<\a>
 Головна  Команда  Змагання  Мультимедіа  Архів  Спілкування  Твій профіль
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Міжсезоння (Все, що стосується підготовки команд до наступного сезону)
Міжсезоння
КРБКДата: Вівторок, 01.03.2011, 20:39 | Повідомлення # 521
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Добра передсезонка- залог успішного виступу. biggrin
 
zvyagel750Дата: Вівторок, 01.03.2011, 21:25 | Повідомлення # 522
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Ярик Корнійчук також є?

http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
RytansДата: Вівторок, 01.03.2011, 23:32 | Повідомлення # 523
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (zvyagel750)
Ярик Корнійчук також є?

Дивись фото !

 
AndreyДата: Середа, 02.03.2011, 11:24 | Повідомлення # 524
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
В Житомире продолжаются «Футбольные войны»
Напомним, 12 января 2011 г. состоялась внеочередная отчетно-выборная Конференция Житомирской областной федерации футбола, на которой футбольные делегаты со всей области, а это 60 делегатов, избрали нового председателя Федерации, членов исполнительного комитета и утвердили планы развития футбола на Житомирщине.

Говорит председатель федерации футбола Коростишевского района Янчевский О.В.:

«Есть силы, которые не хотят перемен на Житомирщине. Они дестабилизируют ситуацию и мешают подняться с колен ЖОФФ. К примеру, исполком принял решение возобновить детские игры на приз Клуба «Кожаный мяч». Районным федерациям футбола были разосланы даты и зоны проведения игр. Но Областное Управление спорта и молодежи в лице Панасюка рекомендует всем районным федерациям воздержаться от формирования команд.»

Говорит делегат Конференции 12 января 2011 г. от федерации футбола Попельнянского района, президент федерации «Кожаный мяч» Коганов Вадим Феликсович:

«Я очень горжусь тем, что исполком ЖОФФ именно мне поручил возобновить игры «Кожаный мяч». К сожалению, это единственная область, где вот уже 5 лет не проводится такой прекрасный детский турнир. Тем более, у меня есть опыт в этом. На базе 14-й шклолы г. Житомира мы (клуб «Легион ХХІ») создали футбольный специализированный класс, экипировали его, и теперь наши дети уже много лет принимают участие во всеукраинских соревнованиях. Один только кубок Гордеева чего стоит. Я вхожу в ревизионную комиссию, и экспредседатель ЖОФФ Чернявский А.П. обязан перед нами отчитаться за последние 4 года работы. Вместо этого он ушел на больничный, и, вместе со своими житомирськими покровителями, дестабилизирую обстановку.»

Говорит председатель федерации футбола Бердичевского района президент клуба «Арсенал» Баранов Олег Анатольевич:

«К нам пришла бумага за подписью Чернявского А.П. с просьбой направить делегатов 15 марта 2011 г. на Конференцию, где он хочет перед нами отчитаться. Он даже законов не знает. Конференция бывает раз в 4 года. И Конференция у нас уже прошла 12 января 2011 года в Житомирском областном телецентре. Чернявский А.П. не соизволил туда прибыть для отчета. Теперь пускай он отчитается перед ревизионной комиссией – куда делись средства, выделенные ФФУ на проведение турнира Кожаный мяч» и не только.»

Говорит председатель федерации футбола Олевского района Харченко Андрей Николаевич:

«22 февраля к нам в район на отчетно-выборную конференции районной федерации футбола приехал новый председатель ЖОФФ Коцюбко А.П., чему мы все были удивлены и рады. До этого бывшие председатели ЖОФФ - Опанащук и Чернявский нас не посещали ни разу. У нас накопилось много вопросов и на все мы получили конструктивне ответы от Александра Петровича Коцюбко. Благодарю председателя Олевского района Дьяченко Андрея Васильевича, котрый тоже присутствовал на нашей Конференции и пообещал, что в этом году наш район будет представлен в чемпионате области. Традиции будут сохранены. На незаконную Конференцию, планируемую А.П. Чернявским, мы не поедем. Вопрос о выдвижении наших делегатов даже не поднимался. Мы ведь 12 января уже провели лигитивную Конференцию, где выбрали председателя Житомирской областной федерации футбола и наметили план развития футбола Житомирщины».

Говорит Гордейчук В.В. - председатель федерации футбол города Новоград-Волинский президент клуба «Звягель-750» - серебряного призера Чемпионата Украины 2010 г. Чемпиона Житомирской области 2010 р., обладатель Суперкубка области 2010 г.:

«12 січня були демократичні вибори голови і членів виконкому ЖОФФ. Це були дійсно вибори, а не призначення. Треба А.П. Чернявському допустити ревізійну комісію до бухгалтерських паперів, бо виникають питання. Формування двійника федерації футболу та передача влади третім особам призведе до руйнування її та занепаду футболу на Житомирщині, а питання все одно залишаться.».

Говорит Ткач Владимир Леонидович – председатель федерации футбола г. Житомира.

«Житомирська міська федерація футболу на Конференцію 15 березня 2011 року делегатів на направляла, тому що вважає Конференцію, яка відбулася 12 січня 2011 року та на якій був обраний новий голова ЖОФФ Коцюбко О.П. та керівництво ЖОФФ, єдиною, що є лигітивною.»

Пресс-служба ЖОФФ
Взято з сайту «Журнал Житомира»


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
zvyagel750Дата: Середа, 02.03.2011, 11:45 | Повідомлення # 525
ФАН ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1065
Репутація: 40
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Rytans)
Дивись фото !

та я бачив першу фотку я просто засумнівався що це він ось і вирішив перепитати дякую за відповідь smile


http://fcavangard.at.ua/ - Сайт ФК Авангард
 
RytansДата: Середа, 02.03.2011, 22:39 | Повідомлення # 526
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
ДО ВІДОМА !!!!
------------------------
Декілька разів за останній тиждень міський голова Володимир Загривий разом із керівництвом району зустрічався із представниками футбольної команди „Звягель-750“. Причина полягає в тому, що загострилися відносини між футболістами та Президентом клубу, головою федерації футболу В.В.Гордійчуком.

Детальніше :http://www.novograd.osp-ua.info/?pokaz=43890

Додано (02.03.2011, 21:39)
---------------------------------------------
shved , крбк - ви щось знаєте конкретніше ?

Повідомлення змінив Rytans - Середа, 02.03.2011, 22:41
 
КРБКДата: Середа, 02.03.2011, 23:00 | Повідомлення # 527
Футбольний авторитет
Повідомлення: 985
Репутація: 46
Зауваження: 20%
Статус:
Quote (Rytans)
shved , крбк - ви щось знаєте конкретніше ?

Там все дуже гарно описано.Є конфлікт і він розвивається. Поки що все.
 
alexxДата: Четвер, 03.03.2011, 00:42 | Повідомлення # 528
Футбольний авторитет
Повідомлення: 535
Репутація: 63
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Rytans)
Декілька разів за останній тиждень міський голова Володимир Загривий разом із керівництвом району зустрічався із представниками футбольної команди „Звягель-750“. Причина полягає в тому, що загострилися відносини між футболістами та Президентом клубу, головою федерації футболу В.В.Гордійчуком.

Очередная игра на публику и заказуха городского отдела спотра... Подписано как "Світлана Чачина. Начальник відділу інформації та зв’язків із громадськістю міської ради". После этого всё становится ясно. Очень хотелось бы знать сколько действительно было выделено средств за последние два года властями.....
 
shvedДата: Четвер, 03.03.2011, 02:48 | Повідомлення # 529
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Rytans)
shved , крбк - ви щось знаєте конкретніше ?

Ховати вже немає сенсу, усі перепетії переносимо сюди
 
AndreyДата: Субота, 05.03.2011, 11:34 | Повідомлення # 530
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
У Житомирській області блокується робота Федерації футболу
Про це повідомив голова Федерації футболу міста Житомира Володимир Ткач, бесідуючи кореспондентом.

-На початку року на Житомирщині змінилась „футбольна” влада: на позачерговій конференції головою Федерації футболу області було обрано президента СК «Легіон» Олександра Коцюбка. Як ви оцінюєте діяльність його попередника Олександра Чернявського?

-Це був період повної бездіяльності. Олександр Чернявський активно діяв хіба що в одному напрямку – використання з користю коштів, які надавалися області Федерацією футболу України. 50 тис. грн. щорічно давалося Житомирщині на розвиток інфраструктури та укомплектування штату відповідних спеціалістів. Та пішли ці гроші не на створення первинних організацій у районах і загону тренерів, а переважно (майже 40 тис. грн.) на «оренду приміщень» та придбання непотрібних для футболу меблів. Пан Чернявський боявся навіть зайти у владні кабінети для вирішення поточних справ футболу. Врезультаті – чемпіонати та інші традиційні змагання майже не проводились. Футбол зокрема в Житомирі став відсутній щонайменше 6 років! Правда імітувались потуги щодо реанімації команди майстрів, що закінчилось тим, що певні люди на „відродженні” заробили гроші.

-Якою була позиція колишнього «головного футболіста» області щодо діяльності президента ФФУ Григорія Суркіса?

- На Конгресі з футболу України на початку грудня 2010 р., пан Чернявський зайняв позицію невдоволення роботою національної федерації та недовіри до її президента пана Суркіса, хоча його повноваження закінчуються в 2012р. А це обернулось небезпечними заявами міжнародних футбольних організацій щодо недоцільності проведення Євро – 2012 в Україні та участі національних команд в європейських кубках. Впродовження можна згадати також претензію Олександра Петровича знову до очільника ФФУ, що він персонально не надає матеріальної допомоги Житомирській області для створення команди майстрів. Ніби Суркіс має думати про футбол Житомирщини.

- В останні дні минулого року в Житомирі було проведено два засідання виконкому Федерації футболу області, де одного дня члени висловили довіру Суркісу, а наступного – прямо протилежну позицію. Що це означає?

- Дійсно, 28 та 30 грудня відбулися засідання виконкому. Перше проходило без представників влади в готелі „Спортивний”. Більшість учасників (16 з 21) засідання висловили довіру Суркісу, і цілком заслужено, тому що, власне, він добився проведення Євро – 2012 в Україні. А наступного дня вже в приміщенні ОДА зібрався повторний виконком, серед учасників якого були обласні посадовці Михайло Чигир, Віктор Балюрко, Раїса Гула та Юрій Панасюк. Там учасники вже відмовили в довірі, і, характерно, з аналогічним результатом голосування: 16 проти 5. Словом, люди за одну добу змінили свою думку. Пояснення просте: натиснули зверху.

-Як розвивались події напередодні позачергової конференції?

-Дата конференції була підтверджена на виконкомі 12 листопада 2010р. Але одразу після нього пішли тертя, що конференцію проводити не треба, бо так вирішила влада. І почала діяти: в усі райцентри пішли вказівки, щоб не посилати своїх представників на футбольний форум. Та люди приїхали, конференція відбулася. Делегати розглянули всі заплановані питання, обрали нове керівництво Федерації. Її очільник Олександр Коцюбко пообіцяв, що разом з головами районних федерацій футболу постарається вивести «спорт №1» на новий рівень. Відтоді пройшло два місяці. Проте крига на футбольних полях не скресла, бо робота нової Федерації блокується старою федерацією. А останню футбольна громадськість вже не сприймає. Особисто я не розумію одного: кому це потрібно, навіщо, і як можна чинити так з громадською організацією.

-Як відомо, пан Чернявський подав заяву до прокуратури м. Житомира із звинуваченням в рейдерському захопленні Житомирської обласної Федерації футболу з боку ФФУ в особі Григорія Суркіса, замісника виконавчого директора ФФУ Анатолія Яковенка і членів виконкому Житомирської обласної Федерації футболу. Прокоментуйте.

-Про яке рейдерство йдеться, якщо Чернявський до цих пір не визнав обрання головою Федерації Коцюбка, не віддав йому печатки та зберіг за собою право підпису на банківських рахунках. Крім того, Чернявський ще до конфернції узурпував владу, не підкорявся колективному органу – виконкому. Він не поставив печатки на рішенні виконкому від 28 грудня, де обговорювалося питання довіри Суркісу. Чернявський одноосібно залишив сасідання виконкому від 12 листопада, де було прийнято рішення про проведення позачергової конференції.

Селівестр Дорошенко


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua


Повідомлення змінив Andrey - Субота, 05.03.2011, 11:35
 
VenusДата: Понеділок, 07.03.2011, 06:01 | Повідомлення # 531
Фанат
Повідомлення: 112
Репутація: 11
Зауваження: 0%
Статус:
Цікаво як буде розвиватись ситуація надалі,черз місяць-півтора пора розпочинати змагання,а тут така "неразбериха"
 
AndreyДата: Понеділок, 07.03.2011, 19:03 | Повідомлення # 532
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Коцюбко провел пресс-конференцию на тему: "Ситуация в Житомирской Федерации Футбола"

4 березня 2011 року у Житомирі, за адресою: вул. Київська, 39 проходила прес–конференція за участі голови федерації футболу Житомирської області Олександра Коцюбка. Темою розмови із журналістами стала ситуація, яка виникла навколо Федерації футболу.

Як відомо, 12 січня 2011 року у Житомирі, у залі телецентру пройшла звітно – виборна конференція обласної федерації футболу, учасниками якої стали 60 членів – делегатів.

Конференція не змогла заслухати звіт колишнього голови федерації О.П.Чернявського, оскільки той не з’явився на неї. Натомість делегати обговорили ситуацію у житомирському футболі. Зокрема, обговорювалися важливі питання організації чемпіонату області, роботи суддівського корпусу, рівень діяльності контрольно –дисциплінарної комісії. У роботі звітно – виборної конференції брали участь і представники Федерації футболу України.

Одним із питань порядку денного конференції 12 січня 2011 року стали вибори нового голови обласної федерації футболу. На альтернативній основі із кількох запропонованих кандидатур головою Федераціїї футболу Житомирської області обрано Олександра Петровича Коцюбка, за обрання якого проголосувала переважна більшість делегатів.

Тим не менше, колишній голова Федерації футболу Житомирщини Олександр Чернявський не визнав легітимність проведеної 12.01.11р. конференції і не передав ведення справ та відповідної документації новообраному керівництву федерації футболу Житомирщини. Більше того, він розпочав активну роботу з підготовки до проведення ще однієї звітно – виборної конференції, яка призначена на 15 березня 2011 року. Причому, цей захід готується при активній участі і безпосередньому втручанню чиновників обласної державної адміністрації. І це у той час, коли Федерація футболу Житомирщини активно запрацювала, отримавши відповідні повноваження та відповідні методичні рекомендації від керівництва Федерації футболу України.

Зокрема, йдеться про відновлення на Житомирщині колись традиційних дитячих змагань на приз клубу «Шкіряний м’яч». В останні роки з незрозумілих причин колишнє керівництво федераці футболу Житомирщини не проводило популярних у дитячому середовищі змагань, хоча Федерація футболу України активно допомагала житомирянам проводити дитячі турніри. На прес-конференції Олександр Петрович Коцюбко зауважив, що підготовка так званої конференції вносить суттєвий деструктив у підготовку до чергового спортивного сезону та чемпіонату області. Тим паче, що жодних зауважень до проведення конференції від 12 січня 2011 року, ніхто не висловлював і порушень у її роботі виявлено не було.

Замість того, щоб розпочати підготовку футбольних клубів до чергового чемпіонату та проведення кубку газети «Житомирщина», чиновники з управління сім’ї, молоді та спорту займаються абсолютно не своїми функціями, втручаючись у роботу суто громадської організації, якою є Федерація футболу Житомирщини. Це є порушенням українського законодавства, яке забороняє подібну «опіку», не кажучи вже про підрив авторитету влади, яка потурає порушникам.

Взято з сайту Журнал Житомира


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
121212Дата: Понеділок, 07.03.2011, 23:49 | Повідомлення # 533
Фанатік
Повідомлення: 222
Репутація: 11
Зауваження: 60%
Статус:
Футбольные войны: исповедь бывшего члена Исполкома ЖОФФ Виктора Соболевского
Если Вы смотрите это видео, то Вы услышите слова Чигиря М.А., который создал инициативную группу из семи человек. В основном, это президенты мощных футбольных клубов. И назначил дату визита к губернатору на 10 января 2011 г., для согласования проекта развития футбола.

Также Вы слышите благословение чиновника о проведении конференции 12 января 2011 г.. Также Вы слышите теплые слова в адрес Коцюбко А.П. от Чигиря М.А. Как Вы знаете, 12 января 2011 г., на Конференции прошли выборы нового председателя ЖОФФ. И из всех претендентов, кстати, тоже достойных, выбрали Коцюбко А.П..

Что заставило чиновника Чигиря кардинально поменять свое мнение, свои слова?

А я Вам скажу – что – деньги.

Благодаря нашему губернатору, дай Бог ему здоровья, и здоровья желаю депутатам, которые планируют выделить деньги, (а о деньгах заговорили после Конференции) у спортивных чиновников разгорелось воображение. Когда нет денег, то пусть Коцюбко выкладывает свои кровные, что, кстати, он уже и делает.

Ревизионная комиссия

После перевыборов Чернявский Александр Петрович, экс-председатель, предложил Александру Коцюбко, новому председателю ЖОФФ, подписать, не глядя, акт приема-передачи.

И вот тут-то получилась «запара».

Коцюбко А.П. потребовал передать все согласно закону.

Устав ФФУ гласит, что деятельность ЖОФФ за последние три календарных года должна проверить Ревизионная комиссия. И только после этого подписать акт приема-передачи материальных ценностей и документов.

Чернявский А.П. отказался допустить Ревизионную комиссию и ушел на больничный.

Доподлинно известно, что деньги ФФУ, которые начислялись на детский турнир «Кожаный мяч» ушли не по назначению.

Спортивные чиновники областного уровня

Всем известно, что Коцюбко А.П. вызывали в областную администрацию, где Чигирь М.А., Гула Р.Н., Панасюк Ю.А. о чем-то с ним разговаривали. Понятно, что не договорились, потому что Гула Р.Н. вызвала всех бывших членов исполкома.

Лично меня вызывала пять раз. В конце концов, Гула Р.Н. собрала «исполком» - 13 человек из 23, которые дружненько подписали чистую бумагу.

Я подписал чистую бумагу в обмен на зарплату, которую «Колос» мне должен за два года.

В любом случае, эта подпись ничего не значит, потому что я бывший член исполкома.

«Метушня»

Гула Р.Н. обзванивает начальников районных управлений спорта и молодежи и требует, чтобы они обязали провести собрания на выдвижение кандидатов на новую Конференцию 15 марта, для избрания нового председателя ЖОФФ. Но она не имела права этого делать, потому что ФФУ и управление спорта и молодежи – это совершенно разные структуры

Гула выбиралась от Коростенского района, Бальчис – от Бердичевского, Опанащук – тоже.

Мне интересно, чем же тут (на Житомирщине) помазали, что они делегируются на должность председателя или в исполком?

А тем временем

Коцюбко разослал в районные федерации сообщение и регламенты всеукраинских соревнований на приз Клуба «Кожаный мяч».

В Житомирской области 27 районов. Каждый район должен выставить по три команды.

Панасюк Ю.А. районам отвечает: не реагировать и команды не создавать.

Коцюбко А.П. сказал: «Буду ставить на вид таким чиновникам, которые занимаются саботажем и подрывом работы ЖОФФ. И если будет сорвано организация формирования детских команд на приз «Кожаный мяч», то всю вину я возложу на Панасюка».

А совесть где?

Вопреки своим полномочиям, чиновники хотят отменить решение Конференции от 12 января 2011 р., где делегаты Житомирской области проголосовали за ЕВРО-2012, за Суркиса, за нового председателя ЖОФФ.

Я думаю, что такая «метушня» приведет к дестабилизации развития футбола в Житомирской области.

Соболевский Виктор Эдуардович, арбитр национальной категории


Хіммаш - найтитулованіша команда чемпіонату Житомирщини за всі часи незалежної України
 
AndreyДата: Вівторок, 08.03.2011, 11:42 | Повідомлення # 534
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (121212)
Футбольные войны: исповедь бывшего члена Исполкома ЖОФФ Виктора Соболевского

biggrin biggrin biggrin мое удалили, а 121212 знов написав


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
RytansДата: Вівторок, 08.03.2011, 17:51 | Повідомлення # 535
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
мое удалили, а 121212 знов написав

ШВЕД - дозволь поцікавитись :

в якому випадку взагалі видаляються пости ? Дякую.

 
shvedДата: Вівторок, 08.03.2011, 18:23 | Повідомлення # 536
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Rytans)
ШВЕД - дозволь поцікавитись : в якому випадку взагалі видаляються пости ? Дякую.

Є різні випадки. Відразу видаляю повідомлення суть яких просто втавити смайлик.
Загалом я вже на цю тему писав тут

Стосовно

Quote (Andrey)
мое удалили, а 121212 знов написав

Щось я не пам'ятаю, що я видаляв це повідомлення wacko
Можливо воно десь і є на сторінках нашого форуму!?

Щойно знайшов - ось тут і писав про це не Andrey, а shved wink

 
AndreyДата: Вівторок, 08.03.2011, 18:39 | Повідомлення # 537
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (shved)
Щойно знайшов - ось тут і писав про це не Andrey, а shved

Я вчора писав повидомлення 532 там дви теми було в одном повидомлени wink


Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
shvedДата: Вівторок, 08.03.2011, 22:36 | Повідомлення # 538
Зірка Команди ЗВЯГЕЛЬ 750
Повідомлення: 1834
Репутація: 66
Статус:
Quote (Andrey)
Я вчора писав повидомлення 532 там дви теми було в одном повидомлени

Крім мене, ніхто не міг видалити повідомлення з форума. А я цього не робив!
Можливо, у тебе не вийшло його додати?
 
AndreyДата: Середа, 09.03.2011, 13:17 | Повідомлення # 539
Ультрас
Повідомлення: 455
Репутація: 30
Зауваження: 0%
Статус:
biggrin те що я додав то воно и осталось wink а те що було перше нестало sad

Додано (09.03.2011, 12:17)
---------------------------------------------
В Житомирі Олександр Коцюбко розповів про футбольні «війни». ФОТО

Як повідомляє кореспондент «Рупор Житомира», 4 березня 2011 року у Житомирі відбулася прес–конференція, присвячена останнім подіям в Федерації футболу.

Участь в прес-конференції взяв новообраний голова Федерації футболу Житомирської області Олександр Коцюбко.

За словами організаторів прес-конференції та самого Олександра Коцюбка, ще 12 січня 2011 року в Житомирі відбулася звітно-виборна конференція обласної федерації футболу, участь в якій також взяло представництво Федерації футболу України.

Рішенням конференції Олександра Коцюбка було обрано головою Федераціїї футболу Житомирської області. У свою чергу екс-голова федерація Олександр Чернявський не з’явився на звітно-виборну конференцію, не визнав її легітимність та на сьогоднішній день готує «свою» звітно-виборну конференцію, призначену на 15 березня 2011 року.

За словами учасників прес-конференції, Олександр Чернявський «заручився» підтримкою чиновників ОДА, які почали активно втручатися у роботу громадської організації - Федерації футболу Житомирської області, що є порушенням чинного законодавства.

Олександр Коцюбко також підкреслив, що порушень і зауважень в проходженні звітно-виборної конференції, яка відбулася 12 січня 2011 року, зафіксовано не було.






Сайт "Новоград - Волинські вболівальники футболу"
http://nv-footbal-fans.at.ua
 
RytansДата: Середа, 09.03.2011, 20:36 | Повідомлення # 540
Легенда футболу
Повідомлення: 1232
Репутація: 46
Зауваження: 0%
Статус:
Quote (Andrey)
а те що було перше нестало

Не докажеш !

 
Фан Форум » Форум вболівальників ФК «ЗВЯГЕЛЬ-750» » Фан форум » Міжсезоння (Все, що стосується підготовки команд до наступного сезону)
Пошук:

Статистика Форуму
Популярні теми Нові повідомлення Кращі користувачі Нові користувачі

Професійний футбол

(1772)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Різне

(1290)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(737)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(489)

Гравці

(458)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

Недоліки та побажання для сайту

(251)

Різне

(1290)

Фото та відео

(528)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини

(157)

Міжсезоння

(847)

Чемпіонат та Кубок України сере...

(1317)

Новоградволинці у професійних к...

(99)

Професійний футбол

(1772)

ЖОФФ

(234)

Прогнози

(95)

Чемпіонат та Кубок Житомирщини ...

(271)

shved

Rytans

zvyagel750

КРБК

alexx

Andrey

GRAD

zorya-enerqiya

121212

david20061

Michael_Komar83

admin

avp

zhorkinoff

igorigi3442

pres

juic1

Nightmare

waxirewion

Popov


Неофіційний сайт ФК «Звягель-750» © 2008-2024
При використанні матеріалів з сайту ФК «Звягель-750» посилання на сайт обов'язкове!

Этот сайт защищен «Site Guard»

Електронна скринька сайту - zvyagel-750@ukr.net