0:6

Цього року першопроходцями стала команда ФК "Бердичів". Яка, щойно зіграла товариський матч з представником першої ліги, "Нива" Віниця.
Рахунок 5:0 на користь професіоналів.
 
fcbbДата: Вівторок, 15.03.2011, 21:18 | Повідомлення # 564
Vip-вболівальник
Повідомлення: 78
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (alexx)
Интересно, а кто от Новограда туда поехал???? Думаю, что там должен быть Гамма...... Но должно быть вроди как трое (по крайней мере так всегда было).... И за кого они отдали свои голоса??

Я помітив з Новограду на конференції: Олену Чех, Дмитра Горбаченка, Володимира Гамму, Василя Гордійчука та Віктора Гриценка.


"БЕРДИЧІВ СПОРТИВНИЙ"
http://fcberdychiv.pp.net.ua/


Повідомлення змінив fcberdychiv - Вівторок, 15.03.2011, 21:19
 
shvedДата: Вівторок, 15.03.2011, 21:34 | Повідомлення # 565
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:


 
zvyagel750Дата: Вівторок, 15.03.2011, 21:41 | Повідомлення # 566
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
ФФУ официально уполномочила Александра Коцюбка руководить Житомирской федерацией футбола
Федерация футбола Украины направила письмо на имя губернатора Житомирской области Сергея Рыжука. В письме председатель ФФУ Григорий Суркис просит разобраться в ситуации с футбол в области и посодействовать в работе председателю житомирской областной федерации футбола Александру Коцюбко, который был избран на внеочередной отчетно-выборной конференции 12 января 2011 года.

В письме исполнительного директора ФФУ О. Бандурко сказано, что Федерация футбола Украины уполномочивает Александра Коцюбко представлять ФФУ в Житомирской области.

Напомним, что 15 марта на отчетно-избирательной конференции Федерации Футбола Украины в Житомирской области заместитель губернатора Житомирской области Виктор Балюрко отметил, что облгосадминистрация не имеет подтверждения легитимности областной федерации футбола возглавляемой Коцюбко, поэтому власти считают Опанащука действующим председателем этой организации.
Житомир.info
http://www.dynamo.kiev.ua/news/52578.html


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
alexxДата: Вівторок, 15.03.2011, 22:49 | Повідомлення # 567
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Говорят, что сегодняшнее заседание началось под цирковый марш, а в холле вместе с сотрудниками милиции были напоготове дежурные врачи с житомирской психушки)))))))))
 
ЯцекДата: Середа, 16.03.2011, 10:25 | Повідомлення # 568
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Слов нет, одни выражения! 45 делегатов? Что за люди? Какое отношение они имеют к футболу?Кто их выдвигал на эту конференцию?Какой вклад они внесли в развитие обласного футбола?О чем они говорили на конференции? Мне лично наплеватьна то, кто будет председателем ЖОФФ.Главное, чтобы был футбольный единоначальник, который любит футбол, знает его плюс не дурак. Нам бы в Новограде разобраться !
 
AndreyДата: Середа, 16.03.2011, 12:49 | Повідомлення # 569
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Виктор Балюрко: стадион в Житомире - это дело чести

Вчера 15 марта состоялась V отчетно-выборная конференция Житомирской областной Федерации футбола.

Напомним, в работе конференции приняли участие президент Профессиональной футбольной лиги Украины Мелетий Бальчос, заместитель председателя облгосадминистрации Виктор Балюрко, заместитель председателя областного совета Михаил Чигирь, начальник главного управления по делам семьи, молодежи и спорта Раиса Гула.

Перед началом конференции Виктор Балюрко пообщался с журналистами. Он отметил, что развитие спорта является одним из приоритетных направлений деятельности житомирской областной власти.

- Чтобы возродить футбол на Житомирщине, - заметил он, - нужно приложить немало усилий, ведь в Житомире нет современного стадиона, футбольной команды, которая представляла бы область на профессиональном уровне. Сегодня мы ожидаем откровенного разговора, поскольку областная федерация не справилась со своими обязанностями. Председатель облгосадминистрации Сергей Рыжук инициировал создание благотворительного фонда поддержки физической культуры и спорта. Мы планируем к осени ввести первую очередь Центрального стадиона, чтобы иметь возможность принимать футбольные команды второй лиги. Это дело чести. Более 1 миллиона гривен выделено на завершение ремонта стадиона «Спартак». Мы настроены на конструктивную работу, - сообщает Управление по вопросам внутренней политики и связей с общественностью облгосадминистрации

Как сообщалось, Центральный стадион в Житомире относится к областной коммунальной собственности, находится фактически в аварийном состоянии и в последние годы не появилось ни одного жизнеспособного проекта по его реконструкции.

В сентябре 2009 года Житомир отметил 50-ю годовщину со времени основания в городе первой профессиональной футбольной команды, а вместе с ней и 30-ю годовщину со дня последней реконструкции центрального житомирского стадиона "Полесье". И если первое событие можно считать радостным, хоть местная команда никогда за свою историю звезд с неба не хватала, то второе — вряд ли.

Сейчас житомирский стадион представляет собой весьма печальное зрелище: полуразрушенные трибуны, запущенный кочковатый газон, проржавевшие ворота. В общем, к приему футбольных мастеров он, мягко говоря, не готов. И неизвестно, когда будет — у местных властей нет денег.

Реконструкция этого сооружения оценивается в 50 млн. гривен.

В июле 2010-го на эти цели в областной бюджет поступило всего 350 тыс. гривен. Власти ищут инвесторов, но те готовы вкладывать средства лишь с условием смены предназначения сооружения. Вплоть до создания на месте стадиона рынка. Власти на эти предложения не соглашаются. Все еще верят в футбольное будущее своего города. Веру эту их, видимо, питает тот факт, что страна-то у нас все же футбольная и как-никак выбрана принимать чемпионат Европы по футболу в 2012 году.


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
КРБКДата: Середа, 16.03.2011, 16:28 | Повідомлення # 570
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (Andrey)
Все еще верят в футбольное будущее своего города. Веру эту их, видимо, питает тот факт, что страна-то у нас все же футбольная и как-никак выбрана принимать чемпионат Европы по футболу в 2012 году.

Про це потрібно було думати раніше, коли під носом Олімпійський реконструюють. Чому б було не підготуватися для варіанта на прикладі Тернополя. Лаштаї.
 
AndreyДата: Середа, 16.03.2011, 18:39 | Повідомлення # 571
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Ткач: Конференція 15 березня, яка пройшла під егідою Житомирської обласної федерації футболу – державний фарс
Так розцінив конференцію від 15 березня голова Федерації футболу м. Житомира Володимир Ткач:

- На конференції були 2-3 делегати, які займаються справді футболом. Переважна ж частина – посадовці усіх рівнів: починаючи від заступника голови облради і заступника губернатора до службовців управління сім’ї, молоді і спорту ОДА. З районів прибули також посадовці та якісь інші особи, які до футболу не мають ніякого відношення. Більше того, ці «делегати» не мають довіри, тому що їх не обирали. А потрапили вони на конференцію, можна сказати, за «рознарядкою», відповідно до якої просто складались списки. Як висновок: такий склад «делегатів» є порушенням статутних вимог обласної федерації футболу.

Крім того, конференція 15 березня була переповнена абсурдом. Перше - на ній прийняли по-новому всіх членів ЖОФФ, хоча ця процедура проводилася на попередній конференції. А приймати то треба було нових колективних членів. Однак на цій конференціях ніхто з числа нових членів ЖОФФ не був присутній. Друге – Олександр Чернявський сказав, що ФФУ йому не указ. Хоча за статутом, обласна федерація повністю підпорядкована ФФУ. Третє – знову пан Чернявський акцентував, що ЖОФФ не має відношення до роботи президента ФФУ Григорія Суркіса, і що в цьому році він буде переобраний. Але 30 грудня на виконкомі ми давали йому оцінку. Як це розуміти?

Свідченням вседозволеності одних і безправ’я інших стало те, що мені, як члену виконкому ЖОФФ, не дали слова, хоча я просив, бо хотів сказати правду: що був відсторонений від роботи виконкому, скоріш за все, за мою активну позицію. Пояснюю все це просто: у влади є свої інтереси, що вона хотіла поставити у керма ЖОФФ « свою» людину.

Але найбільшим абсурдом стало те, що «обрали» головою обласної федерації особу, якій контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ( відбувся 2.02. 2007р. у складі Стаднікова В.І.,Бальчоса М.В.,Режка С.М.,Трошкіна В.М.,Бандурко О.І.,Лутюка Д.М., Сирити С.А.,Скворцова В.С.) заборонив займати керівні посади у „футбольній” федерації Житомирщини. Ця людина - Юрій Опанащук, директор готелю «Житомир», і відомий він тим, що, будучи заступником голови ЖОФФ чотири роки тому, на свій розсуд знімав команди із змагань, вирішував хто чемпіон, а хто не чемпіон, словом, займався свавіллям.

І що тепер? Рішення конференції - шлях в нікуди для ЖОФФ. Опанащук не може займати посаду голови, всі про це знали, але зробили, щоби показати силу влади. Хто заправив цим, - питання не з розряду кібернетичних. Думаю, голова ОДА Сергій Рижук до цієї ситуації немає відношення. Чого не можу сказати про заступника голови облради Михайла Чигира та голову Професійної футбольної ліги України Мілетія Бальчоса.

Прес-служба федерації футболу м. Житомира

Взято з сайту Житомир.info

Додано (16.03.2011, 17:22)
---------------------------------------------



Раїса Гула: “Я готова працювати і з Опанащуком і з Коцюбко”
Начальник головного управління сім'ї, молоді і спорту житомирської облдержадміністрації Раїса Гула готова сісти за стіл переговорів з керівниками обох федерацій футболу — Опанащуком і Коцюбко.

Адже проблему потрібно вирішувати спільно, а не влаштовувати чвари. Про це Раїса Гула розповіла журналістам газети “20хвилин”.

За її словами, конференції 15 березня могло і не бути, якби Коцюбко надав управлінню всі необхідні документи.

- Напередодні 15 березня я зв'язувалась з Коцюбко і його представниками і питала, чи принесуть вони всі необхідні документи, які б підтверджували легітимність їхньої федерації. Ми готові були відмінити конференцію навіть в останні хвилини. Але ніяких документів вони не принесли, - розповіла Раїса Гула.

Управління може працювати лише з тими федераціями, з якими підписані угоди. Лише тоді складається спільний календарний план. В даному випадку для підписання ж цієї угоди необхідно подати документи щодо легалізації всіх футбольних федерацій районів.

- Ці документи, наскільки мені відомо, були лише в екс-голови федерації Чернявського. У Коцюбко їх просто не було. Тому в мене досі немає жодної підстави визнавати легітимною його як голову федерації. В нього немає і документів, на основі яких вони створили свою федерацію. Мені хотілось би їх бачити, - говорить Гула. - Я б хотіла бачити, як висувались делегати на конференцію 12 січня. Я їх до цього часу не бачила. Хоча з Коцюбко спілкувалась практично постійно і він неодноразово бував в управлінні.

Але Гула не бачить сенсу доводити справу до суду:

- Я вважаю, що всім нам потрібно сісти за круглий стіл і домовитись. Адже ми живемо в одній області, ми вболіваємо всі, щоб був футбол і разом можемо його розвивати, а не влаштовувати непотрібні чвари. Ми зв'язувались із заступниками Федерації футболу України Бандурко і Забродою і просили, аби вони прислали компетентних юристів, аби вони розібрались із документами федерації Коцюбко. Юристи були, але з нами не зустрілись і я не знаю, як пройшла їх перевірка.

Тож дії управління найближчим часом наступні — якщо обраний вчора голова ЖОФФ Опанащук принесе на підписання всі необхідні документи і вони виявляться в порядку протягом місяця, з ним підпишуть угоду і будуть працювати. Якщо ж документи нададуть і Коцюбко і Опанащук, це будеправова колізія.

- Тоді будемо розбиратись разом із юристами ФФУ і нашими, облдержадміністрації. Але наші юристи вже дивлись документи Коцюбко і там були серйозні проблеми, - розповіла Гула.

Таким чином, позиція управління, як це не дивно схожа до позицій Коцюбко і Бальчоса. всі вони вважають, що законність федерацій має визначити або суд, а бо федерація футболу України. Більш того, і Гула і Коцюбко ведуть переговори з федерацією.

Додано (16.03.2011, 17:27)
---------------------------------------------


Мілетій Бальчос: "Я хочу вибачитись за підтримку Чернявського"

Президент Професійної футбольної ліги Мілетій Бальчос визнав, що помилявся, підтримуючи раніше на посаді голови Федерації футболу України Олександра Чернявського

Про це він заявив 15 березня в Житомирі під час звітно-виборчої конференції Житомирської обласної федерації футболу. Бальчос також звинуватив Чернявського у розколі всередині федерації, який призвів до появи двох федерацій на терені нашої області. Втім, вирішувати цю проблему доведеться вже новому керівнику - Юрію Опанащуку.

На думку Бальчоса, найкращим виходом буде звернення до адміністративного суду.

Фактично, Бальчос, хоч і приїхав на конференцію 15 березня, не наважився офіційно її визнавати як єдину законну. Він лише визнав, що таку оцінку має дати або суд або ФФУ. Або Опанащук і Коцюбко мають домовитись.

Щодо осудження роботи Черняського, то тут Бальчос теж трохи лукавить. Адже ще декілька місяців тому, на підведеннях підсумків спортивного року на Житомирщині Бальчос на сцені драмтеатру вручав Чернявському подарунки від ПФЛ і висловлював сподівання, що житомирська федерація футболу працюватиме ще ефективніше. Тоді він також вручив подарунки Рижуку і Запаловському. За збігом обставин, в цей же час в Україні намагались зняти Суркіса з голови ФФУ. Але як тільки ці спроби провалились, виявилось, що Чернявський більше нікому не потрібний і той же Бальчос почав його активно критикувати.

Додано (16.03.2011, 17:39)
---------------------------------------------


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
shvedДата: Середа, 16.03.2011, 19:06 | Повідомлення # 572
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Олександр Коцюбко: "Арбітром має стати федерація футболу України"

 
DOCTORДата: Середа, 16.03.2011, 19:30 | Повідомлення # 573
Вболівальник
Повідомлення: 31
Репутація: 4
Зауваження: 0%
Статус:
Теперь думаю начнутся судебная тяжба. Врятли и Опанащук и Коцюбко и ОДА и ФФУ найдут компромис. Я всё таки надеюсь что здравый смысл победит и Коцюбка и его банда не будут руководить Федерацией футбола. Хотя я знаю и Опанащука. Ни Коцюбко, ни Опанащук не достойны руководить федерацией футбола области. Вчера также было интересно на конференции ЖОФФ на ВВГ который сидел тихонько в конце зала и смотрел на всё происходящее. Активно защищали Коцюбка только Янчевский, Малиновский и Ткач. Видно старый, мудрый ВВГ начал понимать в какое болото он влез.

Повідомлення змінив DOCTOR - Середа, 16.03.2011, 19:33
 
shvedДата: Середа, 16.03.2011, 19:37 | Повідомлення # 574
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (DOCTOR)
Видно старый, мудрый ВВГ начал понимать в какое болото он влез.

Не царское это дело, в дерьме ковырятся smile
 
alexxДата: Середа, 16.03.2011, 22:23 | Повідомлення # 575
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (DOCTOR)
Видно старый, мудрый ВВГ начал понимать в какое болото он влез.

.... у нас сейчас своих проблем выше крыши.
 
ЯцекДата: Четвер, 17.03.2011, 10:01 | Повідомлення # 576
Вболівальник зі стажем
Повідомлення: 47
Репутація: 10
Зауваження: 0%
Статус:
Передивився відеоматеріал і зробив для себе висновок: головою ЖОФФ повинен бути Коцюбко!
 
AndreyДата: Четвер, 17.03.2011, 11:22 | Повідомлення # 577
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
5-та звітно-виборна конференція Житомирської обласної федерації футболу

Всім відома скандальна ситуація в федерації українського футболу, коли Україну ледь не позбавили права на "Євро-2012”. Досить напруженою була обстановка і в обласній федерації футболу. Непокоїть всіх вболівальників Житомирщини те, що область немає команди майстрів. Про це та інше йшла мова на 5-тій звітно-виборній конференції Житомирської обласної федерації футболу. Делегати конференції заслухали доповідь голови федерації Олександра Чернявського і зазначили, що

в роботі федерації існували певні недоліки, проте було зроблено чимало і позитивного. В залі вирували пристрасті щодо рішення від 12 січня, обрання нового голови федерації, яке було визнано не дійсним.

Основним питанням конференції було обрання нового складу обласної федерації футболу. Головою обласної федерації став Юрій Опанащук, його першим заступником Микола Тимошенко.

На конференції були присутні представники обласної, Житомирської міської влади. Член національного олімпійського комітету Михайло Чигир у порівняння згадав ті часи, коли Житомирська команда вигравала кубок Радянського Союзу.

Футбольна громадськість прагне відновлення футбольних традицій і місті та області і сподівається що нове керівництво федерації не на словах , а на ділі робитиме практичні кроки щоб відновити і стадіони, і футбольну команду майстрів.


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
КРБКДата: Четвер, 17.03.2011, 12:12 | Повідомлення # 578
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Про яку команду майстрів вони ведуть мову, коли ФФУ цього цирку який відбувся 15.03. не визнає.
 
AndreyДата: П`ятниця, 18.03.2011, 21:44 | Повідомлення # 579
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Новоград-волинці підтримаймо свою улюблену футбольну команду „Звягель-750“
На останньому засіданні виконкому прийнято рішення за №106 «Про організацію допомоги міськрайонній футбольній команді у 2011 році».

Заслухавши інформацію секретаря міської ради Атаманенка О.А. щодо ситуації, яка склалася в футбольному клубі „Звягель-750“, виконавчий комітет міської ради констатує, що зазначений колектив створений у 2007 році за участі міської ради, яка є одним із засновників клубу. Але команда, про заслуги якої відомо в масштабах України, потребує фінансової та матеріальної допомоги для успішної її діяльності в подальшому.

Крім того, в останній час між футболістами клубу та його президентом виникла конфліктна ситуація, в якій всі футболісти та їх тренер відмовилися організаційно функціонувати під його керівництвом й одностайно вийшли зі складу клубу „Звягель-750“.

Виконком доручив секретарю міської ради О.А.Атаманенку провести зустріч з засновниками футбольного клубу „Звягель-750“ з метою визначення подальшого його функціонування.

Схвалено ініціативу працівників міської ради щодо благодійного внеску в розмірі 5-ти гривень щомісячно з кожного працюючого шанувальника футболу на утримання міськрайонної футбольної команди протягом квітня –листопада.

Виконком рекомендує трудовим колективам міста всіх форм власності підтримати ініціативу працівників міської ради й фінансово допомогти міськрайонній футбольній команді.

Відділ інформації та зв’язків
з громадськістю міської ради

Взято з офіційного сайту Новоград-Волинський


Зигзаги беззакония или история уничтожения футбола на Житомирщине

Не было футбольных делегатов от футбола, были чиновники и депутаты разных уровней – этот факт уже не скрыть. Мандаты раздавались кому попало, потому что футболисты отказались направить своих делегатов. Из футболистов был Сюсюра - ДЮСШ и Батюта – председатель ветеранского футбола, которого два месяца назад ветераны переизбрали, а новым председателем является Ратушинский Виктор, но об этом умолчали.

Назначили председателем ЖОФФ Опанащука, которого выгнали четыре года назад с этой же должности и заменили тогда на Чернявского (смотри: Витяг з протоколу засідання Контрольно дисциплинарного комітету ФФУ від 02.02.2007р.). Прочитайте статью Чернышова Юрия Ивановича – объективного спортивного обозревателя от 27 февраля 2011г. «Украинский футбол», и вы увидите, какого председателя мы выбрали.

На этом собрании депутатов были ещё такие моменты: Чигирь, Гула и Балюрко – чиновники ОГА - отдавали по очереди распоряжения милиции, которая тут же находилась, а те в свою очередь проверяли документы и пытались забрать с собой неугодных им. Даже «Беркут» нагнали, но было много журналистов, которые сразу же реагировали на эти выпады. Почему все эти люди стали патриотами футбола стало ясно после выступления Чигиря – заместитель председателя областного совета, который сказал, что губернатор выделяет на футбол 12 млн.грн. Заместителем Опанащука назначили коммуниста - депутата Тимошенко, который сегодня является начальником Житомирской таможни. Был ещё неприятный момент, когда в своём выступлении депутат от Бердичева Подгарчук взывал к Богу с трибуны о снятии Президента ФФУ.

Вера в добро и справедливость покинули меня на долгие годы.





Член контрольно – дисциплинарного комитета ЖОФФ Тилько Леонид Петрович


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua


Повідомлення змінив Andrey - П`ятниця, 18.03.2011, 21:45
 
shvedДата: П`ятниця, 18.03.2011, 21:59 | Повідомлення # 580
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Andrey)
Новоград-волинці підтримаймо свою улюблену футбольну команду „Звягель-750“
На останньому засіданні виконкому прийнято рішення за №106 «Про організацію допомоги міськрайонній футбольній команді у 2011 році».

Заслухавши інформацію секретаря міської ради Атаманенка О.А. щодо ситуації, яка склалася в футбольному клубі „Звягель-750“, виконавчий комітет міської ради констатує, що зазначений колектив створений у 2007 році за участі міської ради, яка є одним із засновників клубу. Але команда, про заслуги якої відомо в масштабах України, потребує фінансової та матеріальної допомоги для успішної її діяльності в подальшому.

Крім того, в останній час між футболістами клубу та його президентом виникла конфліктна ситуація, в якій всі футболісти та їх тренер відмовилися організаційно функціонувати під його керівництвом й одностайно вийшли зі складу клубу „Звягель-750“.

Виконком доручив секретарю міської ради О.А.Атаманенку провести зустріч з засновниками футбольного клубу „Звягель-750“ з метою визначення подальшого його функціонування.

Схвалено ініціативу працівників міської ради щодо благодійного внеску в розмірі 5-ти гривень щомісячно з кожного працюючого шанувальника футболу на утримання міськрайонної футбольної команди протягом квітня –листопада.

Виконком рекомендує трудовим колективам міста всіх форм власності підтримати ініціативу працівників міської ради й фінансово допомогти міськрайонній футбольній команді.

Відділ інформації та зв’язків
з громадськістю міської ради


Stop!
Щось тут наплутали...
Якщо я не помиляюсь то ці кошти збирають для нової (старої) команди, яка за останніми даними буде носити назву "Авангард".
Потрібно щоб хтось вніс ясність.
 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Міжсезоння (Все, що стосується підготовки команд до наступного сезону)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net